ممنونم عزیزم وقت گذاشت و برام نوشتی
متاسفانه چیزی که همسر من و خیلی از مردای دیگه میخوان شترگاوپلنگه
زن امروزی با روحیات زن دیروزی
خیلی خوبه که من سرکار میرم و مخارج خودمو انجام میدم ولی نباید یادم بره که چون همسرم بهم لطف میکنه میرم سرکاز و اجازم دست اونه
خیلی خوبه که زن ماشین و رانندگی بلد باشه خودش بره کاراشو انجام بده بچه هارو ببره مهد و کلاس، واسه خونه خرید کنه ولی ماشین واسه این نیست که باهاش تا ۸ شب بری استخر
بنظرم این مشکل همسرمه که حاضره نصف حقوقشو اجاره خونه بده که سعادت آباد نشین بشه، تو فرودگاه از قسمت تشریفات بره و بیزینس کلس سوار شه، ولی بمن که میرسه میگه زن باید تابع شوهرش باشه. زن تابع تو این سبک زندگی نیست تو روستاست
و کلا به دو دلیل، یکی اینکه در مورد کمک های مالی هنگفت به خانوادش مثلا خرج تحصیل برادرزاده هاش و خرید خونه واسه داداشش هرچی میگم میگه خانواده خودمه به تو مربوط نیست
و دوم چندماه پیش بدجور کتکم زد که پزشکی قانونی واسم ۷۰ میلیون دیه نوشت و کار کشید به کلانتری و حکم جلب نمیخوام به این زندگی ادامه بدم. نه اینکه کینه داشته باشم ولی اضطراب شدیدی تجربه کردم هنوزم باهامه مشکل قلبی هم دارم
یعنی حاضره هزار جور انبه و اووکادو و بلوبری و ژیگو و اینا بخره، ولی به من که میدونه سرکار نمیرم ۱ میلیون پول نده تو جیبم باشه برم باشگاهی کلاسی چیزی. میگه خودت پول داری دیگه