2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313346 بازدید | 71254 پست
ال جی 🥺 برند محبوب دل ها 😍♥️ حیف شد واردات قانونی ممنوع شد... برندای ایرانی شاخ شدن 🤥🤥🤥😏😏😏 ...

دقیقا

یخچال و لباسشوییم سامسونگ دلم میخواد ظرفشویی سامسونگ بخرم 

ولی دیگه خدمات بعد از فروش زیاد نداره قطعاتش کم پیدا میشه 

چندوقت پیش لباسشوییم خراب شد ۶ تومن برا ی قطعه کوچیک خرج کردیم 

مامان جان 😍 هوا کرج روزا چطوریه 🤭 من یادمه از بدو تولد میرفتیم پارک چمران 😐😄 فردا میخوایم بریم ...

آخ آخ دقیقا مث مامان بابای من  عشق چمرانن😂😍

بابام ک فقط عاشق اون محله هاست 

مخصوصا  مصباح و ساسانی و خیابون دانشکده رو قلب کرج میدونه از بچگی اونجا بوده حس عجیبی ب اونورا داره

انشاالله خوش بگذره بهتون 

جشنواره لاله ها هم هست برین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیمت سپهسالار چجوریاس؟  اومدم بیینم تاپیک رو کی باز میکنه رویاجون... پیاماتون رو خوندم چندتایی ...

قیمتا بالا نیست

مثلا من کتونی بدون بند چرم(به گفته فروشنده) خریدم ۸۸۰

اتفاقا ذهن ثروتمند خیلی بهتر از ذهن بی پوله

قیمتا بالا نیست مثلا من کتونی بدون بند چرم(به گفته فروشنده) خریدم ۸۸۰ اتفاقا ذهن ثروتمند خیلی بهتر ...

مبارکت باشه‌.خریدی نکردم عید چون جایی نرفتیم الان تو آف شروع کردم به خرید...برابقیه خریدامم باید پولم جمع شه...دقیقا ذهن ثروتمند آرامش بیشتری بهم میده...تلاشمو میکنم😍 خدا روزی میرسونه🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تیکه پاره پستها رو خوندیم  وقتی رسیدم به پست شما حالم دگرگون شد  واااای منم همینم اصص ...

وووواااای که قلبم فشرده شد همه همینیم 

هرچی خواستم بی خیال پست دوستمون بشم شما نزاشتی 😅 که شما ریپلی کردی 

چشام اشکی شد از قانون این دنیا و زود گذر بودنش 

چون بیشتر دیده بودیم سنی ها عید فطر عید بززگشون هست خیلی جالبه ک جنوب کشورمون عید فطر رو عید دیدنی م ...

اوووووف چه افغانی های جیگری🤣🤣

اینجا روز عید لباس محلی عربی زیاد می پوشن لباس های عربی خیلی خوشگل و باکلاس و گرون هم هستن 

البته من خودم روم نمیشه لباس عربی بپوشم عادت ندارم😅ولی خوشگلن

چون بیشتر دیده بودیم سنی ها عید فطر عید بززگشون هست خیلی جالبه ک جنوب کشورمون عید فطر رو عید دیدنی م ...

آاارره منم شنیدم سنی ها هم میگیرن این عیدرو 

من یه دوست عزیز کرد سنی دارم سنندج هستن اونها هم مثل ما بود عید فطرشون

عزیزم انشالله تااخر همین سال یه همچین خونه ای نصیبت بشه.. ماترکا یه مثل داریم میگیم (نیت هارایا، ...

واااای انشالله به حق علی 😍😍😍

ممنونم عزیزم 

بقیش هم بگم برام دعا کن🤣😆😅

۳تا ماشین هم تک حیاطشون پارکه همه صفررر 

اونا رو هم میخام 😁😁😁

ممنون جیران جان😍 واقعا خودمم دلتنگم🙄 زندگی از یه جایی به بعدش خیلی زود میگذره🥲 من باورم نمیشه که ...

