2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412116 بازدید | 78639 پست
سلام عزيزم من از پستهاي شما خيلي لذت بردم و ازتون درخواست ميكنم لطفا منو راهنمايي كنيددر مورد رفتار ...

سلام به روی ماهت قشنگم ، خدا قوت عزیزم ، بزرگ کردن دو تا بچه با فاصله سنی کم خیلی صبر و حوصله طلب میکنه ، خدا هر دو تاشون رو برات نگه داره و چراغ زندگیت بشند انشاالله ، عزیزم نظر من اینه که هر کلاسی رو که دوست داره حتمأ ثبت نام کن ، من برا دخترم از شش ماهگی کتاب خریدم ، کتاب های گروه سنی الف که برای صفر تا دو سال هست ، هر موقع میرفتیم بیرون حتمأ یه دونه کتاب براش میخریدم و خیلی با علاقه باهاش عکساشو نگاه میکردیم و میخوندیم شاید یه کتاب رو صد بار هم خونده باشم ، و بسته به سنش کتاب ها رو با گروه سنی مناسب انتخاب میکردم ،به لطف این کتاب ها بزرگترین تفریح دخترم الان کتاب خوندنه و دکور اتاقش یه کتابخونه بزرگه که هر کی میره تو اتاقش شگفت زده میشه از این حجم کتاب و همچنین چون کلمات رو تو کتابا دیده بود توی اول ابتدایی در سه ماه اول دیگه کامل خودش کتاب میخوند و معلمش تعجب میکرد و فکر میکرد یکی قبلأ بهش آموزش داده ، در مورد کلاس هم تا قبل از دبستان کلاس موسیقی(ارگ کیبورد) کلاس زبان انگلیسی ، کلاس اسکیت ، کلاس نقاشی (این یکی رو زیاد ادامه نداد و علاقه نشون نداد) ثبت نامش کردم تو دوران مدرسه هم کلاس آموزش خط و کلاس گیتار و والیبال و فوتسال و (بقیه اش حضور ذهن ندارم ) میرفت طوری بود که همه میگفتند عجب حوصله ای داری ها ، شدی سلطان کلاس های متفرقه ، ولی من با عشق همراهیش میکردم و از آموزش لذت میبردم ، البته خیلی هم بهم وابسته بود و تمام کلاس ها مجبور بودم کنارش بشینم ، ولی از کنارش بودن لذت میبردم دوست داشتم تمام اوقات فراغتم با دخترم سپری بشه ولی هیچ وقت نتیجه ازش نخواستم فقط تلاشش رو تحسین کردم و هر کدوم رو خودش علاقه نشون میداد کلاسش ثبت نام میکردم، شاید تجربیات من به دردتون بخوره شاید هم من خیلی افراط میکنم چون خیلیا میگن چون تک فرزنده خیلی بهش توجه میکنی نمیدونم شایدم راست بگن ، ولی شما که یه فرزندت پسره خیلی مثل دخترا شاید حوصله اینهمه کلاس و آموزش رو نداشته باشه ، فکر کنم برا پسرا کلاس های ورزشی بیشتر جذابیت داشته باشه و برا دخترها کلاس های هنری ، حالا باز خودت بهتر میتونی علایق بچه هات رو پیدا کنی هیچ وقت بهشون اجبار نکن ولی از آموزش غافل نشو تجربه من میگه هرقدر برای آموزش بچه ها هزینه کنی پشیمان نمیشی ، رشد فرهنگی بچه با همینا شکل میگیره ، با توجه به بودجه ی خانواده کلاس مناسب پیدا کن و هر کدوم دیدی خیلی علاقه نشون میده روش تمرکز کن ، انشاالله فرزندان گلت مثل فرزندان خانوم فاطمه زهرا(س) سالم و صالح و زیر سایه ائمه بزرگ بشند و مایه افتخار و مباهاتت بشن .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم میتونید برای بالا رفتن سکه ها این کار رو انجام بدید فقط دیگه وقتی میخوان وام برایند رو بگیرید ...

عزیزم.من برادرم ۵۴ میلیون پول داره دست من.چون خودش پایان خدمت نداره.وام نمیتونه بگیره.چه وامی به صرفه هست.خودم معدل حسابم ۱۰ میلیون تومهر‌.ولی ۶ماه طول میدن تا ۵۴تومن هم اونها بدن.زودتر چه وامی میتونیم بگیریم

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما لطف داری ❤️ من کمترین بنده خدا هستم و در مقابل عظمت خدا هیچی نیستم ، وقتی خدا دفترچه راهنم ...

من کسی رو میشناسم ک تمام تلاششو کرد زندگیشو نگه داره...

اما همسرش دست از خیانت برنداشت

خیانت پشت خیانت..

حتی وارد خونه شد همسرش با خانمی دید...

آخر مجبور ب طلاق شد

رها شد در اصل...

دیدی چی شد ؟؟

ب دوستم شونصد بار ویپاد و ب لو بانک توضیح دادم

پیام داده نصب کردم 😐

ی کد معر. ف منو نزده 😐

من ک محتاج اون پول نیستم هزار بار توضیح دادمو حداقل کد میزدی نخود مغز 😭😄🥴

من کسی رو میشناسم ک تمام تلاششو کرد زندگیشو نگه داره...اما همسرش دست از خیانت برنداشتخیانت پشت خیانت ...

