2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313171 بازدید | 71249 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جون ما از شما درس زندگی یاد گرفتیم  من خودم ریز به ریز تاپیکو میخونم  من زیاد فعا ...

فدات شم عزیزم ❤️ لطف دارین قشنگم به من 

خدارو شکر که تونستی عزیزم زندگیت رو سر و سامان بدی 

گفتنش رو که حتما می نویسم 👌 اونقدر که نوشته ها در این سینه هست 👌خودم قرار بود این یه هفته رو ریززززز به ریز بگم 

که اونایی که تازه اول کار هستن 

اونایی که همسراشون فعل حال بیکار هستن مثل همسرم خودم 

اونایی که هدف دارن خونه بگیرن 

اونایی که پول جمع میکنن رهن کنن 

به هر دلیلی دستشون خالی 

سر صحبتم با این عزیزان میخواست باشه 

که بفهمند اگه بخوان میتونن 

فقط کافی کم نیارن،فقط کافی خلاقیت به خرج بدن 

سر صحبتم با این دسته عزیزان بود 

که اونم اینطوری شد 🙁

خودم هم فدات شم یه جور حق و الناس میدونم 

از اون روز که تاپیک تعطیل شده خودم رو مقصر میدونم 

میگم من این چالش رو نمی‌ذاشتم شاید اینطور نمیشد 

به خاطر رویا جون و به خاطر شما دوستای عزیزم که کلی از این تاپیک نکته برداری میکنین ...هستم که میگفتم یعنی دیگه نذارم از این پست ها 

وعلااااا اوووووه چه قدر از این ایده هاااا هست عزیز دلم ❤️

فدات شم عزیزم ❤️ لطف دارین قشنگم به من  خدارو شکر که تونستی عزیزم زندگیت رو سر و سامان بدی&nbs ...

معصومه جون من تازه با تاپیکا اشنا شدم و باهمسرم تصمیم گرفتیم هدف گذاری کنیم ...البته مدتی بود داشتم فکر میکردم چجوری پیشرفت کنیم و خدمونو ارتقا بدیم که با شما و تاپیکا اشنا شدم

میخوام اگه وقتشو دارین یکم راهنماییم کنین

من حدودا ۱۲ میلیون پول دارم برم امروز سکه یا طلا بخرم؟

هدفمون گرفتن زمین یا خونه بزرگتر هست

وام ثبت نام کردیم که وسایل خونمونو بهتر کنیم ...اما واقعا خونه برام مهم تره ،درسته خونه برای خودمونه ولی دوست دارم بزرگترش کنیم...الان میگم حالا که وسایلم سالمه پس انداز کنم برای خونه خریدن

چیکار کنم ؟

معصومه جان گزارش این مدلی هیچ تاثیری نداره آخه یادمه یه زمانی تو تاپیک ساغر جون، بچه ها میومدن م ...

فدات شم مستانه جون ❤️ درسته کاملا حرفات عزیزم ❤️

منتها نمی‌دونم روز آخری خوندی تاپیک رو یانه 

با طرح این چالش 

با بیان پست دوستمون ستاره که گفته بودن 

به جای روغن غیر سرخ کردنی 

گوجه و زعفران زدم ،،،بدک نشد 

یا طرح و بیان پست های خودم 

یا بقیه ی دوستان که نظرات خودشون رو گفته بودن در این مورد 

یه سریا اومدن گفتن آره ،گدا گشنه بازی 

آره شماها باعث و بان ی هستین که دلار می‌کشه بالاتر و میگن مردم ما حالا حالا ها جاااا داره 

از اینم بالاتر بکشیم دلار رو 

بحث مدیریت زندگی رو قاطی بحث اقتصادی میکنن یه سری از کاربرا

وعلا عزیزم منم قبول دارم که ریز و باز گفته بشه خوبه به درد چند نفر خورده میشه 

خود من برنج رو بدون روغن میذارم برای خودمون چند سالی این روند رو گرفتم خیلی هم راضی هستم 

حالا نه به خاطر جنبه ی اقتصادی اش 

بلکه به خاطر سلامتی خودمون 

اصلا روغن نمی‌زنم ...همیشه به خورشت هام روغن میزنم به برنج نه 

شاید خیلیا بگن برنج روغن نداشته باشه خشک میشه و فلان ولی با آب خورشت که روش میکشم نرم میشه 

ولی اگه کباب انداختم ...یا جوجه انداختم ..یه قاشق کره ی حیوانی اضافه میکنم که خشک نشه 

اینطوری عزیزم ❤️

راستی خیلی خوب مدیریت کردین که بدون صفر بودین 👌👌👌

فدات شم عزیزم ❤️ لطف دارین قشنگم به من  خدارو شکر که تونستی عزیزم زندگیت رو سر و سامان بدی&nbs ...

