2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307933 بازدید | 71023 پست
عزیرم منم با جاری تو یه ساختمان هستیم اون بالا من پایین  یعنی دیوانه م کرده بود باور نمیکنم چج ...

نه ببخشید جاری‌من در این حد گاو نیس  ولی خوب اذیتایه دیگه ای داشت مثه مزاحمتایی  وقت و بی وقت خودشو بچه هاش اوایل ازدواحم مثلا تازه عروس  داماد بودیم   ما بچه های اپنارو نگه میداشتیم اونا تجدید قوا میکردن ماه که نه سال  عسلشون بود 😂😂😂😂 ک  چند بار با زبان بی زبانی کفتم دیدم نه آی کیو در حد جلبکه علنا گفتم  گاهی بچه هاتو شبا ببر خونه خودت 😐

اینگونه 

خواهر پنح سال  داستانه حالا بگیم از ۳۶۵  روز ۶۵ رو اذیت نداشته باشن  ۳۰۰ روز داشتن 

باید خودم یه سایت بزنم از رفتاراشون  بگم تا تموم بشه 😁😁😁😂😂😂

ولی خوب  دروغ چرا خیلی تغییر کردم از یه دختر آروم و بی سر و صدا و باشه بیخیال گو 

تبدیل شدم به یه نفری ک کسی جرات داره بگه پاشو فلان کارو بکن بدتر کیپ میشم سر جام  صدام قط نمیشه تا حرفام تموم بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقدر پیامتون حس مثبت داد خدا روشکر که دارین به افسردگی غلبه میکنید قشنگ حس سر زندگی و نشا ...

سلام عزیزدلم من الان پیام شما رو دیدم قسمت اعظمش بابت بارداریه ولی ببین برنامه خوابت تغییر نکرده مثلا عصرها بیشتر نمیخوابی؟چون خودمم اینطور بودم عصرها 3 ساعت میخوابیدم بعد که بیدار میشدم اصلا نمیتونستم هیچ کاری انجام بدم بخدا به زور یه شام سرسری آماده میکردم

الان چند روزیه بچم عصر یه ساعت بیشتر نمیخوابه منم نمیتونم بخوابم اولش که بیدار میشم خیلی گیجم ولی نیم ساعت بگذره ویندوزم بالا میاد تا شب کلی کار انجام میدم.

اگه خريدي ميگي چند خريدي ؟؟؟ شما تهراني ؟؟ منم خونه مامانم موندم تصميم هم گرفتم بمؤمن تا تكليف خون ...

سلام عزیزم....

بله خریذمش حتما میگم...

اطراف تهرانم..

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد 🥰

سلام خوبی وقت بخیر  جادکمه با چرخ راسته دوز بهم یاد میدید عکس میفرستید هر موقع تونستید ؟

سلام عزیزم 

جا دکمه رو با صابون روی لباس مشخص کن

بعد شماره چرخ رو بزار رو صفر

بعد چند دور همون قسمتی رو ک با صابون مشخص کردی دوخت بزن دقیق مدل چرخهای کاچیران بدوز

میتونی با همون اهرم چرخ دوختهای عقب و جلو بزنی

ولی مدل اولی تمیزتر میشه

اگه متوجه نشدی بگو دوباره توضیح میدم

🫂🫂🫂 اصن تیتان جان سر این ذوقا و حسا قشنگ حس میکنم خودمم  هر کار کوچیکی برام خیلی بزر ...

وایییییی آخ جووووووودن

بزنید اون کل قشنگه روووووووو 🌹

خواستگار برررررررام اومده🥰😍

بلهههههههههههههههههه 🥰🌹

بدو بیا بغلمممممم😍🌹❤️

خیلی سر خوش باشم اره  واقعا تو ذهنم بغلشون میکنم😅 یه روز رفتم خونه تولدم بود  گل تو ...

