2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312908 بازدید | 71242 پست
باشه عزیزم...ممنون ازت ...بچهاتوروخدا دعاکنید زودترخوب بشه..‌طفلی خیلی مظلومه ..طاقت دردکشیدنشوندارم ...

واااای خدااااا اشکم دراومد براش 

بمیرم من 

انشالله که هیچی نیست به حق علی🙏🙏🙏

خانما اینجا دو تا خونه هست یکیش همون صاحب خونه بد اخلاق ک گفتم خونشو رنگ نمیکنه (اما شوهرم میگه وا ...

سلام عزیزم الان  پستت رو خوندم.

کلا که شب زنده دار هستم من ولی جو اخبارو اتفاقات ...

باعث شده استرس و تپش قلب داشته باشم و الان اصلا خوابم نمی بره خلاصه.....

گلم هرجاکه دلت میگه برو.

منم مرداد باید خالی کنم دریغ از یه هزاری پول پیش،قبلا اینجا گفتم سر ماجرای ط لاق و .... همه چیزمون بهم ریخت حالا هم که آشتی کردیم آنقدر بدهکار شدیم که نگو سر قسط های عقب افتاده ی اون ۳ ماه تنشمون 😬

ولی باز شکر میگذره.

منم مثل شما اثاث زیاد دارم از ویترین و کنسول گرفته تا ظرفشویی و ناهار خوری و ۱۲ جعبه چینی و کریستال و سرویس خواب خودم و دخترم و........

گاهی تو دیوار خونه هارو میبینم با پول پیشی که ما داریم میتونیم در نهایت یه پیلوت قدیمی ساخت یا یه زیر زمین بگیریم یا ۴۸ متری که من نصف اثاثم هم توش جا نمیشه اونم با ماهی ۵ تا ۸ اجاره .

الان من تو پردیس.خونم ۸۵ متره آشپزخونه بزرگه توش پر از کابینته.

بخاطر کار شوهرم مجبورم برگردم تهران 

اینجا ماهی ۴۹۰۰ با شارژ ساختمون دارم میدم ولی بیام تهران دیگه امنیت و آسایش رو ندارم.گاهی میگم پام و کنم تو یه کفش بگم میخوام همینجا بمونم که اونم واقعا برای شوهرم سخته الان ۴ ساله داره این مسیر رو میره و میاد میگه دیگه بریدم نمیتونم برم و بیام

بعد میگم خدایا الان این قیمته تا مرداد قیمت‌ها دوباره میره بالا چه خاکی بریزم به سرم.

اولش گفتم شده ماهی ۱۰ تومن کرایه بدم میرم یه جای خوب خونه میگیرم بعد گفتم نه بهتره یه پیلوت پیدا کنم بیشتر لوازمم بسته بندی بمونه تا بتونم یکم پول جمع کنم جای بهتر برم که دو خواب باشه.البته شرق تهران اینجوریه ها غرب تهران انگار جنوب شهر ارزون تره که شوهرم قبول نمی کنه.شما هم گلم نگران نباش انشاالله  خونه ی دلخواهت رو پیدا میکنی 

در نهایت خدای نکرده تو بدترین شرایط ممکنه همچین تصمیمی که من دارم بگیری .ببین چی به صلاحت هست این و گفتم تا ناشکری نکنی ق بونت برم.خدا بهترین هارو برات رقم بزنه.

انشاالله  بزودی بیای خبر خونه دار شدنت رو بهمون بدی🤲🤲🤲🤲🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی امین😍 بخدا منم عاشق قسطم😂😂..همسرم میگه تو چه ات شده خانوووم😁زن های مردم دنبال مانتو ورنگ م ...

بگو انشالله به مانتو و چیتان پیتان هم میرسم😍😍😍😍الهی به هدفت برسی😍😍😍😍😍🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دلبرجان شما مثل اینکه حست قویه؟برام جالبه واقعیه؟ اگه تاپیک دیگه ای میدیدم باور نمیکردم ولی تواین جمع مفیدحتما درسته که دوستان میپرسن..

برامن حس میای؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانما اینجا دو تا خونه هست یکیش همون صاحب خونه بد اخلاق ک گفتم خونشو رنگ نمیکنه (اما شوهرم میگه وا ...

