2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411090 بازدید | 78578 پست
سلام عزیزم ، در این مورد اطلاعی ندارم از بانک بپرسید .

سلام عزیزم تاپیک مدیریت بسته بود اینجا میپرسم☺️ میگم  وام بانک مهر گرفتم میخام ببینم جریمه تاخیر پرداخت رو برام حساب کنین..یعنی جریمه هر روز دیرکرد, روزی چقد میشه؟ وام ۴درصد ۲۰۰ملیون ۳ساله ماهی ۴۵۵۰قسط ماهانه

والا صفحه قبل خود شما نوشتی که به یکی از همسایه هاتون ارث رسید اما پدرش اسم ایشونو از شناسنامه خط زد ...

ببخشسد که من جواب می دم ولی به طور کلی ارث معنی فوت عزیزان و به دست آوردن اموالشون هست هدیه یهویی ارث نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با چیزی که گفتی خیلیییی موافقم منظورم هم پولی هست که از خانواده به فرزند میرسه و فرزند زحمتی بر ...

پدر دوست همسرهمسرم نسل در نسل ارث رسیده

یهو پارسال زنگ زدن الو سلام فلانی ۵۰۰م سهم شده از این فامیل ب شما رسیده 😐😄

قشنگ ده میلیارد دارن... نزدیک دو کیلو طلا...اینو عروسش میگفت 😁

اصلا زحمتی برای پولاشون نکشیدن...اما واسه دو بچه هاش خونه خریده...

برنج گوشت مرغ بچه هاشو میده...اما پراید دارن معتقدن ماشین های دیگه خرج دارن 😐😄

این نسل در نسل خیلی قشنگه 😄

پدر بزرگ خودم اصلا کار نکرد رفت زن ی خان تو روستا گرفت مادر بزرگم تک دختر بود 

قشنگ میخورد و می‌خوابید تا عمر داشت 😄 ب قدری از طرف مادر بزرگم زمین داشت ...تا پول تموم میشد زمین میفروخت 😁

سلام عزیزم تاپیک مدیریت بسته بود اینجا میپرسم☺️ میگم وام بانک مهر گرفتم میخام ببینم جریمه تاخیر پرد ...

سلام عزیزم من نمیدونم جریمه تاخیر چه قدر هست ولی سعی کنید قسطتون رو عقب نیندازید اونطوری رتبه اعتباری تون میاد پایین دیگه وام گرفتن سخت میشه . 

سلام دوستان کسی وام حمایتی بانک مهر گرفته.خوبه  گرفتنش به صرفه هست..لطفا مامان سبحان تگ کنید برام مرسی

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
سلام عزیزم من نمیدونم جریمه تاخیر چه قدر هست ولی سعی کنید قسطتون رو عقب نیندازید اونطوری رتبه اعتبار ...

عزیزم پایین برات پیام گذاشتم 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
پدر دوست همسرهمسرم نسل در نسل ارث رسیدهیهو پارسال زنگ زدن الو سلام فلانی ۵۰۰م سهم شده از این فامیل ب ...

عزیزم دقیقااا کاری داداشای  خود من کردن قربونشون بشم

اینقد زمین فرختن الن دیگ چیزی نمونده ک بفرشن  

سلام دوستان کسی وام حمایتی بانک مهر گرفته.خوبه گرفتنش به صرفه هست..لطفا مامان سبحان تگ کنید برام مر ...

سلام عزیزم وام حمایتی منظور وام فوری هست ؟ 

کلا هر وامی اگر بخوان باهاش حرکتی انجام بدید خوبه به نظر من . 

عزیزم میتونید برای بالا رفتن سکه ها این کار رو انجام بدید فقط دیگه وقتی میخوان وام برایند رو بگیرید ...

@مامان_سبحان7    

سلام مامان سبحان جون خوبی عزیزم همش فک میکنم حساب و کتابم اشتباهه میشه راهنماییم کنی؟

الان ۲۰ ت گذاشتم ویپاد تا ۲۰ روز دیگه ۴۰۰۰ سکه میده

۱۸۰۰ تا سکه هم دارم میشه ۶۸۰۰

بعد میتونم ۱۵ ت دیگه به ۲۰ ت اضافه کنم باز تا ۲۰ روز ۷۰۰۰ سکه میده

کل سکه هام میشه ۱۳۸۰۰ میتونم وام ۳۰ تومنی ۶ماهه بردارم

میتونم ۳۵ خودم و ۳۰ وام تو حساب ویپاد همسرم بذارم یکماهه ۱۸۲۰۰ سکه جمع کنم؟ دوباره باهاش وام ۲۰ تومنی ۱۲ ماهه بردارم

درکل پولا ۸۵ تومن بهم میرسه با واما چند ماه بذارم مهر یا رسالت؟ یه وام بیشتر بردارم

کدوم بهتر و زودتر وام میده؟

@مامان_سبحان7 سلام مامان سبحان جون خوبی عزیزم همش فک میکنم حساب و کتابم اشتباهه میشه راهنماییم کنی؟ ...

سلام عزیزم حساب و کتابتون که درست هست ، رسالت زودتر از مهر وام میده چون اقساطش رو میشه از ۱۰ ماه حساب کنید ولی مهر باید صبر کنید اقساطتون به ۱۸ ماهه برسه که خیلی بیشتر طول میکشه . 

سلام عزیزم حساب و کتابتون که درست هست ، رسالت زودتر از مهر وام میده چون اقساطش رو میشه از ۱۰ ماه حسا ...

ممنون از پاسخ دهیتون🌺

یعنی چی اقساط به ۱۰ماه و ۱۸ ماه برسه؟

۴ ماه ۸۵ ت بذارم مهر یا رسالت چقد بهم میدن؟

ممنون از پاسخ دهیتون🌺یعنی چی اقساط به ۱۰ماه و ۱۸ ماه برسه؟۴ ماه ۸۵ ت بذارم مهر یا رسالت چقد بهم مید ...

رسالت بگذارید بعد از ۴ ماه میتونید ۸۵ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه بگیرید .

ولی مهر کمترین اقساط رو ۱۸ ماهه میبنده یعنی شما بعد از ۴ ماه حدود ۴۵ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه میتونید از مهر وام بگیرید .