2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411274 بازدید | 78590 پست
با خوندن حرفات  فقط یه چیز رو با خودم مرور میکردم که اون حال و احوالی که داشتی، اینجا بودی ...

من اینجا پیام نمیذارم

گهگاه شاید چیزی بنویسم ولی اونم از دستم در رفته 

همون اوایل عضویت در اوج سختی اومدم اینجا یکی داشت درد و دل میکرد 

خوندم و اشک ریختم 

رسیدم به پیام یه عزیزی که نوشته بود دست بردارید از قربانی بودن و جلب ترحم

و من عجیب شکستم و همون روز عهد بستم اینجا پیام نذارم 

شاید اونم منظور بدی نداشت و قصدش تلنگر بود ولی من اینطرف گوشی نابود شدم

ققنوس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان دیدم بحث بحث مادرشوهر و خانواده شوهر بگم... همه رو نخوندم همین دو سه تا رو خوندم.  ...

عزیزم من در جواب عاطفه جان نظرمو گفتم چیز بدی هم نگفتم اتفاقا من حال روحی خوبی نداشتم شاید اگه بقیه بودن برام بهتر بود 

چیزی که ایشون گفتن هم با دم به دقیقه ودست خالی فرق داشت که من به خودشون گفتم هیچ خصومت ودشمنی هم با عاطفه جان وهیچ کدوم دوستان ندارم راستش اصلا نه حوصله بحث مجازی دارم نه به نظرم درسته من حرف بدی هم نزدم 

حساب پدر و مادر از نظر من از تمام دنیا جداست چون من خودم مادرم اینکه شما چطوری فکر ورفتا می‌کنی هم به خودت مربوطه 

ولی وقتی در این فضا نظرمونو به اشتراک میذاریم بقیه نظر میدن همون‌طور که من درباره افسردگیم حرف زدم والان شما تلاش کردی تا شلاقش کنی 😅اما خب افسردگی هم دوره ای از زندگی منه نه شلاقه نه ابزار سرزنش یا چیز دیگری این دوره با همه تلخ بودنش معلم من بود 🙏

عزیزم من در جواب عاطفه جان نظرمو گفتم چیز بدی هم نگفتم اتفاقا من حال روحی خوبی نداشتم شاید اگه بقیه ...

🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

شلاق چی؟؟؟😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
همینکه میگی خودت حال روحیت خوب نبود اگه بقیه دم به دقیقه می اومدن چی میشدی  اینو در جواب پیام م ...

نه در جواب تو به عاطفه نگفتم 

من پیام های تو رو نخوندم اصلا که به عاطفه چی گفتی

من خیلی از صفحات اینجا عقبم ولا😅

و اینکه عاطفه اینجا خیلی از مادرشوهرش و کارهاش گفته بود من از اونها گفتم. 

همینکه میگی خودت حال روحیت خوب نبود اگه بقیه دم به دقیقه می اومدن چی میشدی  اینو در جواب پیام م ...

و تو رو یه مثال زدم که اون موقع شاید دوست داشتی تنها باشی و یه سری کارهایی کنی برای حال دل خودت که بهتر بشه و اینها.

نه پای شلاقی بود نه سرزنش نه چیزی. 

بد متوجه پیام من شدی🌹

نه در جواب تو به عاطفه نگفتم  من پیام های تو رو نخوندم اصلا که به عاطفه چی گفتی من خیلی از ...

آهان ولی متن پیام جوریه که انگار خوندی داری میزنی تو سر من 😂ولی اونم باشه مهم نیست بالاخره عاطفه هم حتما از یه سری چیزا ناراحته که من تقریبا هیچیشو نمی‌دونم وفقط با همون چند خطش نظر دادم قصد ناراحت کردنش رو هم ندارشتم 

آهان ولی متن پیام جوریه که انگار خوندی داری میزنی تو سر من 😂ولی اونم باشه مهم نیست بالاخره عاطفه هم ...

نه نبود و نیست و ما بنده ها کی باشیم بخوایم مشکل کسی بزنیم تو سرش یا سرزنش کنیم. 

خودمون اینقدر مشکل داریم که حد نداره وقت اینو نداریم 😅

نه نبود و نیست و ما بنده ها کی باشیم بخوایم مشکل کسی بزنیم تو سرش یا سرزنش کنیم.  خودمون ای ...

آره تو مجازی برداشت اشتباه زیاده چون لحن کلام مشخص نیست 

آره واقعا من خودم مدتهاست اینقد درگیر خودمم که خیلی چیزا اصلا به چشمم نمیاد 

آره تو مجازی برداشت اشتباه زیاده چون لحن کلام مشخص نیست  آره واقعا من خودم مدتهاست اینقد درگیر ...

دقیقاااا همینطوره گلی 👌🏻

انشالله که هر چه زودتر برطرف بشن و خوشی جاشون پر کنه برات🌹

من اینجا پیام نمیذارم گهگاه شاید چیزی بنویسم ولی اونم از دستم در رفته  همون اوایل عضویت در او ...

اره میفهمم 

متاسفانه صبر و تحملمون به هم کم شده انگار 

پیش اومده برا خودمم و ناراحتم شدم خیلی

و حتی برچسبم میزنن 

ولی با خودم گفتم ننه علی تو اونجوری که اونا گفتن؟به یه جواب اره و نه میرسم 

و عبور میکنم  چون متوجه میشم اون ری اکشن برا من نبوده برا شرایط روحی خودش بوده:)

خدا به همون ارامش و صبر بده 💚