عاطفه جون چه صابخونه انسانی داشتی

حق داری غمگین ترین باشی

خداروشکر هنوزم همچین آدمایی هستن🥹

متاسفانه همه خوب نمیشن

یه بار ما یادمون رفته بود اجاره مونو بدیم، اوایل بود

ساعت ۱۱ شب زنگ زد گفت!

بعد گفت اگه میشه دو سه روز جلوتر بدین😕

واحد بغلی گزینه بهتریه

فدات شم عزیزم  منم خوشحالم عزیزان که تو جمع دوستانی مثل شماها هستم  بهتون افتخار میکنم ع ...

ممنون فدات شم❤️❤️🌹

اره والا میگن شل بگیری سفت میخوری، جریان منه😁

قربونت عزیزم منتظر هستم ، 

انشالله این بار و موفق میشم

تاپیک سفید برفی هم گه گداری میخوندم ،ولی چشم بینا نداشتم🤦‍♀️

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
باشه عزیزم...ممنون ازت ...بچهاتوروخدا دعاکنید زودترخوب بشه..‌طفلی خیلی مظلومه ..طاقت دردکشیدنشوندارم ...

انشالله مشکلی نباشه🤲🤲

کوچولو ام هست طفلی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

عزیزم بنظرم ببین کدوم صاحبخونه نیاز به خونه نداره

ینی گیر اون خونه نیست ، که باز سر سال نشده دوباره بگه بلند شین

و اینکه چقدر وقت دارین؟ 

صاحبخونه تون ادم خوبیه ازش وقت بگیرین بیشتر بگردین

کرایه شون بنظرم زیاده ،در سال میشه ۴۲میلیون که پول کمی نیست

اصلا عجله نکنید 

من پارسال خودم فقط حدودا ۲۰روز گشتم تا خونه دلخواهمو پیدا کردم

ولو مشترکه ،منی که اکثرا خونه مستقل میگرفتم

ترجیح دادم خونه مشترک باشه تا اینکه کرایه بیشتر بدم

البته اولویت هر کس متفاوته

شما بشین فکر کن ببین چی براتون اولویته

خونه خیلی خوب و بزرگ، با کرایه زیاد

یا خونه جمع و جورتر با کرایه کمتر

عزیزم بنظرم ببین کدوم صاحبخونه نیاز به خونه نداره ینی گیر اون خونه نیست ، که باز سر سال نشده دوباره ...

اره اینم نکته مهمیه موقع اجاره کردن

من یادم رفت بگم

معمولا خونه های کلید نخورده و نوساز رو تصمیم به فروشش میگیرن

بازم بستگی داره به تصمیم مالک

عزیزم ابر وبادی هم خوبه هم خنکه..حریر راه راه هم خیلی خنکه

سلام ممنونمم دوست خوبممم   

آره ابر و بادی اصلش اگ گیر بیاد خیلی خوبه

ی ابر و بادی قبلش بود 

می گفتن ابرو باد خامه دوزی خیلی عالی بود

چند رنگ متنوعش گرفتم

دیگ ندیدمم

سبک و راحت

ولی 

کرسپو و بابوس و کتیبه گرفتم خیلی بی کیفیت بود

انگاری پولم ریختمم تو آشغالی  

فکر کنم اصلی نبودن

با اینکه از یه جای مطمئن خرید کردم

بخاطر همین همش کرپ باربی گرفتم چند سالی 

خیلی پارچه ی باکیفیتی 

سلام ممنونم...تاساعت۴صبح بیداربود بامسکن خوابش برد تا امروزازخواب بیداربشه ببرمش دکتر ....

عزیزممم الهی چیز خاصی نباشه

من می خواستم دیشبی بیام بگم

با روغن آروم ماساژ بده

و بهش مسکن بده

دیگه درگیر دخترممم شدم تا خوابم برد

انشالله ک چیز خاصی نباشه

من دختر کوچیکم دوساله بود موقع خونه تکونه

رفت رو میز تلویزیون محکم افتاد روی سرامیک

ترسیدمم

چند بار بردم دکتر و عکس گرفتم

آخر سر دکتر گفت مشکلی نداره 

استخون بچه خیلی نرمم