2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411582 بازدید | 78601 پست
هییییی مگه میتونم 

رو نده بهش خیلی پر رو هست چرا نتونی ندی؟ روش شد به بچه یه نصف دلمه داد؟مگه تو سوپر مارکتی همون پولارو جمع کن برا خودت طلابخر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام چطور مطورین،،،بابا دو تا تاپیک گازش و گرفتین اصلا ادم بهتون نمی‌رسه ،،،

نسرین جون قربون اون کاربریت که دو تا عدد سک س دار داره ،😎مبارک باشه زمین دختر خانومت انشالله که دخترت سلامت و موفق باشه،😍

محی من میفهممت خودم از ماه اول ازدواج به پدر شوهرم ماهیانه میدادیم اصلا به اون پول ماهم احتیاج نداشت اما تایین کرده بود و باید میدادیم،😁 چقدر تاپیک سفید برفی بچه ها حرص میخوردن ،😊اما انشالله نتیجه خیرش به زندگیت برمیگرده شک نکن

جیران جوون حالا من یه چی بگم؟؟؟من مامانم زنگم میزنه غیبت خاله یا زنعمو ،،،،میکنه میگه این همه خوبی کردم فلان کار کردن میگم بیخیال مامان شاید حواسشون نبوده،،،یا تو اشتباه فکر میکنی و،،،خلاصه دل نمیدم اما من میفهمم مقصر اونا هستن میدونم مامانم صدش و گذاشته طرف لیاقت نداشته و مامانم حق داره ولی نمیخام تایید کنم که بیشتر حرص نخوره پیش خودم فکر میکنم اگه من دل ندم به حرفاش ارووم میشه،،،،الان عذاب وجدان گرفتم اونم مثل شما فکر کنه من نمیفهممش،😱

در کل همیشه به دخترمم میگم عزیزم اگه کسی تو رو واسه چیزی میخاد بره به درک ،،،قبلا خیلی واسه کسایی که اذیتم کردن دعا میکردم به خدا غصه درداشون و میخوردم حتی وقتی باهم قهر بودیم اما الان میگم خدایا نه دعاشون میکنم نه نفرین اما اصلا از خیلی چیزا نمیگذرم خودت هر جور راحتی انجام بده 

اوووووف از قبلاً خودم متنفرم هر چند الانم خیلی معلوم نیست تغییر کردم یا نه چون از همشون بریدم فعلا برخوردی با هیچکس نداشتم ولی من ادم بع شدت جوگیری هستم،😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جیران یاد یه چیزی افتادم  خدایی تو اینقد باکلاسی بعد جاریت چجوری روش شده با دمپایی نیکتا بره م ...

و من كه نصف شب خاب از سرم پريده. و با اين پيام انقدررررر خنديدم كه اشكم اومد 😂😂😂😂😂 

خدا خير بده هم به شما هم جيران جان و جاريش با دمپايي نيكتا😂😂😂😂😂

ای جان خسته نباشی..میگم نمیشه یه مکان بازی براشون درنظر بگیری؟🤔مثلاتو پارکینگ؟یاتو اتاقشون که بگی ب ...

نه واقعا نمیشه 

نوع بازی هاشون اصلا با اسباب بازی نیست آخه 

بازی های دهه شصتی میکنن بچه هام همش عملی .فیزیکی 

بدو بدوووو 

الان که هوا گرمه استخر بادی دارن پر آب میکنن توحیاط

قایم موشک 

کشتی 

دعواااا😂😂

چی بگم والا 

همش هم بخاطر بچه ها نیس خونه هم بزرگ و قدیمی هس خیلی سخت مرتب میشه 

کمدهام کمن

واینکه نصف وقت روزم به درست کردن غذا و خوراکی و عصرونه میگذره

آقایون انتظار دارن عصرونه هم تکراری نباشه 😑😑

رو نده بهش خیلی پر رو هست چرا نتونی ندی؟ روش شد به بچه یه نصف دلمه داد؟مگه تو سوپر مارکتی همون پولار ...

نه دیکه اونجوری که نمیزاااارم باشه دمش قیچی شد 

ولی گاهی باز ... که دیگه میدونم چیکار کنم 

این نصف دلمه هیییییچ از دلم نمیره ااااخههه چجورررری 

سرسفره یه دیس پررررر جلوت باشه بعد.... 

امشب پنجشنبه است و من باز چشمام اشکی😭چون از سه ماه پیش فهمیدم همسرم خیانت میکنه😢همسری که عاشقش بود ...

خیلی سخته عزیزم خیلی 

ولی سعی کن ببخشی 

واقعا من به این نتیجه رسیدم که توی این زمونه بااین همه زن و دختر خراب دیگه خیانت عجیب نیست 

انسانه دیگه اونم از نوع مرد 

انسان جایز الخطاست عزیزم

شابد از حرفام عصبانی بشی عذر میخام 

ولی آدما بخصوص مردا خیلی وقتا در اوج عاشقی هم خیانت میکنن تحلیل خود من اینکه براهمبنه خدا چندهمسری رو براشون حلال کرده 

اصلاااااا نمیخام توجیه کنمااا به هیچ عنوان

فقط دارم میگم اینقد برا خودت مسئله رو عجیب و بزرگ نکن 

اشتباهی شده تمام 

بسه بگذر 

ببخش و آروم بگیر

خیلی سخته عزیزم خیلی  ولی سعی کن ببخشی  واقعا من به این نتیجه رسیدم که توی این زمونه باا ...

متاسفانه وضعیت خیلی بد شده 

دغدغه دخترها فقط شده زیبایی و دلبری .و عشوه 

مردا هم که ضعیف النفس 

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن 

😭💔 ممنونم🌹

بخدا خیلی جدی نگیر 

فکرکردی چه خبره 

یه دختر بچه رو چندروزی برای تنوع باهم چرت و پرت گفتن رفته 

مطمئن باش بی نهایت پشیمونه و خودش هم تو کار خودش مونده که این چه کاری بود من کردم 

انسان از نسيان میاد یعنی فراموشی یعنی غفلت

آدما غافل میشن و به گناه میفتن 

سلام قشنگ جان  دمش گرم  چه مهربون ❤️خدا حفظش کنه  میدونی من گاهی جسته گریخته از زن ...

ای خدا💔💔💔💔💔💔💔 این زن چی داره که برادرت اینطورشده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️