2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313464 بازدید | 71254 پست
سلام دوست عزیز عجله نکنید با حوصله بگردین تو شیپور و دیوارهم بگردین منم مثل شما مستاجرم ،خیلی خوب ...

قربونت 🥰

ان شاالله همگی خونه دار بشیم 🥺💞

۴سال اینجا نشستم خیلی صاحب خونه خوبی بود

انقدر ناراحتم ک باید بلند بشیم 🥺

سلام عزیزم حتما مینویسم براتون میخواستم در مورد ی مشکل پیش اومده براتون بنویسم  هنگامی ک غرق ...

میشه بگین چیشده

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز توکلت بخدا باشه  هنوز که کامل نچرخیدی چرا ناامید شدی  تو خدارو داری.  سر ...

من شوهرم نمبزاره املاکی بزم

وگرنه انقدر عجولم ک تا حالا خیلی رفتع بودم 😄

میگه بلا نسبت املاکی خوبا

حیلیاشون هیییزن 😄 

ما حومه تهران شهریار عزیزم....

همه اجاره میخوان 🥺 💔

میشه هرکی بلده به من کارخونگی پیشنهاد بده واقعا احتیاج دارم😧

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
به امید خدا شما هم صاحبخونه میشید  توکل بخدا  من چند سالی که مستاجر بودم شانس من هرجا می ...

انگار منو توصیف کردین دوست عزیز

منم سالهای اول ازدواجم تا همین ۳.۴سال پیش خوش خوشانم بود که خونه عوض میکنیم

چه ادمهایی خدا گذاشت سر راهم تا بیدار بشم ،هشیار بشم

یه درصد فکر کن که شوهرم همراهی کنه

بهش میگفتم بریم محله های پایینتر خونه بخریم 

میگفت اونجا مجانیم بدن نمیرم

الان همون خونه ها رو نمیشه رهنش کنی چه رسد به خریدن

خودمم ادمی نبودم که اهل طلا خریدن و پس انداز باشم

تازه بخاطر هرخونه کلی طلا میفروختم که پیش خونه درست بشه🤦‍♀️🤦‍♀️

وقتی از خواب غفلت بیدار شدم که خانواده پرجمعیت شدن و همه چیز ۱۰برابر شده

تمام دغدغه و دل مشغولیم شده یه سرپناه

و اینکه اصلا تحمل سختی کشیدنم ندارم متاسفانه

اینجا وقتی از سختی هایی که دوستان مینویسن میخونم تو دلم میگم هزااار افرین واقعا چه صبریییی دارن

چه تحملی دارن

منم مث همسر شما درونگرام،

هرچیزی بشه میریزم تو خودم و از درون داغون میشم

و بدتر ازخودم شوهرمم ادم دست و دلبازیه اصلا طاقت نداره سختی بکشه

ترجیحش اینه امروزشو خوب بخوره ،فردا نبودم نبود

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

کسی پیشنهادی بمن نداره

قربونت 🥰 ان شاالله همگی خونه دار بشیم 🥺💞 ۴سال اینجا نشستم خیلی صاحب خونه خوبی بود انقدر ناراحت ...

ما شانس بد تو این ۵.۶ سال اخیر فقط یکی دوتا خونه بوده که تونستم ۲سال بمونم

باقی رو هرسال جابجا شدم

هرسالم خودم بنگاه به بنگاه دنبال خونه بودم

با هر طور ادمی سرو کله زدم

باز شکر خدا املاکی بد به تورم نخورده

ولی تا دلت بخواد با صاحبخونه ناجور همسایه شدم🤭

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
عزیزم میشه بپرسم شما چند نفرین؟ قصد فضولی ندارم چون حدود درامد ماهم همینه بتونم نصف درامد پس انداز ...

عزیزی قشنگم

ما ۳ نفریم دخترم ۸سالشه...ناگفته نماند ما اجاره خونه و مغازه نداریم.شهرستان زندگی میکنیم خرجا کمتره و اینکه خیلی چیز هارو خودمون باغ داریم کاشت و برداشت میکنیم...برای همین خرجیمون به چشم نمیاد

ما اوایل زندگی خوب پیشرفت کردیم با مدیریت و سختی کشیدن...ولی چندسالیه فقط همون قدر موندیم‌...میخوام دوباره موتور پیشرفت زندگیمون راه بیفته...حرفای معصومه جونو خوندم به خودم اومدم ای داااد داره سنم بالامیره و هنوز کلی راه نرفته دارم ...چند سال استراحت خوش گذرونی بسه

عزیزی قشنگم ما ۳ نفریم دخترم ۸سالشه...ناگفته نماند ما اجاره خونه و مغازه نداریم.شهرستان زندگی میکنی ...

اهان

پس خیلی باهم فرق داره شرایط مون

همینکه مستاجر نیستین و بی نیاز از مغازه و تره بارین خودش یه نعمته

چقدر خدا دوسمون داشته که این تاپیک و دوستای خوب و معصومه جانو سر راهمون گذاشته

تا ماهم چشامون باز بشه و راهمونو پیدا کنیم

موفق باشی عزیزم🌹

@royayezendegi   ریئس جان ادامه مطالبم رو همین جا بگم یا همه رو کپی کنم تاپیک پس انداز؟  ...

فرق نداره عشقممم من دنبال شما عشقااا راه افتادم همه رو کپی میکنم تو گزیده هااا 

ترجیحااا تا پیک پس انداز باشه بهتره چون مخاطباش بیشترن و نیاز دارن 

بازم دست تک تکتون رو میبوسم که وقت میذارید و تایپ میکنید 

انشالله همین انگشتان به خیر خواهی شمااا شهادت خواهند داد 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سسلام عزیزم عیدت مبارک، طاعاتت قبول، دوباره عیدت مبارک، عروسی برادر و ماشین و غیره هم مبارک، حلال زا ...

چه خوب مینویسی شیوا

مختصر و مفید

👏

همه دارن پول درمیارن

مستقل تو اون تایما اینجا پلاسه

البته از حق نگذریم مامان سبحانم هست

ولی کم گوی و گزیده گوی چون درِ

برعکس من

😅😂

میخاستی اینو بگی

مگه نه؟

[QUOTE=335441911]خدا زیاد کنه اونوقت ما از دار دنیا یه ماشین معمولی به ناممونه دهک ۹ ایم😂 کی پولدار شدم خودم نفهم ...[/QUOTE

شما ازبد شانسای روزگاری وگرنه خیلیا ماشاالله زمین وخونه وماشین بنامشونه ولی یارانه هم میگیرن