2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411930 بازدید | 78621 پست
دخترا من خاستم گوشت بپزم بعد آب جوش ریختم روش  فوری در آوردم منصرف شدم از پختش بنظرتون خراب می ...

نه اگه اصلااا نپخته خراب نمیشه 

ولی من تجربه کردم که اگه نیم پز بشه بعد بخام بپزمش دیگه نمیپزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اگه اصلااا نپخته خراب نمیشه  ولی من تجربه کردم که اگه نیم پز بشه بعد بخام بپزمش دیگه نمیپزه

تازه بعضی از تیکمه هاش یخ داشت موقعه ای ک در اوردم

ولی رنگش سفید شده

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

امروز داشتم داخل قسمت یادداشت  گوشیم دنبال چیزی میگشم اینو دیدم.  ❌نه ادایی در شعر و شاعر ...

سلام نازی جان

این شعر وصف حال الان منه 

رها کردم رفتم رفتم دور شدم از همه بدخواهان 

اما همچنان مامانم امید داره برگردم به دیار من هم چنان یک گوشم در یکی دوازه 

سلام عزيزم  ممنون خانومي ،بله اون شب خيلي نگران بودم ولي دوستان كمي صحبت كردن و تاحدودي نگراني ...

اينهمه نگرانى اصلا طبيعي نيست شماره ملى شخص خود من رو خيليا ميدونن خيلي جاها گفتم اينجورى باشه كه سنگ روى سنگ بند نميشه 

كلاهبردارى و سو استفاده هميشه بوده و هست 

ولى هيچوقت الكى نميان كسي رو متهم و محكوم كنن اصلا نگران نباشيد 🌸

شما كافينتم ميرين يه آزمون ثبتنام كنين كد ملى و تلفن و كلى مشخصات ميدين مطب دكتر هم ميرين برا تشكيل پرونده كد ملى و مشخصات ميدين و دهها جاى ديگه …. 

بدبينى و نگرانى شما داره تبديل به وسواس و اضطراب ميشه و آزارتون ميده اصلا نگران نباشين😊

اينهمه نگرانى اصلا طبيعي نيست شماره ملى شخص خود من رو خيليا ميدونن خيلي جاها گفتم اينجورى باشه كه سن ...

ممنونم قاضي جان ،درسته همينطوره 

من اونروز اتفاق پرتنشي برام افتاده بود بعد شب همسرم شروع كرد كه از كد مليت سو استفاده ميكنن و …. منم همين صحبتاي شمارو كردم و گفتم اينجوري باشه كه هيچ كاري نبايد انجام بديم والله من بعد از مدتي رفتم كارت بليط قديمي مترو رو شارژ كنم اونجام كدملي گرفتن😊انقدر گفت طلافروشي فرق ميكنه و …كه دلشوره به منم سرايت كرد ولي خداروشكر بعدش تو آرامش منطقي و بدون دلواپسي نگاه كردم اروم شدم 

كلا همسرم گاهي سر مسايل ساده يهو استرساي الكي ميده 😂

بازم ممنون از راهنمايي و محبتتون عزيزم

سلام خانما

الآن این مسیج اومد

نمی‌فهمم یعنی چی

منو بفهم کنید 😄

*بانک پاسارگاد*

مشتری گرامی با عنایت به راکد بودن سپرده با شماره3905.80 شما و عدم تعیین تکلیف آن در موعد مقرر، طبق دستورالعمل بانک مرکزی، سپرده مذکور به سرفصل مطالبه نشده منتقل شده است؛ لیکن هرگونه گردش مالی اعم از حضوری و غیر حضوری موجب فعال شدن آن خواهد شد.

وام ویپاد گرفتم  ۸ اردیبهشت دیروزم ۱۵م انتقالی داشتم چی میگه این ؟؟؟

فقط یه حساب بانک پاسارگاد داری؟

به منم از یه بانکی چند وقت پیش زنگ زدن که سپرده راکد داری، گفتم باهاش کار نمیکنم، گفت فقط جهت اطلاع زنگ زدیم...

یا از این پیاما میاد برای حسابی که چند ساله راکد مونده...

بچه هااااا چرا کارهای من تمام شدنی نیست  کمرم برید کارهای آشپزخونه تمام نشد که نشد  الان ...

دیگه هیچی بهش نده هیچوقت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خانما الآن این مسیج اومد نمی‌فهمم یعنی چی منو بفهم کنید 😄 *بانک پاسارگاد* مشتری گرامی ...

این پیام برا همسرمم یه بار اومد از پانک سپه که نزدیک قسطمون بود ولی چرت وپرت بود اتفاقی نیفتاد حالابازم از مامان سبحان بپرس وارده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️