سلام عزیزم الان پستت رو خوندم.
کلا که شب زنده دار هستم من ولی جو اخبارو اتفاقات ...
باعث شده استرس و تپش قلب داشته باشم و الان اصلا خوابم نمی بره خلاصه.....
گلم هرجاکه دلت میگه برو.
منم مرداد باید خالی کنم دریغ از یه هزاری پول پیش،قبلا اینجا گفتم سر ماجرای ط لاق و .... همه چیزمون بهم ریخت حالا هم که آشتی کردیم آنقدر بدهکار شدیم که نگو سر قسط های عقب افتاده ی اون ۳ ماه تنشمون 😬
ولی باز شکر میگذره.
منم مثل شما اثاث زیاد دارم از ویترین و کنسول گرفته تا ظرفشویی و ناهار خوری و ۱۲ جعبه چینی و کریستال و سرویس خواب خودم و دخترم و........
گاهی تو دیوار خونه هارو میبینم با پول پیشی که ما داریم میتونیم در نهایت یه پیلوت قدیمی ساخت یا یه زیر زمین بگیریم یا ۴۸ متری که من نصف اثاثم هم توش جا نمیشه اونم با ماهی ۵ تا ۸ اجاره .
الان من تو پردیس.خونم ۸۵ متره آشپزخونه بزرگه توش پر از کابینته.
بخاطر کار شوهرم مجبورم برگردم تهران
اینجا ماهی ۴۹۰۰ با شارژ ساختمون دارم میدم ولی بیام تهران دیگه امنیت و آسایش رو ندارم.گاهی میگم پام و کنم تو یه کفش بگم میخوام همینجا بمونم که اونم واقعا برای شوهرم سخته الان ۴ ساله داره این مسیر رو میره و میاد میگه دیگه بریدم نمیتونم برم و بیام
بعد میگم خدایا الان این قیمته تا مرداد قیمتها دوباره میره بالا چه خاکی بریزم به سرم.
اولش گفتم شده ماهی ۱۰ تومن کرایه بدم میرم یه جای خوب خونه میگیرم بعد گفتم نه بهتره یه پیلوت پیدا کنم بیشتر لوازمم بسته بندی بمونه تا بتونم یکم پول جمع کنم جای بهتر برم که دو خواب باشه.البته شرق تهران اینجوریه ها غرب تهران انگار جنوب شهر ارزون تره که شوهرم قبول نمی کنه.شما هم گلم نگران نباش انشاالله خونه ی دلخواهت رو پیدا میکنی
در نهایت خدای نکرده تو بدترین شرایط ممکنه همچین تصمیمی که من دارم بگیری .ببین چی به صلاحت هست این و گفتم تا ناشکری نکنی ق بونت برم.خدا بهترین هارو برات رقم بزنه.
انشاالله بزودی بیای خبر خونه دار شدنت رو بهمون بدی🤲🤲🤲🤲🤲