2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411137 بازدید | 78580 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم وقتی غذای چرب بخورم سریع جوش میزنمبخاطر زیبایی هم شده باید رعایت کنمو چربی خون و کبدچرب و...من ...

دقیقااااا 

موضوع سلامتی هست 👌🏻👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
الهییییییخداحفظشون کنهمن همیشه فکرمیکردم بچه هابزرگن وازآب وگل درومدنوشماحرفاتون پخته وجاافتاده است� ...

ممنونم عزیزم ، خوب عزیزم من سنم کم نیست که دیر ازدواج کردم دیر هم بچه دار شدم ۴۲ ساله هستم عزیزم . 😍😍😍😍

عزیزم همسرم بازنشسته هست چون سختی کار داشته وقتی بچه اولمون ۴ ماهه بود همسر من در ۴۳ سالگی با ۲۲ سال سابقه کار بازنشسته شد و خیلی خیلی کمک هست . 🌹🌹🌹🌹

خانما کسی ک خونه ارث بهش رسیده نقل مکان کرده ب اونجا باید کادو ببریم؟ مغزم رگ ب رگ شده 😄

عزیز من اینجور مواقع 

اینقد احساس سر خوشی و شادی می کنم

همش میگم این این ی نعمت و معجزه ست از طرف خداوند ک ب بنده ش عطا شده  

و ب اون خونه یا بچه یا ماشین...‌و هر چیز دیگه ب چشم ی هدیه الهی و  نورانی نگاه می کنم و ذوق می کنم  

چند وقت پیش عروسی پسر عموم بود 

زن عموی من خیلی تا خیلی زن محترم و زحمتکشی هست

و با تمام وجودش ی جشن خوب برا پسرش گرفت

من شب عروسی موقع اذان رسیدم خونه

و همش اشک شوق می ریختمم

و می گفتم خدایا شکرت ک دل این مادر رو شاد کردی

بهش کمک کردی تو این گرونی 

این عروسی با شکوه برا پسرش بگیره

و همش موقع نمازم سجده ی شکر بجا می آوردم  

عزیزم فکر کنم ببرین بهتر باشه یا اینکه ی جعبه شیرینی

ی سری گفتن سر اینکه اجاره نده رفتن خونه پدرش

این سری گفتن نه کلا رفته..

سر همین مغزم رگ ب رگ شد

تازه مدتها غصه خوردم بندگان خدا نتونستن اجاره بدن رفتن

ای خدا نجاتشون بده 🥺🥺 چون خودمون اجاره نشین هستیم از اعماق وجود درکشون میکنم...

ک الحمدالله ارث رسیده گویا...

شیرینی و پول میبرم

ی سری گفتن سر اینکه اجاره نده رفتن خونه پدرشاین سری گفتن نه کلا رفته..سر همین مغزم رگ ب رگ شدتازه مد ...

خدای ش ارث ی چیز شیرینه

من همیشه ب همکارام میگم 

مثلا خارج می گن 

ی ارث از فلان کس ب شما رسیده

من منتظرم

ی روزی ی جای همچین خبری بهم بدن      

هر چند ما ارث زیادی داشتیم و داداش همه رو بر داشتن

ما دخترامم هیچ نگفتیم  

عزیزم الهی از ی جای ک فکرش رو نمی کنید ی رزق و روزی ب شما برسه  

ک با شیرینی و عشق صاحب ی خونه ی پر خیر و برکت  بشین  

سلام عزیزم ممنون بابت نوشته هات بله همه رو خوندم هم شما هم دوستان خیلی راهکار های خوبی داده بودن میخ ...

یه کمم انگار اینو کرده علم یزید و از این حالش سو استفاده میکنه چون بیماری روحی رو آدم خودش حتما باید تلاش کنه 

من اول فقط،از بقیه طلبکار بودم میگفتم نع اون باید منو درک کنه خواهرم نباید به من چیزی بگه یعنی تو هفته چندبار با خانواده خودم درگیر میشدم 

ولی از یه جایی خودم خواستم درست بشم دارو و بقیه چیزا فقط کمک کننده است 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خدایش صبر بسیار بباید تو این مسیر دلم می خواد ی جورایی مثلا اونم تو فکر این باشه ک مثلا خانممم ای ...

متاسفانه وقتی اسم همسرداری میاد فقط آموزش خانما رو شرکع میکنن من تا حالا دوتا کلاس درست حسابی برا آقایون دیدم که اونم طالب کمه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