2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412591 بازدید | 78657 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم 🥰😘چقدر ناراحت شدم بابت فوت عزیزانت 💔💔💔خدا بهت صبر بده...صبر زیاد..روحشون شاد 💔💔💔خ ...

سلام عزیز دلم😍

خیلی منتظر بودم بیایی اما خبری ازتون نبود.

خیلییییییییی خوشحال شدم کامنت تون رو دیدم🥰🥰🥰🥰

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

@یاس_بیوتی    

طبق پستای تو تاپیک مینویسم برات عزیزم وگرنه که من هیچ شناخت دیگه ای ندارم راجع بهت 

اتفاقا من حس میکنم همسرتون شما رو به خاطر محکم بودن و مستقل بودنتون انتخاب کرده و دوست داره اما یه حسش این وسط ارضا نشده اونم حفظ اقتدار و شکوه تامینشه 

چون شما الحمدالله واقعا احتیاج به ایشون برای حل مشکلاتتون ندارین اما دوتا حس محبت و احترام برای زن و حس اقتدار برای مرد تا تامین نشه مشکلات هست 

و نکته مهم اینه که چرخشیه حل این مشکل یعنی مرد اگه اقتدارش حفظ بشه حتی اگه آدم مقتدری نباشه اگه اون حس این که تامین کننده خوبیه بهش داده بشه خودش به صورت خودجوش دربست در اختیار زن و فرزند میشه 

حالا شما اگه قصد حل این مشکل و دارید سخنرانی دکتر حبشی با موضوع کلید مرد خیلی خوب توضیح داده حتی یه مورد میکفت حقوق زن مثلا ۳ میلیون با حفظ اقتدار میتونه ۳ میلیون و بریزه حسابه همسرم ۳۰ میلیون خرج بذاره رو دستش با رضایت و آرامش حالا این مثال بود امیدوارم به دردت خورده باشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خواهرا. خوبین ؟ من اونور تو تاپیک مدیریت اقتصادی فعالمولی امروز گفتم اینجا پیام بدمیکم آرومم کن ...

سلام منم ۱۹ ماهگی گرفتم  میتونی بهش شیر پاستوریزه تو لیوان نی دار بریز بده بچه من چیزی نمیخورد تازه دکترش گفت یکسالگی بگیر شیرت ارزش غذایی نداره 

@یاس_بیوتی طبق پستای تو تاپیک مینویسم برات عزیزم وگرنه که من هیچ شناخت دیگه ای ندارم راجع بهت اتفاق ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشت و برام نوشتی

متاسفانه چیزی که همسر من و خیلی از مردای دیگه میخوان شترگاوپلنگه

زن امروزی با روحیات زن دیروزی

خیلی خوبه که من سرکار میرم و مخارج خودمو انجام میدم ولی نباید یادم بره که چون همسرم بهم لطف میکنه میرم سرکاز و اجازم دست اونه

خیلی خوبه که زن ماشین و رانندگی بلد باشه خودش بره کاراشو انجام بده بچه هارو ببره مهد و کلاس، واسه خونه خرید کنه ولی ماشین واسه این نیست که باهاش تا ۸ شب بری استخر

بنظرم این مشکل همسرمه که حاضره نصف حقوقشو اجاره خونه بده که سعادت آباد نشین بشه، تو فرودگاه از قسمت تشریفات بره و بیزینس کلس سوار شه، ولی بمن که میرسه میگه زن باید تابع شوهرش باشه. زن تابع تو این سبک زندگی نیست تو روستاست

و کلا به دو دلیل، یکی اینکه در مورد کمک های مالی هنگفت به خانوادش مثلا خرج تحصیل برادرزاده هاش و خرید خونه واسه داداشش هرچی میگم میگه خانواده خودمه به تو مربوط نیست

و دوم چندماه پیش بدجور کتکم زد که پزشکی قانونی واسم ۷۰ میلیون دیه نوشت و کار کشید به کلانتری و حکم جلب نمیخوام به این زندگی ادامه بدم. نه اینکه کینه داشته باشم ولی اضطراب شدیدی تجربه کردم هنوزم باهامه مشکل قلبی هم دارم

یعنی حاضره هزار جور انبه و اووکادو و بلوبری و ژیگو و اینا بخره، ولی به من که میدونه سرکار نمیرم ۱ میلیون پول نده تو جیبم باشه برم باشگاهی کلاسی چیزی. میگه خودت پول داری دیگه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنونم عزیزم وقت گذاشت و برام نوشتیمتاسفانه چیزی که همسر من و خیلی از مردای دیگه میخوان شترگاوپلنگهز ...

آره عزیزم آخرش تو خودت باید بسنجی این مرد ارزش داره تو به خاطرش،از غرورت بگذری یا نه 

اگه همسر من بود حتما این کارا دو میکردم جوری رفتار میکردم که فکر کنه حرف آخر و اون میزنه فک کنه مدیریت خونه با اونه 

چون میدونم این درحالیه که اوامر من داره اجرا میشه 

ولی بعضی مردا جنبه اشو ندارن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنونم عزیزم وقت گذاشت و برام نوشتیمتاسفانه چیزی که همسر من و خیلی از مردای دیگه میخوان شترگاوپلنگهز ...

چقدر حق گفتی و چه واقعیت دردناکیه زنها چه امروزی چه دیروزی مظلوم واقع میشن و چقد کار ما سخته 

آره عزیزم آخرش تو خودت باید بسنجی این مرد ارزش داره تو به خاطرش،از غرورت بگذری یا نه اگه همسر من بود ...

نه عزیزم من کلا ادمی نیستم که از چیزی که غلطه و ناحقه کوتاه بیام😁

غرور ندارم ولی عزت نفسم از همه چیم برام مهم تره اگه اینو نداشته باشم دیگه هیچی ندارم و به خودم خیانت کردم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
چقدر حق گفتی و چه واقعیت دردناکیه زنها چه امروزی چه دیروزی مظلوم واقع میشن و چقد کار ما سخته

متاسفانه جامعه مردسالار همینه دیگه نارین جان

اونم دست خودش نیست اینطوری بزرگ شده دیگه