عزیز دلم شما فقط بنویسید ما لذت میبریم واقعا تو زندگی من تاثیر داشتین تو روخدا بنویسید رویا جون تاپیک زیاد داره تو هرکدوم بنویسین اطلاع بدین مل میخونیم فقط بنویسین من حرفاتون ذخیره دارم هی تکرار میکنم ومیخوام واقعا به شما وحرفاتون نیاز دارم تو روخدا بیشتز بنویسید اینجا نشد تو تاپیک خودتون فقط باشین تو روخدا نرین یه وقت 😔😔😍😍😍😘😘😘😘

سلام عزیزان

منم اومدم یکم درد دل کنم❤️

واقعیتش تا قبل از آشنا شدن با این تاپیک از نظر خودم آدم بساز و مقتصدی بودم،سعی میکردم خودمو به چالش بکشم  با تاپیک سفید برفی یاد گرفتم اول ماه خرید کلی داشته باشم و بقیه حقوق رو به چهار قسمت تقسیم میکردم...

از نظر خودم واقعا برنده بودم که با حقوق کارمندی تا آخر ماه رو می‌رسونم...و دستمون جلوی کسی دراز نیست...

متاسفانه با وجود استقبال و تشویقای من همسرم هیچوقت آدم بلند پروازی نبود...یادمه همیشه میگفتم وام برداریم و فلان کار رو کنیم...بهش برمیخورد ...همون اول ماه اقساط رو پرداخت میکردیم و با بقیه ش سر میکردیم...

در حالی که بعدا فهمیدم یه تعداد از همکاران هر ماه یکی دو قسط رو عقب میندازن و با پولش کارای دیگه میکنن..

قبلا با چند مورد عقب افتادن اقساط مشکلی پیش نمیومد ولی الان قسط دوم که عقب می‌افته زود پیامک تاخیر میاد از طرف بانک...

من اکثرا با همکاران قرعه میزاشتم ولی همیشه رو میکردم و یه وسیله خونه می‌گرفتیم یا می‌رفتیم مسافرت...اونم با یکی از فامیلای درجه یک که خیلی ولخرج بودن😔

و چون بزرگتر بودن همیشه به حرفشون بودیم...

متاسفانه من هیچ دانایی و آگاهی در مورد مسایل اقتصادی نداشتم

تا یادمه مامانم پول هدر کن بود

هیچوقت آورده پدرم رو قدر ندونست...

طلا می‌خرید دلشو میزد میبرد عوض میکرد...لباس و وسیله خونه که...

مدام در حال بذل و بخشش به خانواده پرجمعیتش...بگذریم که الان سر ارث و میراث چه بلاها که سرش نمیارن برادر و خواهراش...

خلاصه من تحت تاثیر تاپیک های قبلی اقتصادی گاهی طلا می‌گرفتم ولی متاسفانه چند سال پیش در اوج نپختگی فروختم و همسرم وارد بورس شد و ضرر بدی کردیم

ولی نتیجه اش این شد که همسرم واقعا تجربه کسب کرد و الان تو این آشفته بازار بورس تا حدود کمی جبران کرده ولی دیگه نمیشه پول رو خارج کرد تا نتیجه بده...

ادامه...

افوض امری الی الله...
فدات شم مستانه جون ❤️ درسته کاملا حرفات عزیزم ❤️ منتها نمی‌دونم روز آخری خوندی تاپیک رو یانه  ...

واقعا اگه زودتر آشنا میشدم منم روغن کم استفاده می‌کردم شوهرم مریض نمیشد منم الان دیگه برنج اصلا روغن نمیریزم چون شوهرم چربی داره وا واقعا عالی میشه به خانوادم تاکید کردم روغن تا حر امکان کم کنن کارای شما واقعا یه عمر تجربه وخلاقیت که باید یه عمر زندکی کنیم تا یاد بگیریم ولی باخوردن تجربه شما خیلی راحت یاد میگیریم چند سال جلو میفتیم کااااااششششش خیلی زودتر با شما آشنا میشدم الان بهترین موقعیت داشتم من زیاد مصرف گرا نیستم ونبودم ولی بلدم نبودم چکار کنم وپس انداز کنم وشوهرم به جلو هول بدم ولی تازه ازتابستان پارسال یادگرفتم وخدا روشکر خوب پیش رفتم مخام عالییی بشم تو همه زمینه ها ازشما که به عنوان الگو یا معلمم یاد بگیرم 😍😍😍😘😘😘😘😘پس حتی کوچکترین حرفی که فکرمیکنید لازم بگین 

میترا جون نی نی یارهارو تگ کردم و قرار شد امروز بررسی کنن  انشالله به زودی برمیگردیم به. تاپیک ...

