2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412302 بازدید | 78655 پست
سلام بچه ها خوبید  میخام یه نظر سنجی بزارم همه جواب بدین لطفا من آقای همسر رو ضایع کنم😁😁😁 ...

من من من☝️

فقط ناهارمیپزم اونم یه روز برنجی یه روز نونی👌با برنامه غذایی پیش میرم اینطوری هیچوقت نمی‌مونم که چی بپزم☺️

همسر من کلا شام نمیخوره ..بجاش میوه وچای گاهی یه لقمه میگیرم براش اگه زیاد گرسنه باشه..

منم نمیخورم فقط گاهی که ازناهارمونده همونوگرم میکنم میخورم 

براشام دخترم ولی حتماازناهارنگه میدارم تاشب دیگه سرگازنرم😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام دوستان. یه سوال داشتم. کسی از خانوادتون تا حالا شیمی درمانی شده. خواهر من از ۶ تیر باید شیمی ...

سلام 

یه مورد خیلی خیلی مهم منم اضافه کنم..

حتما حتما برن دندانپزشک و اگر دندونی دارن که نیاز به عصب کشی یا پر کردن یا کشیدن داره سریع انجام بده.. چون بعدز شیمی درمانی هیچ دندان پزشکی معالجه دندان ها رو تقبل نمیکنه.. دلیلش تزریق مواد بی حسی هست که بدلیل مواد شیمی درمانی عوارض جدی بوجود میاره و ممکنه بیمار زیر دست دندان پزشک دچار تشنج و غیره.. بشه....

پس بخاطر اینکه بیمار علاوه بر تحمل عوارض شیمی درمانی ،  دچار دندان درد نشه بهتره الان قبل از شروع درمان حتما اینکارو انجام بده....

مورد دیگه اینکه بیمار به مرور حس میکنه همه ازش خسته شدن و دوری میکنن و دچار افسردگی میشه...هیچوقت با بیمار جر و بحث نکنید.. انتقاد نکنید.. برخورد تند نداشته باشید...و غیره..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما فکر کنم جنوبی بودی درسته؟؟ ما کلا هفته ای سه روز نهایتش ۴روزش پختنی بقیش حاضری و چیزای ساده عا ...

آره عزیزم عربم خیه 

جدی؟؟خیلی خوبه بابا اینطوری خوب میکنی 

ولی معمولا عرب ها خیلی شکم براشون مهمه بخصوص مرداشون

البته چیزهای ساده هم زیاد درست میکنما ولی بیشتر وقتا دو وعده رو می‌پزم

با عرض پوزش  من 😭 هم نهار میپزم هم شام  وقتایی که کارش جوری باشه که غذا هم همومجا بدن ...

آفرین دقیقا پختن سخت نیس ایده غذایی و تنوع و اصراف مهمه 

البته من همسرم نهارها خونه نیس 

حالا که دارم فکرمیکنم میبینم خودمم بدتر از اونام خیلی وقتا میتونم نپزم ولی عادت دارم 

انگار با حاضری سیر نمیشم 

بنده برگزیده خداوندی شما 😆😘 ماکارونی رو سه وعده بخورن لگن خدایا شکرت برید دور سرش بگردید☺️ من اگ ...

میخاستم همینو بگم 🤣🤣

ماکارونی رو من وقتایی درست میکنم که نهار یه چیز خوب داشتم 

اصلا هم دوباره نمیخورنش برا فردا 

الویه هم که کلن نمیخوره 

سالادماکارونی هم پیش غذاس

علی گولت ابوی ، هیچ هیچ ب ام الدنیا، اکلو وشبعوا ، یعنی شبع بطنک الباجی مو مهم.    

چه زبونیه 😆😆😆مشخصه درساتونو قاطی کردین 😄

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام دوستان قشنگم عیدتون مبارک

لطفا به من کمک کنید گلو درد بدی همراه با سوزش دارم سرفه های خشک می کنم بدنم درد میکنه فردا امتحان هم دارم واقعا جون ندارم چی بخورم خوب بشم میگن ویروس جدیده 😔☹️

لطفا لطفا راعنمایی کنید مرسی

بچه ها من میخوام بل.و نصب کنم

اما توی قسمت کد ملی گیر میکنه

مدلش همینه یا قلق خاصی داره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چه زبونیه 😆😆😆مشخصه درساتونو قاطی کردین 😄

نه فدات  زبون عربی به لهجه و گویش اهوازیه  

نه اتفاقا مهسان جون شما جدیدی هنوز منو نمیشناسی فک کنم، بذار بیام بعدا   

تحبیننی عن قریب وتتمنین لو عرفتینی من قبل .

الحب مولم.

این مطلب دکلمه عربی جاست فور یو بود  

You should  love me , because I am loved you 

❤️❤️❤️❤️❤️