2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410482 بازدید | 78537 پست
سلام عزیزم ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت یک ساله حدودا ۳۸ میلیون هست امتیازش . 

مرسی عزیزم من گفتم حدودا ۱۰ ۱۵🥲🥲 بنده خدا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها در مورد کم کردن وزن کسی که اهل غذا و خوش اشتهاست نمیتونه سریع رژیم بگیره و وزن کم کنه  ...

راستش من همه چی میخورم و غذامم کم نکردم 🤦🏻‍♀️😄

چون شیرده هستم 🥲

۲۴ روز یک روز در میون میرم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هماهنگ بخوره تو سرم 😄😄 بابا ی روز قبلش بگه... من ب یک روز راضیم 😄 تا کفششو در آورد گفتم  ...

اون خط آخری چه مظلومانه بود مادر بودن سخت ترین کار دنیاست 

سخت نگیر ما اکثرمون مادریم دیر یا زود بچه هامون از خونه میرن خونه دار میشن شاید یه روز یهویی دلمون پر کشید پشت درشون باشیم بدون هیچ مقدمه ای 

بچه ها یک عمر خلوت مادر رو ازش گرفتن مادر هم گاهی یهویی بیاد وبره چیزی نمیشه 

روز دختر ب دخترم دمپایی آورد 🙁🙁😄 شکرت خدا 😄

دمپایی هم خوبه دیگه 

آخه مادرشوهر من فقط منو همسرمو داره 🥺

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ماله ماهمونم نداد شکر کن🤣

عوضش مادرم اینا هم به خودم کادو دادن هم به بچه ام❤️ همم کیک پخته فرستاده😍🌹قربونشون برم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

با این مارو خر کرد 😄😄 گفت اومدم روز دختر نومو بدم 😄😄 دروغگو 😄

سه پرس غذا..کادو برا بچه ات..بسه دیگه😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عوضش مادرم اینا هم به خودم کادو دادن هم به بچه ام❤️ همم کیک پخته فرستاده😍🌹قربونشون برم

آخی من بابام نفری ۵۰ تومن فرستاد 🥺🥺 

آخی بچه دیگه ای نداره؟

یه برادرشوهرم دارم باهم حرف نمیزنن 

خدا حفظشون کنه🌹همینکه بیادت بودن دنیا دنیا ارزش داره

آره خدا پدر و مادر همه رو حفظ کنه اسمونی ها رو هم بیامرزه همینم حقوق کمیته امداد بود ما راضی نیستیم