عزیزم قشنگ ترین باغچه ها رو هم بیل بزنی حتمأ توش کرم پیدا میکنی ، اولأ شما تو اون زندگی نبودید و همه چیز رو از دیدگاه اون خانوم دیدید و از زبون ایشون شنیدید و نمیشه فرمایشات خدای متعال و پیامبرش رو بخاطر داستان زندگی یک نفر زیر سوال ببری ، اولأ انسان باید تلاشش رو بکنه و بقیه اش رو بسپاره به خدا ، ثانیأ برای یک جامعه آماری خانواده و زندگی مشترک که متشکل از چند میلیارد انسانه یک نفر رو نباید مثال بزنیم ، من چون خودم ریز به ریز زندگی مشترکمو تجربه و زندگی کردم همه چیز رو از دیدگاه و تجربه خودم میگم ولی در کل خداوند گفته مرد بر زن ولایت داره و زن باید مطیع همسرش باشه ، اینو خدایی گفته گفته که هم مرد رو آفریده و هم زن رو و از نیازهاشون آگاهه ، میدونه زن تشنه عشق و محبته و مرد تشنه احترام و اقتداره ، و این بسته به قدرت انسانه چطوری اینها رو تو زندگیش پیاده کنه و چطور زندگی کنه ، در کل چون دوستان فرمودند من تجربیاتمو اینجا گفتم و اگه شما یا شخص دیگری مخالف هستید نظرتون محترمه ولی تجربه رو نمیشه تغییر داد و زندگی رو جور دیگری نوشت ، تایپ کردن برای خیلی سخت و وقت گیره و هدفم این بود حتی اگر شده به درد یک نفر بخوره و بتونم کمکی کرده باشم ، تلاش کردن بهتر از هیچ کاری نکردن است. بازم اگر اشتباهی داشتم و کلام نادرست و راهنمایی نابجایی کردم لطفأ شما به خانومی و مهربونی خودتون بنده رو عفو کنید.

عزیزم.من برادرم ۵۴ میلیون پول داره دست من.چون خودش پایان خدمت نداره.وام نمیتونه بگیره.چه وامی به صرف ...

عزیزم میتونید بگذارید ویپاد بانک پاسارگاد بعد از ۳ ماه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید . 

عزیزم قشنگ ترین باغچه ها رو هم بیل بزنی حتمأ توش کرم پیدا میکنی ، اولأ شما تو اون زندگی نبودید و همه ...

نه عزیزم عذرخواهی نیازی نیست 😉♥️

اینجا دور هم تبادل نظر داریم نظرات متفاوت...

شما خانم محترمی هستی 😊♥️

سلام توروخدا لایکم کن گمت نکنم من شدیدا به راهنمایی تون نیاز دارم اصلا پس انداز نمیکنم بلد نیستم حتی ...

رو اسم استارتر بزن 

تاپیک مدیریت رو ذخیره کن

سه تا تاپیک هست

اینجا تاپیک دورهمیه

مخصوص صحبتای متفرقه

سلام به روی ماهت قشنگم ، خدا قوت عزیزم ، بزرگ کردن دو تا بچه با فاصله سنی کم خیلی صبر و حوصله طلب می ...

يه دنيا سپاس كه جواب دادي

آخيش خب پس خيالم راحت شد كه راهم درسته من پدر و مادرم فرهنگي بودن كلا تو خانواده آموزشي بزرگ شدم من عاشق آموزشم مخصوصا اينكه بچه هامو با عشقو علاقه با كمال ميل ببرم كلاسهاي مختلف همش ميگم شايد الان من و بچه ها سختي بكشيم اما در آينده جون منو دعا ميكنن كه اين همه مهارت ياد گرفتن و ميتونن از طريق همين مهارتها كسب درامد كنن ....الان تو فكر كلاس موسيقي پسرمم و كلاس خصوصي زبان....دوست دارم اول انگليسي بعد فرانسوي ياد بگيره 

ان شاءالله دختر شما هم خوشبخت بشه موفق بشه 💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
يه دنيا سپاس كه جواب داديآخيش خب پس خيالم راحت شد كه راهم درسته من پدر و مادرم فرهنگي بودن كلا تو خا ...

موسیقی خیلی عالیه اولش از بلز شروع کنی فکر کنم یادگیریش برا بچه راحت باشه ، من که از هیچ کدوم از کلاسا پشیمون نیستم و بزرگترین سودی که کلاسا داشتند بچه اجتماعی و با فن بیان خوب و جرأت مند بزرگ میشه و با هر یادگیری اعتماد بنفس و عزت نفسش تقویت میشه ، خیلی کار خوبی میکنی برای بچه ها وقت میذاری مطمئن باش هر ساعتی که با مهر و محبت در کنارشون سپری میکنی ارزش سرمایه گذاریش بیشتر از سکه طلاست ، بهترین پس انداز برای کودک در آغوش پر مهر پدر و مادر بزرگ شدنه ، خیلی ممنونم از دعای قشنگت انشاالله فرزندان گلت نامدار باشند ، خوشحال شدم از آشنایی با شما دوست خوبم.

خانوما کیا سریال در انتهای شب رو میبینن

بنظرتون بهنام و ماهی بهم برمیگردن یا نه

من این سریالو میبینم از طلاق منصرف شدم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان عزیزم میخوام برم یه ضدآفتاب خوب بخرم راهنمایی میخوام چه ضد آفتابی استفاده کردید و خیلی خ ...

من سی گل رنگی اس پی اف ۶۰ بدون چربی میزنم کاورش خیلی خوبه سبکم هست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان