2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411243 بازدید | 78587 پست
سلام عزیزم تو ضد آفتابای ایرانی و قیمت مناسب نظر من اینه که (سینره) خیلی خوبه و پوشش دهی خوبی داره و ...

مرسی عزیزم

ایرانی خوبه بنظرتون؟ لک نمیاره ؟من جدیدا پوستم لک آورده حالا میخوام یه چیز خوب بخرم دیگه بدتر نشم 

فعلا هم باید این لک هارو درمان کنم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من پوستم چربهضد آفتاب لافارر استفاده می کنم بی رنگشوچون اهل کرم پودر نیستم مگر در مهمانی ها..در کل ر ...

اتفاقا بی رنگ میخوام بخرم شنیدم مصرف مداوم رنگی پوست رو داغون میکنه البته تو مهمونی ها رنگی میزنم که پوشش بده

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزمایرانی خوبه بنظرتون؟ لک نمیاره ؟من جدیدا پوستم لک آورده حالا میخوام یه چیز خوب بخرم دیگه ب ...

عزیزم اتفاقأ بعد از تست کلی ضد آفتاب مارک و خارجی با تجویز پزشک پوست و مو این ضد آفتاب رو برای دخترم گرفتم و دخترم که به نیش پشه آلرژی داره در کمال تعجب بعد از چند بار استفاده جای نیش ها رو کمرنگ کرد و از بین برد و دیگه مجبور نیستم ترمیم کننده بگیرم ، نه تنها ایراد نداره و مضر نیست بلکه عملکرد عالی داره ، قیمتش زیاد نیست شاید ارزش امتحان کردن داشته باشه ، دخترم که صد در صد راضیه ، حالا شما بیشتر تحقیق کن و با یه پزشک هم مشورت کن چون پوست ها با هم متفاوتند.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
قشنگ شمایی عزیزم ، تمام حرفات درسته، خوش به حال مادرشوهرت که همچین عروس قشنگی داره، انشاالله همه زند ...

مریم جان شما فقط بنویس و ما هم کیف کنیم از زندگیتون ⁦❤️⁩

از بس تاپیک خیانت، سردی غیره دیدم از تشکیل زندگی مشترک میترسم 

ولی پیامهای شما میخونم امیدوار میشم و یاد میگیرم چه جور برخورد کنم و میبینم هنوزم عشق وجود داره

مریم جان شما فقط بنویس و ما هم کیف کنیم از زندگیتون ⁦❤️⁩از بس تاپیک خیانت، سردی غیره دیدم از تشکیل ز ...

عزیزم شما لطف داری ❤️ من کمترین بنده خدا هستم و در مقابل عظمت خدا هیچی نیستم ، وقتی خدا دفترچه راهنمای زندگی رو برامون نوشته و پیامبرش مو به مو برامون توضیح داده ترس چرا ، وقتی خودش گفته از جنس خود شما برای شما همسرانی فرستادم که مایه آرامش شما باشد ، مگه میشه نعوذباالله خدا دروغ بگه؟ مگه میشه خدا خلف وعده کنه؟ اصلأ اونوقت ذات خدا که بی نقصه زیر سوال میره ، وقتی تو زندگی مشترک دچار مشکل میشیم یعنی از این رابطه درست استفاده نکردیم ، رابطه مثل یه وسیله برقی میمونه که باید طبق دفترچه اش ازش استفاده کنیم وگرنه میسوزه و هم خودش آسیب میبینه و هم به ما آسیب میزنه ، ما برای استفاده از یک چرخ گوشت آموزش میبینیم و یاد میگیریم گوشت یخی و چیزهای سفت رو توش چرخ نکنیم تا خراب نشه ، آموزش میبینیم هرگز دستمون رو داخلش نبریم تا آسیب نبینیم ، اگه از رابطه هم اینجوری محافظت کنیم و بهش با عقل ناقص خودمون که در مقابل ذات خدای یکتا واقعأ هیچه دست درازی نکنیم هیچ وقت آسیب نمیبینه و ما هم آسیب نمیبینیم ، اگه زندگی رو بسپاری به خدای یکتا و هر چی گفت بگی چشم و خودت در مقابل خدای بزرگ عقل کل ندونی مطمئن باش برات بهترین رو میخواد ، خدایی که عشق رو در زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) معنی کرده حتمأ در زندگی دیگران هم جاری میکنه چون دوگانگی و تبعیض در ذات خدا وجود نداره فقط درصد ایمان و فهم ما از بخشندگی و بزرگی خدا فرق میکنه و خدا به هرکس به اندازه فهم و ایمانش عطا میکنه و این دو عزیز در درجه بالای ایمان و فهم و کمالات قرار دارند و انشاالله بتونیم قبل از این که از دنیا بریم فهم و ایمانمون رو به این دو بزرگوار (حضرت علی (ع)و فاطمه(س)) نزدیکتر بکنیم، از خدا میخوام به حق اسم اعظمش همسری لایق و باکمالات و عشقی همچون عشق حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) نصیب شما دختر مهربون بکنه و آرامش رو در تمام طول زندگی تجربه کنی انشاالله🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
والا من ک مدیون تو هستم 😍شخصاً خود من با معرفی کردن تو تونستم دوتا وام بگیرم دهن صاحب خونه ببندمخی ...

