2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411235 بازدید | 78587 پست
مشکل اینجاس ک میگه طلاهارو هم با پول من خریدیکلا خونه بزرگتر کنسل کردم

خب پس برو رو مخفی و درآمد خودت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه چیزی خواهرانه بگمماازهمه زندگی شماخبرنداریم وفقط این موردو میبینیم وممکنه بایه حرف نادرست خ ...

ممنون ک انقدر زیبا نوشتی درسته همسرم اخلاقش خوبه هر چیی بخوام می‌خره ولی تو این ی مورد می‌ترسه چندبارم واضح بهش گفتم چرا اعتماد نداری گفتم می‌ترسی ازت جدا شم یا خونه رو پنهونی بفروشم میگه هیچ کدوم

فکر کنم بیخیال شم بهتره چون فقط دارم اعصاب و روان خودمو بهم میریزم

سلام عزیزم خوب به هر حال برای یک هفته خوب هست میتونید تعدادی سکه بگیرید .به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان ر ...

ممنون عزیزم

کارت به کارت از ویپاد چجوریه؟

۴۰۰ زدم نرفته به حساب بلو چرا؟

ممنون ک انقدر زیبا نوشتی درسته همسرم اخلاقش خوبه هر چیی بخوام می‌خره ولی تو این ی مورد می‌ترسه چندبا ...

اقتدارشو خورد نکن

باحرفایی مثل میترسی،خونه روببرم واینها کامتوتلخ نکن عزیزم

ولی پس انداز ریز مخفی هم براخودت داشته باش بهت احساس مستقل بودن میده

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم چقدر آرومم کردی با حرفاتچقدر نیاز داشتم بشنوم.آره واقعا بخدا من مادری بودم که هیچ تایمی برای خ ...

خواهش ميكنم عزيزم اصلا غصه نخور كار خيلي خوبي كردين ازين ببعد راحت شبا ميخابه حال ميكنين ديگه كلا عذاب وجدان رو ميريزين دور 😉 

كارى نكردم ❤️❤️

سلام دوستان من دو کیلو فلفل دلمه قرمز و زرد دارم .اهل فست فود و پیتزا و این‌چیزها هم اصلا نیستیم

چکارشون کنم ؟؟فقط از سبز توی مرغ و ماکارونی و خام استفاده میکنم همیشه.این رنگی ها رو خام هم دوست نداریم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

خانما درمورد حقوق زن و مرد نوشتن منم در ادامه اش بگم

پدر و مادر بنده زمانی که ازدواج کردن صفر صفر بودن با دوتا حقوق کارمندی 

حتی ریالی از خونه پدری دوتاشون نیاوردن و شروع کردن به زندگی 

بعد چندین سال یه خونه دو طبقه داریم با یه ماشین و یه خونه و ماشین برای برادرم

خونه و ماشین برادرم به اسم خودشه

و خونه  ماشین خودمون رو پدرم زده به اسم مادرم ،مادرم اصلا هیچ حرفی نزد راجب اینکه به اسم من باشن 

و پدرم خودش این تصمیم رو گرفت 

علتشم این بود که مادرم از لحاظ مالی همیشه پشت پدرم بود ) درست و غلطش رو نمیدونم ممکنه یسریا بگن حقوقشه  و حق خودشه( اما مادرم خودش دوست داشت اینطور باشه و هزاران مرتبه شکر که پدرم قدر دونست و این کارو کرد

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

@avinjoon سلام آوین جانلایکت رو دیدم یهو تو دلم چراغی روشن شد🥰خیلی وقت بود که نبودی، خوشحالم دوبار ...

عه آره منم لایک کرده بود

خاستم بیام بگم خانم دکتر منو لایک کرده ک تو گفتی 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

عه آره منم لایک کرده بودخاستم بیام بگم خانم دکتر منو لایک کرده ک تو گفتی

وقتی بچه های قدیمی یهو میان آدم کلی دلش شاد میشه😍

الان جای خیلیا خالیه

ننه علی

مستقل

آریانا

تیتان

و بقیه دوستامون

بیاین دخترا♥️🥰