منم دقیق همینم 

فکر کن دستم ک میره سمت کلید بندازم در رو باز کنم انگار ک کلید طلا دستمه و دارم وارد کاخ سعدآباد میشم😂😂

با چنان حسی وسایل رو تمیز میکنم میگم دارم کیسه طلا بشون میکشم

باهاشون سلام و احوال پرسی میکنم میگم جان خودتون تمیز بمونید برام خوشگلای من

صبح تا چشمام رو باز کنم اول ی سلام ب خدا جونم میدم

بعد ی سلام  ب زندگی و زیبایی‌های وصف ناپذیرش بعد شروع روزمرگی

شبا هم بچه‌ها رو بوس میکنم حتما بهشون میگم چقدر دوسشون دارم و برام عزیزن بعد مثلا ب دختر بزرگم میگم تورو دوست دارم، دادش رو دوست دارم، آجی رو دوست دارم، باباجون رو دوست دارم، خودمم خیلی دوست دارم

دونه دونه بهشون میگم

الان دختر کوچیکم مرتب میگه ک همه رو دوست دارم خودمم دوست دارم احساس میکنم وقتی بهشون میگم خودمو دوست دارم هم برای خودم ارزش قائل بودم هم عزت نفس بچه‌هام نسبت ب خودشون تقویت میشه دیگه نمیدونم تا چ حد کارم درست یا اشتباست 

در نهایت ی شب بخیر مشتی ب خدا جون و لالا

بدون معصومه نی نی سایت و مخصوصا تاپیک های رویاجان خیلی سرد و بی روح و غم انگیزه

ب حدی که اصلا دلم نمیخواد بخونم😭😭😭😭

مصصومه جانم من کلی میگشتم پست های تورو پیدا کنم بخونم چقدر ذوق میکردم وقتی برامون مینوشتی عزیز دلم توروخدا برگرد😭😭😭

خار چشم دشمنایی

@masumehjoon    

@masumehjoon    

@masumehjoon    

جهازم مال ١٢ سال پيشه هرچي دارم هموناست تازه جهيزيه همه چيز خريدم اون موقع پولمون به أين خونه رسيد ...

عزیزم حال دلتو خوب کن

وسایلم مال جهازمه مال 17 سال پیش 

به جز مبلام و تلوزیون هیچی رو عوض نکردم 

الان تلوزیون مون 49 اینچ و مبلامون راحتی

منطقه ما همه خونه ها ویلایی و بالای 250 متره ولی خونه ما 100متری و تقریبا 60_70 متر بنای مفید

ولی به اینا فکر نمی‌کنم از زندگی و کنار بچه و شوهرم لذت میبرم 

خونمون هم بالای 10 سال ساخته 

کابینت فلزی 

وقتی بارون میاد از نورگیر آب میچکه

آیفون خراب و..... 

تنها کاری که کردم پارسال خودم رنگ پلاستیک خریدم وبا تقریبا یک تومن خونه رو رنگ زدم و تو روحیه م خیلی تاثیر داشت

ما باید خودمون حال خودمون رو خوب کنیم 

اگه بخوای به نداشته ها فکر کنی حالت هر روز و هر ساعت بدتر میشه 

بیا عشقم به داشته هات فکر کن

به سقف بالا سرت 

به شوهرت 

به وسایلی که اگه هر کدومشون نبود چقد اذیت میشدی

خدا شاهده از 10 روز به عید ماشین لباسشویی خراب شده با دو تا بچه هر روز دارم با دست لباس میشورم صبح به شوهرم گفتم همین که ماشینمون درست شه یه بوس محکمش میکنم چقد کارامو راحت می‌کرد و قدرشو نمیدونستم و.... 

سلام خانوم‌های گل امیدورام حالتون خوب باشه و از بوی گلهای بهاری لذت ببرید هر چند قدم که برمی‌داریم بوی یک گل و درخت میاد   

مامان سبحان جان ان‌شاءالله زودتر وامتون تایید بشه و به خیر وخوشی استفاده کنید

دوتا سوال دارم برام پیام اومده که میتونم وام برآیند بگیرم،الان حدود ۳۰ تومن دارم انتقال بدم حساب دیجیتال که امتیاز بیشتری داشته باشم و مبلغ وام بالاتر بره؟ حسابم گردش داره واز این به بعد میخوام با کارت وی پاد کار کنم برای امتیاز...

واینکه این ۳۰ تومن رو یکجا انتقال بدم یا ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن، چون درست متوجه نشدم بچها چرا اینکارو میکنن.

دیگه با توجه به کارکردمون واممون تعیین میشه پشتوانه یا برآیند؟

بازم سوال دارم   

اگه وام بخواد فعال بشه باید تایید کنیم یا به محض امتیاز لازم وام خودکار واریز میشه؟

مثلا من وام یه تومنی نمیخوام اگه پلکانی باشه هزینه اضافی کسر میشه فقط برای یه تومن باز مبلغ بالاتر باشه ارزش داره .چون پیام اومده برام برآیند بهم تعلق میگیره پس اگه امتیاز لازم بگیرم همون وام برآیند برام فعال میشه ؟