2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410487 بازدید | 78537 پست
عزیزم میتونید برای بالا رفتن سکه ها این کار رو انجام بدید فقط دیگه وقتی میخوان وام برایند رو بگیرید ...

سلام من پول ریختم به کارت پاسارگاردم که سکه جمع کنم برای وام ویپاد ولی سکه جمع نشده چیکار باید بکنم؟ اگر اشتباه نکنم باید افزایش موجودی میدادم تو ویپاد بجای اینکه مستقیم از یه کارت دیگه بریزم به کارت پاسارگارد درسته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان شبتون بخیرتاپیک مدیریت مخارج چرا هنوز قفله؟🤔

سلام 

رویا جون هنوز نبومده که باز کنه منم از صبحی زود هزاربار چک کردم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام دوستان .طبق نظر اکثریت مگر قرار نبود تاپیک دیگه جمعه ها قفل نشه؟؟ خب نظر سنجی گذاشتند و این نظر اکثریت بود دیگه...یعنی نظرمون مهم نبود؟؟ خب چرا باید نظر میدادیم وقتی نظر اکثریت مهم نیست   

@royayezendegi    

کجایی عزیزم حالا که طلق نظرسنجی پبش نرفتین و به نظر اکثریت اهمیت ندادین حداقل به موقع باز کنید تاپیکو🥺🥺🥺

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