2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307748 بازدید | 71022 پست
سلام عزیزم اینکه همکاری ۱۰۰٪ باشه نه بلاخره بچه یه روزایی خسته اس حوصله نداره مخصوصا هفته هایی که ب ...

ممنون وقت گذاشتی 🌹

اره این زمان  بندی خیلی خوبه وکمک کننده بود امسال  ولی همه مشکلات منو حل نکرد گاهی تو زمانش تموم نمیکرد گاهی کارای بدون اهمیتو الاف میکرد یه مشق ساده رو مینوشت و بخاطر یه چیز الکی صفحه رو میکند دوباره ومیدیدی درسای پرسشی رو گذاشت اخر سر ومیموند واسه صبح  صبحم دیگه همون چیزایی ک بالا گفتم مثلا از بین کل کارای دیروز ک پرسش اجتماعی و امتحان یک فصل ریاضی بود دنبال کاردستیه مجله رشد بود😬

افرین👏 کاش تو دوستم بودی ‌و میگفتی پولاتو پس انداز کن🥺 من فقط یه کم طلا میخریدم اونم کم عوضشون ...

منم از بچگی پولامو جمع میکردم

چیزی لازم داشتم می‌خریدم..

اما یادم ندادن ک طلا بخرم 💔💔💔

ازدواج کردم با حقوقام طلا می‌خریدم.....

خواهر برادرمم کلا ولخرج

دق میکنم اخر از ولخرجیشون مجردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر همسر من مهندس ی جای خفنی بود 😁 (چرا احساس میکنم خواهر شوهرای ملعونم اینجان نمیشه بگم )😄 خلاص ...

گاهی وقتا اشتباهه ما بزرگترا زندگی‌ رو برای بچه هامون سخت میکنه

دیشب همسرم میگفت چقدر زندگیا فرق دارن طرف از بچگیش تو رفاهه چون خانوادش فهمیدن چیکار کنن امثال ماهم چون خانواده هامون پولاشونو از بین بردن باید انقدر به سختی به چیزی برسیم

بهش گفتم پس بیا منو تو با فکر و حساب و درست آینده ی خودمون و‌بچه هامون رو بسازیم بیا گذشتگان برامون درس عبرت باشن نه اینکه بگیم حالا فلانی واسه بچه هاش چیزی نذاشت مگه چی شد

چرا میشه خیلی چیزا میشه تو این زمونه واقعا خیلی سخت شده خیلی از کارا

ولی به همین اندازه هم با هدف با مدیریت با عشقی که به همسرمون بچه هامون داریم میتونیم پیشرفت کنیم اینو مطمئنم❤

خانما ب راهنمایی کنید سررریع 😎😎😎😁😁

من قبل عید ب دوستم پیام دادم پول داری بدی یک ماه پس بدم

گفت مبدونی ک من ندارم 😁 بابام داره میخواد خونه بخره

خلاصه بعدش دوباره پیام دادم چند وقت بعدش

گفت هنوز دنبال خونس...

این خانم دو بار قسطی جایی برام اوکی کرده

ک واقعا لازم داشتم...

امروز پیام داده ۵۰م داری تا ماه دیگه پس بدم

منم سر برج موعد خونمونه

گفتم ببینم صاحب خونه کنار میاد دیرتر بهش بدیم...

چ کنم دوستان ؟؟؟ بدم ؟؟؟ ندم ؟؟؟

اینم بگم همسرش دوست ۲۰ساله همسر منه...

اصلا نمیدونم صاحب خونه راضی میشه یا نه 😄

آکواریوم انزلی رو رفتید؟ دقیقااا هر چی از قشنگیش بگی کم گفتی انصافا گیلان خیلی سرسبزتر از مازندرا ...

ما اصلا آش دوغ درست نمیکنیم😎😎

آش ترش با سبزی های محلی درست میکنند 

و اش کشک 

این دو نوع اش خیلی متداوله 

اش دوغ جدیدا بعضی ها درست میکنند ولی سمت ما متداول نیست مثلا مامان من اصلا تا حالا درست نکرده🙃

ما اصلا آش دوغ درست نمیکنیم😎😎 آش ترش با سبزی های محلی درست میکنند  و اش کشک  این دو ن ...

اهان

این رو ترکایی که شمال زندگی میکنن درست میکنن

به این دقت نکردم

من آشای شمالو دوست ندارم😢

واقعا آش رشته( بقول شما تهرانی) یه چیز دیگه س

غصه م میگیره غذا آش باشه( منظورم شماله ها)

هر چند خودتون خیلی آش دوست دارین

اهان این رو ترکایی که شمال زندگی میکنن درست میکنن به این دقت نکردم من آشای شمالو دوست ندارم😢 ...

من خودم آش گوشت دوست دارم😍😍 که اونم طرف ما کسی درست نمیکنه و    فقط در آشکده ها میابم

خانما ب راهنمایی کنید سررریع 😎😎😎😁😁 من قبل عید ب دوستم پیام دادم پول داری بدی یک ماه پس بدم ...

من بودم همچین ریسکی نمیکردم😎چون اگه یک درصد پول بنده خدا جور نشه تا به موقع پس بده اون وقت شما با صاحبخونه به والش میخورید و ارامشتون به هم میریزه