2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1308666 بازدید | 71080 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژلیش ناخنات رو نمیشکونه؟ ضعیف نمیکنه؟ من چند سال پیش ژلیش انجام میدادم البته ناخنکار انجام مید ...

نه عزيزم نميشكنه  ارايشگاه خيلي سوهان ميكشه

من كم ميكشم يا نميكشم كلن

كاشت من شخصا راحت نيستم و هم اينكه نميتونم ٣ ساعت بمونم ارايشگاه خفه ميشم 😅

الان وسيله دارم راحتم هرماه الكي ٣٠٠ ت نميدم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
نه عزیزم هیچوقت خودتون رو دست کم نگیرید آدم هرچی میخره براش با ارزشه چون زحمتها کشیده بخاطرش الان ...

سلام نسرین جون خوبید 

خیلی خیلی خوش برگشتید عزیزم‌

مثل قبلنا کیف میکنم از خوندن نوشته هات و لذت میبرم از درایتت   .زمینتون مبارکتون باشه 

ان شالله در حد فرصت  همراه تاپیک باشی  

خیلی پست های شما رو دوست دارم    

سلام نسرین جون خوبید  خیلی خیلی خوش برگشتید عزیزم‌ مثل قبلنا کیف میکنم از خوندن نوشته هات و ل ...

سلام عزیزم خوبی

من شمارو یادمه😍

نظر لطفته

مرسی انشاالله ده برابر بهترش برای شما باشه

چشم حتما❤

سلام خوبيد ديروز خواعرم گلگي ميكرد به مامانم كه من خبرچينم

خدا به سر شاهده من پارسال عيد يه شام رفتم خونش

واسلام

اونقدر قلبم شكسته كه نگووووووو

بازم حرف دارماااااا

حرصم گرفتم 😞😞😞😞😞😞

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم ممنونم لطف داری 🌹❤ امروز صبح مرخصی گرفتم دخترم امتحان داشت باهاش کار کنم انقدر ازم انر ...

سلام عزیزم  ببخشید اینو میپرسم دخترتون  همکاری میکنه؟ مثلا دختر من ۱۰سالشه اصلا همکاری نمیکنه شیفت  عصره مدرسش به زور باید بیدارش کنی بعدم ک امتحان داره میخوام کار کنم باهاش خیلی مقاومت میکنه  میگه سخته ویاد نمیگیرمو اصلا چرا یاد بگیرم   حتی مبحثی بوده که موقع تدریس خوب یاد گرفته در طول سال ولی الان  میخوایم یه یاداوری بشه براش ،  حس میکنم درس علاقه نداره بنطرتون بره بالاتر بهتر میشه دیدش عوض میشه  یا نه چیکارکنم دوست ندارم همینطور بمونه میدونم  توانایییشو  داره ذهن خوبی داره فقط تنبلی میکنه نمیره سمتش.

اینم بگم معلمشون خیلی اینروزا فشار اورده واسه یه روز مثلا هم ۵درس از  اجتماعی وهدیه هم  دوفصل ازمون ریاصی  باز روز بعد هم ۵فصل علوم هم ۵درس بعدیه هدیه هم یکفصل ریاضی خب این حجم زیاد نیست واسه یه بچه ۱۰ساله ؟؟؟؟

دوستان ممنون میشم هرکس میتونه راهنمایی کنه 

سلام عزیزم  ببخشید اینو میپرسم دخترتون  همکاری میکنه؟ مثلا دختر من ۱۰سالشه اصلا همکاری نمی ...

سلام عزیزم

اینکه همکاری ۱۰۰٪ باشه نه بلاخره بچه یه روزایی خسته اس حوصله نداره مخصوصا هفته هایی که بعدازظهریه برای هردومون خیلی سختتره چون صبح تاظهر سرکارم و بالاسرش نیستمک تکالیف و تمرینش رو باید همون ۷ تا ۹ شب انجام بدیم و فشار زیادتری وارد میشه

سعی کنید اصلا دعوا، بحث و تهدید نکنید

به هرروشی که میشناسیش جواب میده فقط تشویقش کن

اینجور بچه هارو گیر بدی دعوا کنی بدتر میشن

براش تایم بذار، مثلا وقتی از مدرسه میاد غذا بهش بده بذار یکی دوساعتی استراحت کنه جسم و ذهنش سرحال بشه بعد سر ساعت مشخصی بگو باید درساشو انجام بده اگر حجم تکالیف زیاده حتما بینش یکربع استراحت بذار

ببین اینکه میگم از مدرسه میاد استراحت کنه منظورم این نیست بشینه پای تبلت یا بره پارک بازی یا اینجور فعالیتها اینطوری جسمش بیشتر خسته میشه کمکش کن بخوابه

بعد از درسم براش هر روز یه چیزی که دوست داره هدیه درنظر بگیر مثلا یکروز بگو درساتو انجام دادی میریم پارک پیاده روی، کیک درست کن و هدیه های این مدلی

نگی جایزه ها بگو هدیه دخترت درس میخونه فقط برای خودش و آینده اش نه واسه پدرومادرش اینو باید بدونه

هدیه هاتم این شکلی درنظر بگیر نه اینکه چیزی از بیرون براش بخری

ژلیش ناخنات رو نمیشکونه؟ ضعیف نمیکنه؟ من چند سال پیش ژلیش انجام میدادم البته ناخنکار انجام مید ...

منم چند سال ناخن میکاشتم

وااای خیلی دوست دارم

سر غسل لنتی دیگه ریموو کردم 🥴🥴🥴🥴💔💔💔

هر از گاهی نفس میدادم ب ناخنام ریموو میکردم

اخ آخ انقدر داغون میشدن...جون نداشتن رشد کنن 😄😄 

سلااام من قبلا هاشور و فیبروز و این چیزا زدم الان کمرنگ شده  میخواستم نازک تر بشه الان چیکا ...

سلام عزیزم هم میتونی ریمووو کنی که معمولا جاهایی که فیبروز انجام میدن ریمووو هم انجام میدن ولی جای خوب برو بزار اثری از جوهرش نمونه هم میتونی دوباره فیبروز کنی ولی خب طبعا بعد یه مدت دوباره کمرنگ میشه هم میتونی کاشت انجام بدی 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
@مامان7علیرضا     عزیزم کجایی چندروزه پست نمیذاری؟ حالت خوبه اوضاع روبه راهه؟

سلام نسرین جان و باقی دوستان 😍

خداروشکر خوبم 

سفر بودم و زیاد گوشی به دست نبودم 

مرسی که به یادم بودی غزیزم. 

خودت خوبی عزیزم؟💚

ممنون عزیزم اره واقعا خیلی مهمه از سن پایین مدیریت رو یاد بگیرن این باعث میشه تو همه ی زمینه ها ازش ...

پدر همسر من مهندس ی جای خفنی بود 😁

(چرا احساس میکنم خواهر شوهرای ملعونم اینجان نمیشه بگم )😄

خلاصه جونم برات بگه

همسرم همیشه تعریف میکرد ک بابام حقوق خوبی داشت

مهندس ی شرکت زبان‌زد بود

مادرم مدیریت نداشت

می‌گفت همیشه بابام میزد تو سرش پولارو چیکار می‌کنی هیچی نداریم...

مثلا آژانس می‌گرفت آژانس می‌گفت بمون دم در تا من ب کارام برسم بیام 😐😐😐 ساعت ها آژانس دم در می‌بود 😐😐😐

خیلییییییییی ولخرج.. خیلیییییییی..

دختراشم چووس کلاس (ببخشید بی ادبی کردم واقعا چوسی دارن)😄🥴🥴🥴

بار آورد...

بهترین برند براشون خرید میکرد...بهترین جاها میبرد ...الان میگن همه بدن ما فقط خوبیم 🥴🥴🥴نکبتا 🥴🥴🥴🥴

الآن خدارو بنده نیستن 🥴🥴🥴🥴

بعد به شوهر من می‌رسید می‌گفت پول ندارم 😐😐😐😐

خلاصه خیلییییییییی بی مدیریت بود... خودشم تو ارگان دولتی بود

گوشت کیلو کیلو می‌خرید ...

الآن پول داشته باشع نمیگه فردام لازم دارم همه رو برباد میده...

همسرم می‌گفت با اون حقوق بابام مادرم میتونس حداقل کم کمش ۳_۴تا خونه حومه تهران بگیره....

هم‌چنان مستأجر..

باباش فوت کرد

با همون حقوق مستمری بگیر هست

بازم ولخرج

بازم بی مدیریت...

فضایی اجاره خونه میده

اما حاضر نیس محل زندگیشو عوض کنه

میگه باید محل خوب بشینم 😏😏😏😏

مردم چی میگن 🥴

وااای خیلی تو مخ 🥴😏😏😏😁

اه اه