فکر کردم این حس رو فقط من دارم

کلا تو دوران بچگی قفل شدم 🥰

گاهی ک ب عقب نگاه میکنم همکلاسی یا دوستام رو میبنم

انگار دوست دارم تو همون سن و سال ببینمشون

وقتی میبینم تو فامیل دعوت میشم ب عروسی اول تعجب می‌کنم ک یعنی فلانی اینقدر بزرگ شده خیلی بچه است بعد میبنم ن بابا بزرگ شده و دیگه بچه نیست و منم  زمان رو با کوله باری از تجربه ب سرعت دارم طی میکنم

گاهی خوشحال میشم از اینکه بزرگ شدم، 

از اینکه مادر شدم

از اینکه دارم لذت مادر بودن و همسر بودن رو میبرم

از اینکه بزرگ شدن و قد کشیدنها رو میبینم

امااااااا،...... 

گاهی واقعا دلگیر و دل تنگ میشم

گاهی دچار ترس و استرس میشم

گاهی دچار پشیمونی و افسوس میشم برای تک تک لحظه های ک از دست دادم برای از دست دادن موفقیت ها، برای از دست دادن کارهایی ک میتونستم انجام بدم و ندادم

افسوس میخورم برای تبلیام، برای کوتاهی ها و قدر ندونستن لحظه هام

اما چاره چیه باید گذروند و  پیش رفت 🌹

چه جالب من دقیقا همسن شما هستم و همسرم همسن همسرتون ولی بچه بزرگ من متولد ۹۶ . 😀😀😀😀🙃🙃🙃🙃

فدات بشم عزیزم😘

الهی همیشه شاد و سلامت باشید و سایتون رو سر بچه هاتون باشه گلم🙏

خدا ببخشه براتون خیلی هم عالیه🙏

قدر بچگی بچه هاتونو بدونید که خیلی زود میگذره قبلا میشنیدم که میگفتن زندگی مثل باد میگذره ولی الان معتقدم  طوفان  هم به سرعت زندگی حرکت نمیکنه عزیزم🧡🧡🧡

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزدلم خدا نگهداره براتون  از دیدن موفقیت و خوشبختیشون غرق لذت بشید انشالله

لطف شما پایدار دوست جنوبی خوبم🙏 ممنون از لطف شما😘

الهی شاد و سلامت باشید و سایتون مستدام🙏🙏

من تیکه پاره پستها رو خوندیم  وقتی رسیدم به پست شما حالم دگرگون شد  واااای منم همینم اصص ...

درنای عزیزم ببخش اگه ناخواسته ناراحتت کردم😘

میدونم حس شما رو کامل درک میکنم فقط میتونم بگم اگه کودک درونمون نباشه مثل یه گل بدون نور  و آب پژمرده میشیم غصه دار میشیم و زیر بار فشار و مشکلات امروز له میشیم🤕🙁

فقط توصیه من به شما ها که سنتون کمتره اینه که خوشی های خوب رو از خودتون دریغ نکنید و به خواسته های کودک درونتون بی اعتنا نباشید🧡

من که لیاقت دختر داشتن نداشتم ولی وقتی  گاهی با دوستم میرم دبیرستان دخترش منم مثل شما میرم تو هپروت دلم میخواد برم بشینم پشت میز و فقط از روی تخته رو نویسی کنم و گاهی از پنجره کلاس تو حیاطو دید بزنم و برای لحظه زنگ خونه ها بیتابی کنم 😑🥲

مانا باشی بانوی شیرازی زیبا🙏💜

فکر کردم این حس رو فقط من دارم کلا تو دوران بچگی قفل شدم 🥰 گاهی ک ب عقب نگاه میکنم همکلاسی یا دوس ...

تیتان عزیز بانوی هنرمند و کدبانو😘

حق با شماست همه ما انگار یه چیزی تو گذشته جا گذاشتیم و هیچوقت فرصت برگشت نداشتیم واسه برداشتنش🙁

به قول شما چاره چیه باید به راه پیش رو نظر داشت و گذشته رو تو همون گذشته رها کرد☹️🙄

به قول روانشانس های امروزی فکر کردن به گذشته افسردت میکنه و فکر کردن به آینده مضطرب 🤕باید در حال زندگی کرد 

هر چند فقط  گفتنش راحته😔

الهی زندگیتون همیشه پر از عشق و آرامش باشه و خداوند جان نگهدارتون  🙏🙏