2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412495 بازدید | 78657 پست
جیران مادر منم همینع  حرفات عین فیلم از جلو چشام رد شد  مادرم بییییییییییییششششششش از ان ...

دقیقا منم به این دلیل میگم این زنجیره رو‌ ما دخترا باید قطع کنیم محی

اگه گردن مامانمون مدال انداخته بودن( منظور اینکه قدردان بودن) خب پس ما هم باید ادامه دهنده مکتبشون باشیم

مکتب😁

سعی کنیم مهار کنیم که فردا بچه های ما نیان تو سایت، همین حرفا رو بزنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نازی من یه بار تو خونمون شمردم  خدا شاهده مامانم تو سه ساعت که یه دامادمون خونمون بود، ناهار م ...

الان دیگه باور میکنم

وای همون ببخشید ببخشیدا🫠😢

اینم خیلی آشناست

میدونی که ما ریشه فرهنگامون شبیه همه؟

بخاطر همین یه سری چیزا مشترکه

احسنت نازی جون حق مطلبو ادا کردی من که تا این سن نتونستم بد باشم، یعنی بدجنس باشم… تلاشی هم برای ب ...

💪🏻💪🏻💪🏻

ما میتونیم..... اصلا برای سرویس کردن افراد بدجنس به دنیا اومدیم🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اخرش چرا اینجوری شد نازی؟؟

مستقل جان 

گاهی باید برا راحت تر زندگی کردن و آرامشت از محل زندگیت دور بشی همه چیز بزاری و بری. 

گاهی برای رهایی از  تله ها  از کنار عزیزانت بری.

گاهی نیاز بری و زندگی جدیدی آغاز کنی و پوست کوفت تر بشی قوی تر بشی. 💪🏻

تا حالا ازشون دور نشدم میدونم سختمه ولی خیلی چیزهای دیگه ولی باید  رفت و طور دیگری زیست😅

دقیقا منم به این دلیل میگم این زنجیره رو‌ ما دخترا باید قطع کنیم محی اگه گردن مامانمون مدال انداخته ...

مستقل باور کن ماها هیچ وقت مث مادر هامون نمیشیم

سایت رو خوب اومدی 😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

والا اصن بزن بترکون 😫 تایم نهارمم نشستم خوندم😐  نهار نخوردم  خستهههه از سرکار  ...

اصن بیا دوتایی بشینیم زاررررر بزنیم 😫😫😫😫😖😖😖😭

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مستقل جان  گاهی باید برا راحت تر زندگی کردن و آرامشت از محل زندگیت دور بشی همه چیز بزاری و بری ...

حدس میزنم میخای بیای همسایه ام شی 😁

اگه نه بیا در گوشم بگو 

حدس میزنم میخای بیای همسایه ام شی 😁 اگه نه بیا در گوشم بگو 

🤣🤣🤣🤣

اتفاقاااا تهران دوست دارم برا زندگی 

بخصوص صادقیه یه خونه داشته باشیم زندگی کنیم اونجا😎😎😎

🤣🤣🤣🤣 اتفاقاااا تهران دوست دارم برا زندگی  بخصوص صادقیه یه خونه داشته باشیم زندگی کنیم اون ...

یعنی نه نیومدی 

چرا انقد مبهم گفتی ی آره و نه بود دیگه😏

بعد ب ننه علی بنده خدا مظلوم گیر دادید ک مبهم حرف میزنه