2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312524 بازدید | 71226 پست
عزیزممم الهی چیز خاصی نباشه من می خواستم دیشبی بیام بگم با روغن آروم ماساژ بده و بهش مسکن بده دی ...

چشم عزیزم...

توخواب تکونش میده ولی یه کوچولوگریه میکنه...بنظرتون چه پومادی برای ماساژش خوبه؟

عزیزم ممنون که پیگیربودی خدا کوچولوتو براتون حفظ کنه...

سلام جان جانان ♥️خیلی خوش اومدی به تاپیک خودت عزیزم  لطف داری گلم ❤️ کار خونگی ...میتون ...

ممنونم بانو جان چقدددددددد بهت غبطه خوردم واقعا یه جاهایی فک میکردم 18 سالته انقد پر انرژیییییییییی

یه جاهای فک میکردم 50 سالته انقد پخته بودیییییی

یه جاهایی فک میکردممممممممممم خوش بحال شوهرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت من چقد بد بودم

عزیزم میشه اگ بازم سراغ داری بهم بگی چون من موندم چیکار کنم دوس دارم درامد داشته باشم منجق دوزی رو زود یاد میگیرم ؟؟تا حالا انجام ندادم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی کم خواب میبینم

البته میگن همه خواب میبینن ولی چون بعد بیدار شدن، یادشون نمیاد، فکر میکنن خواب نمیبینن، مثل من

دیشب خواب دیدم با همسرم تو یه کوچه داریم راه میریم، نزدیک ناهار بود و ناهار نداشتیم

همسرم گفت بریم ساندویچ بخریم؟😁(خواب منو😂)

حالا چیزی که نگرانم کرده اینه

از کنار یه سگ با رنگ تیره رد شدیم(سگ هیکلی با چهره مهربون)

یه دفعه دیدم سگ بدجور جیغ زد(صدای درد)

دیدم دمش کنده شده و داره درد میکشه

خیلی ترسیدم

کسی تعبیرشو میدونه؟

سلام جان جانان ♥️خیلی خوش اومدی به تاپیک خودت عزیزم  لطف داری گلم ❤️ کار خونگی ...میتون ...

معصومه جون میشه درخواستمو قبول کنی من سوال دارم ازت اینجا نمیتونم بگم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
من خیلی کم خواب میبینم البته میگن همه خواب میبینن ولی چون بعد بیدار شدن، یادشون نمیاد، فکر میکنن خو ...

اولش چقد معمولی بود اخرش عجیب و ترسناک شده😑

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
چشم عزیزم... توخواب تکونش میده ولی یه کوچولوگریه میکنه...بنظرتون چه پومادی برای ماساژش خوبه؟ عزیزم ...

قربونت عزیزم   همین ک تکون میده آروم آروم خوبه  

میگم بخاطر اینکه خیالتون راحت شه می تونیین ببرین دکتر ببینه ک انشالله چیز خاصی هم نیست  

ولی با روغن زیتون و روغن بنفشه 

ماساژ بدین آروم میشه

ی جوری درد ش نگیره

من خیلی کم خواب میبینم البته میگن همه خواب میبینن ولی چون بعد بیدار شدن، یادشون نمیاد، فکر میکنن خو ...

چه خواب خوبی بود اولش 

ولی اخرش ترسناک شد چقدرر

من تعبیر خواب بلد نیستم ولی احساس میکنم 

دشمنی بوده نزدیکتون چون میگی هیکلی ولی مهربون

شاید نزدیک بوده ولی با چهره دوست 

که شاید میخواسته ضربه ای بزنه نتونسته 

چون میگی زخمی بود☹️☹️.

تعبیر کاملا از روی فرضیات😂😂

سلام مستقل جونی

من سر رشته ای ندارم تو این موارد

و خوابای خودمم همیشه ترکیبی از چیزاییه که تو روز بهشون فکر می کنم و درگیرم کردن

من همیشه فکر می کردم تعبیر خواب مسخرست، خوابه دیگه

تا اینکه مطالعاتم بیشتر شد در مورد روان درمانی و اینا

دیدم خیلی از روان درمان گر ها از روی خواب مراجعانشون کلی نکته استخراج می کنن

مخصوصا خواب های تکرار شونده

حالا در مورد این خوابت شاید واقعا چیزی نباشه... چون ما در طول روز کلی ویدیو و عکس می بینیم و ممکنه یکیشون رفته باشه تو ذهنت مثلا

ایشالله که خیره جانم♥️

چه خواب خوبی بود اولش  ولی اخرش ترسناک شد چقدرر من تعبیر خواب بلد نیستم ولی احساس میکنم  ...

جالب بود

زخمی نبود اولش😁

دمش کنده شد 

یادم رفتم بگم

دیدم یه لحظه همسرم رفت سمتش

بعد صدای جیغ سگ رو شنیدم

و بعد دیدم دم بزرگش کنده شده و افتاده رو زمین

به همسرم گفتم تو‌ کندی؟

گفت نه

گفتم خب این چون شیطونه، رفت سر به سر سگ بذاره

پس حتما اون نکنده

😁

سلام مستقل جونی من سر رشته ای ندارم تو این موارد و خوابای خودمم همیشه ترکیبی از چیزاییه که تو روز ...

سلام دیفن جونم

منم به خواب معتقدم، البته رد میشم ازش

چون کم یادم میمونه و اینم یه کم ترسناک بود دوست داشتم تعبیرشو بدونم

چه جالب که روانشناسا می‌رن سراغش 

ایشالااا عزیزم❤️

قربونت عزیزم     همین ک تکون میده آروم آروم خوبه     میگم بخاطر اینکه خیالتون ر ...

ممنونم گلم..

بردمش دکتر...از آرنج یکی از غضروف هاش دررفته بود جاانداخت....

قربونش برم ازداروخانه شربت ایبوپروفن استامینوفن باپوماد خریدم...

الان خداروشکربهتره...

عزیزم بنظرم ببین کدوم صاحبخونه نیاز به خونه نداره ینی گیر اون خونه نیست ، که باز سر سال نشده دوباره ...

سلام عزیزم...

اینجا ۲م اجاره میدیم

تا آخر اردیبهشت وقت داریم

صاحب خونه میگه میخوام خالی بشه تا وقتتون بشینید بعدش راحت مشتری برع بیاد مزاحمت ایجاد نشه

آنقدر باشعوره 🥺

اینجا خونه ۶۰متره میشینم

دوتا دیدیم همین اندازه ها میگردیم

چندجا پرسیدیم همین قدرا اجاره میخوان تا بیشتر بگردیم

شوهرم میگه الآن میگن ۴ سال دیگه بالای ۵میگن ..

این ۴م رو ب روییمه

پول خاور و کارگر

درصد بنگاهی

ولی نزدیک پیدا کنم حداقل پول خاوری و کارگر نمیدیم

عاطفه جون چه صابخونه انسانی داشتی حق داری غمگین ترین باشی خداروشکر هنوزم همچین آدمایی هستن🥹 &nbs ...

خیلی خیلییییییییی 🥺

سن زیادی هم نداشت ۴۵_۴۶

ی درصد هم فکرشو نمی‌کردم امسال بلند بشیم 🥺

یادمه پول پیشمون سال اول ک اینجا اومدیم کمد دیواری نداشت

شوهرم دید خیلی مرد خوبیه با نصفه قیمت کمد دیواری براش زد 

جبران محبتش 🥺💔