قربونت برم گلم این چه حرفیه. خوشحالم که برات مفید بوده عزیزم 🌸💚

قشنگ نوشتی عزیزممن حرفاتو بااین حرف تاییدمیکنمحدودا۵سالی بودازدواج کرده بودم یه سفرپیش اومدمادرشوهرم ...

چقدر خووب که مادر همسرتون این حس رو به زبون اورده و فهم این رو داره که از رفتار عروس میشه تعریف کرد 

متاسفانه خیلی از مادرا ازاینکه پسرشون بعد ازازدواج اخلاقش بهتر شده حس بد میگیرن انگار فکر میکنن ناکافی ونابلد بودن و حالا این عروس جدید تونسته پسر شاخ و شمشادش رو تو دست بگیره 

یکیش خودم که ملقب به جادوگر شدم 😶کاش مادر همسر منم ازاینکه پسرش خوشحال هست عیب اخلاقیش کمتر شده و کنترل میکنه خشمش رو ..خوشحال میشد حتی اگر به زبون هم نیاره

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

عزیزم شما لطف داری ❤️ من کمترین بنده خدا هستم و در مقابل عظمت خدا هیچی نیستم ، وقتی خدا دفترچه راهنم ...

ممنونم از دعای خوبتون منعکس بشه به زندگی خودتون ⁦❤️⁩

چقد قشنگ تعبیر کردین که رابطه هم دفترچه راهنما داره 

سلام دوستان عزیزم میخوام برم یه ضدآفتاب خوب بخرم راهنمایی میخوام چه ضد آفتابی استفاده کردید و خیلی خ ...

سلام ضد افتاب پریم،ژنو،ژوت 

جز ضد افتابای خوب ایرانین ک کاور خوبیم دارن نیاز نیست کرم پودر بزنید

فلوئید مای و پریم  هم عالین استفاده کردم راضی بودم

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
قشنگ شمایی عزیزم ، تمام حرفات درسته، خوش به حال مادرشوهرت که همچین عروس قشنگی داره، انشاالله همه زند ...

سلام عزيزم من از پستهاي شما خيلي لذت بردم و ازتون درخواست ميكنم لطفا منو راهنمايي كنيددر مورد رفتار باپسربچه ٤ساله و دختر ٢ساله ... و كلاس بردن بچه ها من پسرمو مهد دوزبانه ميبرم با باشگاه با نقاشي با كتابخونه به زور نيست علاقه داره يعني اشتباه ميكنم ...من اگه راهنماش نشم راهو بهش نشون نزم پس كي و چه زمان بايد اين كارو صورت بگيره....

و كارام زياده اصلا نميتونم به خودم برسم ميخوام درس بخونم سركار برم خيلي آشفته هستم... لطفا يكم باهام حرف بزن تا روحم آروم بگيره سپاس گزارم خدا بهت سلامتي خيرو بركت بده

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی