2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412713 بازدید | 78659 پست
اره میدونم چی میگی عزیزم دوست نداشتم یهویی بگیرمش ولی شد 😔میدونی تو روز خیلی کم میاد طرفم قشنگ میتو ...

زیر نظر متخصص اطفال شیر قطع کردی ؟

مشورت کردی ؟

بردی چکاپ قد و وزن؟ همه چی اوکی بود ؟ کم بود وزن خدایی نکرده نداشت؟؟؟ اگه داشته باشه ک ب کل نباید قطع میکردی

هواست ب این چیرا باشه عزیزم 

من خوندم رماناشون رو،توی کانالشون آنلاین،به جز ازدواج من که فایلشو خوندمالانم دارم رمان ققنوس من رو ...

جدی.چه خوب 

داخل گروه نقد هم هستین؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت برم 🥰😘چقدر ناراحت شدم بابت فوت عزیزانت 💔💔💔خدا بهت صبر بده...صبر زیاد..روحشون شاد 💔💔💔خ ...

زنده باشید و پرتوان 

حرفاتون درسته 

یه مدتی میرفتم 

الان قد ۱۶۸وزنم جدیدا شده ۶۸

ولی خوش فرم نیست بدنم 

مث گربه ی ملوس و ساعت شنی 🥶🥶🥶

خدا بهتون سلاکتی روز افزون بده 

الان همش دارم سعی میکنم شیر پاستوریزه بخوره ولی نمیخورهولی دست از تلاش برنمیدارممیخوام حسابی بهش برس ...

داخل لیوان شیر یدونه البالو گیلاس بشورین بندازین 

بببینه داهل شیر یه توپ توپی قرمز کوچولو هست برای کشفش شیر رو میخوره ☺️امتخان کنین شاید جواب بده 

شیر پاستوریره خیلی کمک کننده اس این دوران

@درانتظارعشق    

عزیزم من کتاب زیاد نخوندم با اون کاربر هم گفتن فعلا پس انداز و بی خیال شو موافقم 

خودم زندگی داغونی داشتم که خیلی تلاش کردم تا بسازمش 

صوت های دکتر حبشی با موضوع کلید مرد که تو کانال پایین هست 

https://eitaa.com/IslamLifeStyles   ایتا

@seyedhoseiny_ir    اینم ایتایت خیلی خوبه 

@zanane_motie_ghodratmand    این تلگرامه معجزه زندگی من و این کانال رقم زد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نه منظورم کم حرفی خوب نیستچون اینقدر کم حرف زدی که فرصت داری هی خودخوری کنیبیشتر حرف بزنی مغزت ول می ...

دقیقا حتی پیش مادرمم حرف بزنم بعدش خودخوری میکنم

قبلا اینجوری نبودم به این شدت،مدتیه خیلی شدیدتر شده

زنده باشید و پرتوان حرفاتون درسته یه مدتی میرفتم الان قد ۱۶۸وزنم جدیدا شده ۶۸ ولی خوش فرم نیست بدنم ...

ممنون مهربونم 🤗💞

همچنین شما سلامت باشید 🥰

پس پیش ب سوی باشگاه 😍😍

چطوره هر ازگاهی بگیم چقدر کم کردیم و چ ستایی زدیم 😁 انگیزه بشه پر توان تر ادامه بدیم 😍😍

من عاشق اینجور چیزام 😁 

با ذوق می‌نویسم...شما هم استارت بزن در کنار هم ذوق کنیم 😍😍 اینجوری شما مجبور میشی بری باشگاه ب من بگی چیا زدی چقدر کم کردی کیف کنی 😍😍😍 

دیگه نمیدونم چطور هولتون بدم باشگاه 😁😁 😍

ممنون مهربونم 🤗💞همچنین شما سلامت باشید 🥰پس پیش ب سوی باشگاه 😍😍چطوره هر ازگاهی بگیم چقدر کم کردی ...

ای جانم 

چه خوب روحیه میدین 

ولی من هدفم اضافه کردنه 

تا دو هفته پیش ۶۵،۶۶بودم الان دوکیلو رفتم بالا 

هدفم روی ۷۵کیلو هست 

ان شاالله 

دقیقا حتی پیش مادرمم حرف بزنم بعدش خودخوری میکنمقبلا اینجوری نبودم به این شدت،مدتیه خیلی شدیدتر شده

عیب نداره

اهمیت نده

بذار یک فکر بیاد و بره

تو کار خودتو بکن

باز حرف بزن

درباره یک فیلم یا کتاب یا اتفاق

باز خودخوری کردی باز حرف بزن

لجباز باش😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اول بسم اللهدوم سلامخب قشنگم تو حس میکنی اعتماد به نفست کمه. این کار راه حل داره.اکثر خانواده های ای ...

@دختر_شمالی۷۵

عزیزم همین میامی هست که ریپ زدم. البته کمی صحبت دیگه هم شد که صفحات بعد هست.

عزیزم برای چاق شدن بچه ات کدو حلوایی بده

با غذاش کره و خامه قاطی کن بده

سویق چاق کننده بده

هرچقدر هم خورد بازم خوبه. میتونی با چیزهای دیگه قاطی کنی بدی

خواهرم بچه اش رو برد دکتر اطفال. بهشون شربت اشتهای کودکان داد. خیییییلی بهتر شدن

بعدم دیگه معده گشاد بشه اصطلاحا شربتشم تموم شه، میخوره

اگه موقع غذا خوردن بازی درمیاره، با کارتون و بازی مخصوص بچه ها که توی گوشی هست، حواسش رو پرت کن بیشتر بخوره

خواب هم مهمه. خواب بچه ات درسته ؟ شب و بعدازظهر میخوابه؟ اگه نمی‌خوابه ببرش دکتر

دکتر بهشون اگه نیاز باشه، داروی تنظیم خواب میده. این با داروی خواب آور فرق داره و خطری نداره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه فقط کانال هستم

اگر وقت داشتین عضو نقدش بشین 

چند تا خانوم فرهیخته اونحا عضون مه مثل  اکثرخانمای اینجا باسواد و با ذکاوت هستن 

نمیدونم اسم ببرم شاید راضی نباشن توصیف میکنم بی اسم 

خانم پزشکی که ساکن کاناداس خیلی خرفای قشنگی میزنه 

خانمی زنجانی که دبیر ریاضی هست عروس خانوم حوان تهرانی که نخبه مانند هستن و پر از هوش 

کلا صخبتهای اونجا دید آدم رو به زندگی عوض میکنه 

برای جنس خانوم ارزش بیشتری قائل میشی و قدر هر لحظه ات رو میدونی 

بیشترین تاثیر رمان رو میشه گفت از داخل گروه نقد باید پیدا کرد 

حرفای متفرقه و خاطره زیاد دارن 

پیشنهاد میکنم یه هفته عضو بشین و نقد بعد پارت رو بخونین