2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313028 بازدید | 71247 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان جان 😍 هوا کرج روزا چطوریه 🤭 من یادمه از بدو تولد میرفتیم پارک چمران 😐😄 فردا میخوایم بریم ...

عاطفه جان ما هم بچه بودیم زیاد پارک چمران میرفتیم به خصوص خدا رحمت کنه یک خاله داشتم اونها تهران زندگی میکردن هر وقت تابستون میومدن کرج میرفتیم باهاشون پارک چمران . 

ما هم هر وقت میرفتیم تهران خونه اونها با هم میرفتیم پارک لاله .

چند روز پیش دخترم نمیدونم از تلویزیون اسم پارک لاله رو شنیده بود داشت میپرسید من رو برد به خاطرات گذشته ها . 😍😍😍😍

هوای کرج هم خوبه امروز باران هم نیست ولی دیروز و پریروز بارانی بود . 

ممنون عزیزم  الجی ک واقعا حرف نداره  

ولی اون موقع که من ظرفشویی خریدم سال ۹۷ دیگه مارک ال جی هم به سختی گیر میومد ما خیلی گشتیم تا مدلی که میخواستیم رو بالاخره پیدا کردیم ولی داشتیم میگشتیم همه بهمون میگفتن اگر هم گیر نیاوردید پاکشوما بخرید و حتی قیمت اون موقع پاکشوما با ال جی یک میلیون اینطورها فرق داشت . 

بچه ها من روز سوم پریودیم هست و به شدت عصبیم 

یعنی از خواب بیدار شدم بی دلیل عصبی و پرخاشگر شدم 

بالخره نفهمیدم قبل پریود حال روحی بدمیشع ؟یا توی طی دوره،

من که هردفعه یه جوره 

ماه پیش دوبارپری شدم

الانم ۱۵ روز نشد دوباره شدم 

و از همه بدتر متاسفانه حال بدم رو روی بچه هام خالی کردم حالم بدتر شد

بچه ها من روز سوم پریودیم هست و به شدت عصبیم 

یعنی از خواب بیدار شدم بی دلیل عصبی و پرخاشگر شدم 

بالخره نفهمیدم قبل پریود حال روحی بدمیشع ؟یا توی طی دوره،

من که هردفعه یه جوره 

ماه پیش دوبارپری شدم

الانم ۱۵ روز نشد دوباره شدم 

و از همه بدتر متاسفانه حال بدم رو روی بچه هام خالی کردم حالم بدتر شد

سلام دوستای گلم...روزتون بخیر..

بچهای سوال دارم خواهش میکنم کمک کنید...بین دوراهی گیرکرده.. 

ماخونمون جای خوبیه...همسایها خوبن...خداروشکر...ولی من دوستدارم یه خونه توجای بهتری داشته باشیم...

من میخوام برای رسیدن به هدفم فقط میخوام طلابخرم.‌‌

ازاونجایی که سکه سودش بهتره ..بنظرتون فقط سکه بخرم؟وسطاش هم یه تیکه طلا زینتی والبته بدون اجرت..؟

ترسم ازاینکه سکه روبخرم نکنه بگن سکهای جدید باتاریخ جدیدضرب کنن.. 

خواهش میکنم همگی نظرتونوبگید...شمابودیدچیکارمیکردید؟

بچه ها من روز سوم پریودیم هست و به شدت عصبیم  یعنی از خواب بیدار شدم بی دلیل عصبی و پرخاشگر شد ...

منم هر دو حالت رو تجربه کردم نارین جون

یعنی هم قبلش و هم تو دورانش

خیلی بده آدم بهم میریزه

الکی گریه م میگیره

یا عصبی میشم😕

چرا الکی نمیخندیم؟

یا الکی خوش باشیم؟😂

والا اگه قراره تغییر کنه، تغییر مثبت کنیم چرا منفی؟🙂‍↔️

میگم وقتی نامنظمه یه علتی باید داشته باشه

منم هر دو حالت رو تجربه کردم نارین جون یعنی هم قبلش و هم تو دورانش خیلی بده آدم بهم میریزه الکی گ ...

والا بخدا الکی خوشحال نمیشیم چراااا😭😭😭😭😭

من شدید عصبی میشم یعنی دوس دارم باهمه دعوا کنم 

یک ساعت پیش داشتم عمدن تو ذهنم دنبال بهانه میگشتم با شوهرم یه دعوایی بکنم که با سکوت خودم رو کنترل کردم 

خیییلی سخته بخدا 

بعد بچه هاهم این وسط بشن سوهان روح

منم هر دو حالت رو تجربه کردم نارین جون یعنی هم قبلش و هم تو دورانش خیلی بده آدم بهم میریزه الکی گ ...

معمولا منظمه ولی این سری اینطور شده 

چندروز پیش هم سوزش ادار و تکرر ادرار داشتم 

یعنی بعد تخلیه مثانه احساس می‌کردم مثانه ام کشیده میشه حالت بدی بود 

بچه ها برای پرداخت تسهیلات از چه سامانه و برنامه ای میشه استفاده کرد؟ بانک ملی قاطی کرده تسهیلات ه ...

با دستگاه خودپراز بانک ملی من همیشع پرداخت میکنم

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
عزیزم پارسیان رو ما به عنوان پس انداز میخریم  چالش خاصی نداره ولی چالش مدیریت خرج و مخارج که ...

ممنونم مهربونممممممنن

عزیز دلم منم ب عنوان پس انداز خریدم شوهرم اصلاااااااااااااااااااا اهل پس انداز نیس نمیدونی چ ذوقی کردم اگ 200 میلیون حسابش باشه هفته بعد نداردش😖

خیلییییی ولخرجه 

والبته قسط زیادی هم هس 

مرسی بابت توضیح

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