ممنون عزیزم بابت تمام وقتی که این چند سال گذاشتید مخصوصا تاپیکهایی که استارتر نبودید ومنی که اصلا سایت نمیومدم چون تاپیک ومطالب مفیدی نمیدیدم اتفاقی تو بروز شده ها دیدم وتحولی در من شد که با پولهایی که فقط کادو میگرفتم و اصلا نمیدونم چطور خرج میشد طلا خریدم بعدا برای پس انداز کردن هم انگیزه گرفتم

آره عریزم.. 661 واریز کردن 661 ریختیم خرید کردیم همه چی البته من مرغ میخواستم منجمد داشت نخریدم خر ...

مبلغشم که کم کردن....پربرکت باشی.منم برم ببینم واریزشد بخرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

وقتی بعد مدتها پرسه زدن و یادداشت کردن نکات اقتصادی حرفای معصومه رو خوندم فهمیدم که چقدر مسیرم اشتباه بوده...

🌺من قناعت میکردم ولی وقتی یکی میومد خونم واقعا ریخت و پاشی میکردم تا جای قناعتم پر بشه🥲جالبه وقتی می‌رفتیم خونه هر کدوم و مدل پذیرایی رو میدیدم فکر میکردم بلد نیست...بعدها دیدم بلده ولی هزینه میخاد...که دلشون نمیاد...

🌺تو کادو دادن یا خریدن سوقاتی واقعا زیاده روی میکردم...بعضی جاها اصلا نیاز نبود و قدردان نبودن... ولی دوست داشتم حال بقیه رو خوب کنم ولی اکثرا یکطرفه بود 

🌺تو مهمونیام که ریخت و پاشی می‌کرده همه فکر میکردن واقعا همینجوریه مدل زندگیمون...هیچ وقت حمایتی از سمت خانواده ها نداشتیم چون همیشه میگفتن خیالمون از بابت شما راحته و کمکها و لطفهاشون برای خواهب ادری بود که همیشه نق میزد نداریم و ...

واقعا از این بابت از خودم شاکی هستم

چون بعدش باید یه مدت به خودمون سختی می‌دادیم تا برسونیم

جالبه همیشه هم یه عالمه برای مهمونا خوراکی و غذا میزاشتم ببرن...از نظر من اینا محبت میآورد و ساده بودم ولی بعدها متوجه شدم...خیلیا نمک نشناسن...

🌺اشتباه اصلیم این بود که خیلی تو دارم 

واقعا بعد اینکه مطالب معصومه رو خوندم فهمیدم اینا هنره یه زنه که با کم بگذرونه..ولی من خجالت می‌کشیدم بگن مثلاً زندگیشون کارمندیه و خودمو از تک و تا نمینداختم...

🌺من طلای ریز و درشتی می‌گرفتم اما هدف نداشتم

و با هر حس نیاز و کم آوردنی میفروختم یه تیکه شو...

که کاملا اشتباه بود

واقعا خوندن حرفای معصومه که کمتر کسی جرات می‌کنه اینجوری ریز بنویسه و خودشو در معرض قضاوت بقیه قرار بده...خیلی چیزا بهم یاد داد

بازم از حماقتها و چیزایی که یاد گرفتم می‌نویسم🥲

افوض امری الی الله...

سلام خانما...

قرار بود دیروز صاحب خونه خبر بده

امروز زنگ زد ب همسرم

گفت من خونم کوچیک دوتا بچه دارم

(خونه خودشو اجاره داده خودشم مستاجره ک جای بزرگتر خونه گرفته)

خلاصه زنگ زد گفت حساب کتاب کردم اصلا نشد با این اوضاع 🥺

میخوام بیام خونه خودم بشینم..اون خونم کوچیک این خونم دو خوابس خوبه

با کلی معذرت خواهی ببخشید گفت  خیلی مستاجرخوبی هستید اما بلند بشید 😔😔😔😔

من 😔

اما شوهرم میگه ۴سال نشستیم کنار اومد... اشکال نداره خدا کمکمون می‌کنه 😎

اما من کلا آدم استرسی هستم 😔😔