2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412302 بازدید | 78657 پست
سلام عزیزم  من اول مارک لایف خوشم اومد از جا داری و ایناش بعد اومدم نظرسنجی خوندم هیچ کس راضی ...

چه جالب 

نظر سنجی چی؟

از سرای ایرانی میخری ؟

ما جنوبیم از جنگولک بازیا ندارن هر چی هست تو بازار ولی نقد 

همسرمن وحشتناک از این میترسه که پشتوانه داشته باشم..نمیدونم چراحس می‌کنه ولش میکنم میرم🥹فقط میخادمتکی به اون باشم واسه همین ازمخفی خوشش نمیاد.

ولی من گاهی پس انداز طلایی دارم براخودم😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من شوهرم به شدت ازطلا بدش میاد قسمم داده که یواشکی هم نخرم میگه پولشو جمع کن طلانخر... حالا نمیدونم چکار کنم واقعا بنظرتون بهش گوش بدم پولشو بردارم یا نه همون طلا مخفی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید شما سمت جنوب هستید ..یه سوال بانه کولر گازی ۳۰۰۰۰ چند درمیاد ممنون 

خواهرم سرای ایرانی قیمت کرد حضوری حدود ۲۰تومن از شهرمون گرونتر بود چون اونا قانونی میارن و ضمانت دارن 

اما اینجا اکثرا بدون ضمانت و قاچاق میان از گمرگ و با لنج 

اگرم قانونی بیان بدون ضمانتن

سلام عزیزان  یه سوال لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید  دیروز دستم برید اونم بدجور چون خون ...

عزیزم اگر دیدی کنده نمیشه برو دکتر به هر حال اونا یه راه حلی دارن که بازش کنن 

مثلا زدن الکل(البته فک کنم جای زخمت خیلی بسوزه )

چه جالب  نظر سنجی چی؟ از سرای ایرانی میخری ؟ ما جنوبیم از جنگولک بازیا ندارن هر چی هست تو با ...

نه نمایندگی اسنوا الان طرح های زیادی هست برای قسطی ولی این طرح مانیسا خودتم میتونی نصب کنی ببینی اعتبار داری یا نه 

یا طرح کالانو بانک تجارت باجت و نصب کنی ببینی اعتبار داری یا نه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
جیران جان من فدات بشم آخه تو چرا اینقدر عاقلی 😍 چقدر قشنگ تحلیل کردی و گفتی  آفرین دقیقا همی ...

خدا نکنه دختر ♥️ 

آره خیلی عاقلم 

زبونم عقل یه زن با درایت هشتاد ساله است 

عملکردم جیران لوس لجباز  سه ساله از تهران 🤣 

خدا یجور بافته منو، ضرر رو ضرر تمومی نداره 

امروز یه ضرر دادم، عددش انقدر گنده است که اصلا نمیتونم بگم‌.🥲 

شب سکته نکنم شانس آوردم😁 

ولی خب خیلی عاقلم🤣🤣🤣🤣 

کاش زبونمم خنگ بود. زبون زرنگ، عملکرد خنگ، ملت باور نمیکنن این سوتی ها رو من میدم😁😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام خانوما من شوهرم به شدت ازطلا بدش میاد قسمم داده که یواشکی هم نخرم میگه پولشو جمع کن طلانخر... ح ...

سلام دوست عزيز 

من كلا يك عقيده دارم بطور كلى يك خانم باااايد يه پس انداز شخصي داشته باشه 

وقتى من نوعى از همسرم خرجى ميگيرم حالا دوس دارم اونو لباس بخرم يا لوازم ارايش يا اصلا برم رستوران و كافيشاپ و يا هر كار ديگه اى بخام بكنم به خودم مربوطه 

حالا ميام مديريت ميكنم و طلا ميخرم خب بازم به خودم مربوطه ! 

نه نمایندگی اسنوا الان طرح های زیادی هست برای قسطی ولی این طرح مانیسا خودتم میتونی نصب کنی ببینی اعت ...

چه جالب شنیده بودم یه چیزایی

سرای ایرانی نمیتونی بری خیلی تبلیغشو میکنن

سلام خانوما من شوهرم به شدت ازطلا بدش میاد قسمم داده که یواشکی هم نخرم میگه پولشو جمع کن طلانخر... ح ...

ولی یواشکی هم اینکارو نکن

بشین باهاش صحبت کن و نرمش کن

البته هر مردی قلق خودشو داره

ببین قلق همسرت چیه

سلام

عزیزم اگه دوست ندارن این کار رو نکن

ولی اگه مثل شوهر من از کارای بانکی و بورس و برنامه های بانکی سر در نمیاره میتونی تو بورس عیار و طلا و... بخری