2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313494 بازدید | 71254 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون من سلطان گیر دادن ب شوهرمم البته قبلا  الان خیلی بهتر شدم  چون میدیدم واقعا خو ...

سلام 

من الان پستت رو خوندم،در این مورد خاله ی عزیزم یه نصیحت بزرگی بهم کرد.

گفت:وقتی میبینی شوهرت با زن دیگه ای گرم گرفته شوخی میکنه و حرف میزنه توام برو قالیشویی

باهاشون شوخی کن حرف بزن قهقهه بزن و بخند به حرفاشون.

تو با این حرکت ۲ چیز رو هدف میگیری.

۱ اول به شوهرت ثابت میکنی که اون خانوم چیز خاصی نداره چون اگه جبهه بگیری شوهرت میگه حتما اون یه چیزی داره که زنم اینجوری میکنه

۲ دور از جون شوهر شما خالم گفت اگر اینجوری کنی شوهرت هر غلطی هم بخواد بکنه کم و بیش پیش خودت میکنه یعنی تنها که باشه اصلا لاس زدن با زن ها براش دیگه معنی نداره چون اون خنده و شاد شدن و وقتی شما کنارشی و قهقهه میزنی هرچند الکی براش لذت بخشه.

اولش برای من سخت بود منم با شوهرم تو جمع مهمونهای که توشون دختر مجرد زیاد بود داشتم با خالم که صحبت کردم اینجوری راهنماییم کرد.

که خیلیم از راهنماییش راضیم چون بکار بردم.

دختر های اطرافم هم فهمیدن من و شوهرم خیلی پایه ایم.

ما خودمون یه زنیم حس زن های دیگه رو درک میکنیم 

وقتی شوهر من با خانومی صحبت میکنه و میگه می خنده اگه من عنق باشم و اخم کنم بدتر اون خانوم برای اینکه لج من و دربیاره لوندی هاش و بیشتر میکنه برای همین اینجور مواقع کلی پایه ام

ستاره جون من سلطان گیر دادن ب شوهرمم البته قبلا  الان خیلی بهتر شدم  چون میدیدم واقعا خو ...

برو کنار که اونی که تورو سلطان کرد منم  

اگه بدونی چندسال پیش که شوهرم یجا کارمیکرد همکارخانم، همسرمم شوخ و اجتماعی وسرزبون دار،تا حدی که یکیشون برای تولدش کیک گرفته بود ،انواع پیامک‌ها وعکسا وغیره،همیشه بحث وحرص وگیردادن،چک کردن گوشی کلا آب روغن قاطی کردم بحدی که گفتم انشالله ازاون کار بیاد بیرون هیچی دیگه کارش منحل شد کلا، منم ازیجایی به بعد خیلی چیزا رو کنار گذاشتم آرامشم مهمتره 

سلام  من الان پستت رو خوندم،در این مورد خاله ی عزیزم یه نصیحت بزرگی بهم کرد. گفت:وقتی میبینی ...

چه خاله خوبی دارین

منم خودم به این تجربه رسیدم

شوهر منم خیلی اجتماعی و شوخ طبعه

تو جمع دوستامون که هستیم یا بعضا فامیل، این آزادی رو داره و بقول شما منم پایه م

امکان نداره بعدا بهش بگم چرا فلان حرفو زدی؟

شده بهش بگم اینطوری میگی طرف ناراحت میشه

و کاملا حس میکنم بابت این آزادی حس خوبی داره

و این رو هم میدونم که کاملا متوجه حساسیتهای من هست

حالا چند وقت پیش یه جایی بودیم

پسره کم حرف شده بود

چرا؟

چون به خانمش خیانت کرده بوده و ما حدس زدیم از خانمش میترسه(البته که بنظر من ترس و اینا همش اداست و تو ظاهره)

سلام عزیزم کدوم‌گروه؟ منظورت چالش مدیریت خرج و مخارجه؟

بله ماه بانو جان😍😍

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

ما امروز خواستیم بریم مبل ببینیم

دختر خانمی 😍 گذاشتیم خونه مامانم

هوت سرد بود نگرانش میشدم...

هیچی دیگه مبل رفتیم یافت آباد رو هوا قیمت میدادن 🤥🤥🤥

رفتیم سپهسالار کفش بگیریم ۹۹درصد پاشنه دار(منو چ ب پاشنه بلند)🤭🤭

گرسنه شدم چون قبلش تو خونه ب خانم ی تپه شیر دادم 😊 

دست پام می‌لرزید 🙁🙁🙁🙁 هیچی ساندویج دوتا شد۱۵۵

نشد صرفه جویی کنم 🤭

پوزش میطلبم 🤭 

این بود انشای من 😁