2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412302 بازدید | 78657 پست
اره خداروشکر.میدونی مثلا دو سه روز ی غذا داریمقطعا اون غذای موردعلاقشهوگرنه بقیه غذاها یه وعده ای می ...

دآرم به این نتیجه میرسم که کرم از درخته 😆😆😆

خود من اگه غذای مورد علاقم هم باشه سه روز نمیتونم تکراری بخورم 

مگه اینکه قلیه ماهی باشی که تا دو روز هم اوکیم 

واااای خداااا این غذا رو عااااشقشم

سلام خانما شبتون بخیر⚘میخوام روفرشی کشدار بخرم...اگه تجربه ای دارید یا جنس خوب و خاصی مدنظرتون هست م ...

وووییییییی تاپیک بو آشپزخونه سر راهی گرفته از اونا که بوی همه غذاها توش می پیچه😆😆

یعنی هیچکدومتون  روفرشی کشی نداشته و نداره تو این جمع....🥲🥲🥲

😕🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالتون کدوم شهر آذربایجان هستی؟؟برادرم دوران سربازی آذربایجان بود شهر میاندوآب و ماکو و اینهااز ...

اطراف ماکو..اینجاها خیلی کم پیش میادکولرروشن باشه..اگه در و پنجره هابازباشه هوای خونه بهشته،🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نارین 😭منم همین حسو داشتم با دیدن عکس گورچین جان 😅منم دیروز صبح یه سر رفتم بیرون، نزدیک خونه بود پ ...

نارینم بردار بیاین این ور در خدمتیم😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خوشبحالتونه پس من خودمم بدتر از اونام بدبختی 😆شده ساعت ۳نصف شب ماکارونی و دمپخت درست کردم 😅

این هوس ها تو منم به وفوووور موجوده🤣🥹مخصوصا دوران پری

نمونه اش چندروزپیش ساعت سه پاشدم سالاد ماکارونی درست کردم..

یبارم چلوگوشت با سالاد🤣🤣یه ساعتم طول می‌کشه بپزه☺️

تصور کنین قیافه همسرمو🥴که وقتی سه چهارنصفه شب می‌شنوه (ام من دلم یه غذای ساده میخواد توچی😅)

پونصدهزاربارموقع خواب میگه گشنته یانه؟میگم اصلا..

ولی بازم نصفه شب هوس میکنم🤣🤣

نارینم بردار بیاین این ور در خدمتیم😘

فدات عزیزم

چشمام قلبی شد 😍

ممنون از مهمان نوازیت 🥰 حتما باید یه سفر تابستون بیام، خیلی دوست دارم تبریز و اردبیل و اون خطه رو ببینم♥️😍

تا حالا سعادت نداشتم متاسفانه 

دآرم به این نتیجه میرسم که کرم از درخته 😆😆😆خود من اگه غذای مورد علاقم هم باشه سه روز نمیتونم تکرا ...

عامو این نخودآب چیه پربازدیدها گذاشته بودن، چطوری درستش می‌کنید؟ به منم یاد بده ،ممنون

این هوس ها تو منم به وفوووور موجوده🤣🥹مخصوصا دوران پرینمونه اش چندروزپیش ساعت سه پاشدم سالاد ماکارو ...

من عااااااشقانه عارفانه دمپخت دوس دارم همون کته گوجه 

یعنی درهفته یکبار حداقل باید بخورم که اونم همسرم نمیخوره 

ولی من حتما برای خودم درست میکنم 

ظهرا که نیس من بیشتر دمپخت و ماکارونی میپزم😂

عامو این نخودآب چیه پربازدیدها گذاشته بودن، چطوری درستش می‌کنید؟ به منم یاد بده ،ممنون

والا من که تاحالا درست نکردم ولی خوردم 

خوشمزست 

بعضیا بااب قلم درست میکنن بعضیاهم با آب 

خوب خوب باید بپزه بعدش هم با فلفل زیاد میخورن

خوبه بد نیس 

منم تاپبکش رو خوندم یه کاربری میگفت شوهرت بخوره امشب میشه امپراطور بادها 🤣🤣🤣چقدر من خندیدم بهش

حتما پستت رو براش میخونم البته بنده خدا پرتوقع هم نیستا فقط یه سری قوانین داره و محدودیت البته که شم ...

من دیشب فقط همون پیامت رو دیدم. پیامها رو نصفه خوندم.‌

الان دیدم نوشتی آشپزخونت تو حیاطه 

خب کار تو این هوا خیلی سخت تره 

آدم یکم هم حس دور افتادن میکنه 

از جریانات داخل خونه عقب میمونی 🤣🤣🤣 

کی کیو زد، کی چی خورد، اون تو چه خبره.

خونه شهرستان مادر همسرم تازه ساخته شده 

اما آشپزخونه تو حیاط جدا میشه از ساختمون اصلی. این کارو کردن که خانوم خونه رفت و آمدش مستقل باشه. اما خب کار سخت تر شده. کاملا درک میکنم.

خونه ما، آشپزخونه جوریه که در مسیر کولر نیست و از همه فضاها گرمتره. 

من ده دقیقه پای گاز یا دم سینک باشم، خیس عرق میشم چون گرمایی شدید هم هستم، واقعا کلافه و غرغرو میشم. 

حس میکنم مفلوک ترین آدم دنیام، چرا الان باید انقده کار کنم، چرا اینجا انقده گرمه، چرا دیوار کجه، چرا آب نمیپزه؟؟؟ 

اصلا آبش دیرپزه. 

میخام بگم کامل بهت حق میدم. قطعا گرمای شما خیلی شدیدتره. 

پس، حق داری. 

همش هم با خودت بگو وای من چقده خوبم که بازم به شکم خانواده توجه میکنم. (آخه بچه ها رو من از گوگلو دانلود کردم)

والسلام علیکم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
راستی جیران هنوزم سرحرفت هستی؟؟که من امسال خونه میخرم و میرم شهر خودم؟؟🥲🥲

بعععععععععله 

انشالله 

خدا بزرگه 

کلی هم از امسال مونده♥️ 

میخری ننه 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️