2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312454 بازدید | 71224 پست
چرا من هم یادم نمیاد ، من اکثر کاربرها رو یادم میمونه . 

اسم کاربریتو میبینم یاد دوران کودکی میفتم ک دبستانی بودم

تا معلم مبومد بر پااااااااا

سلام 

خسته نباشید

روزتون بخیر

حالتون خوبه 😄

یا زنگ تفریح تموم میشد جلو در وایمیستادیم ک ببینیم معلم کی میاد بگیم اومد اومد هییییس

بر پااااااااا 😁

معلم می‌گفت برگه امتحانی بزارید رو‌میز کیفا رو میز ...نفر وسطی بره زمین تقلب نکنید 😁😁

من یادم نمیاد جوگیرشده باشم برا خرید هم میگردم تو مغازه ها وحواسم به قیمتاهست🤭تلاش کن میتونی😍 چی م ...

منظورم از جو گیری اینه که لباس دارم بازم ببینم قشنگع بودجه یاری کنه میخرم 😁

وگرنه من خدای گشتنم 😎😄 

خیلی مبارکت باشه 🥰😘

من الان میتونم ۳۰بگیزم ...

گذاشتم زیاد بشه بزاریم رو‌پول پیش خونه...چنددددش 😄😄

ان شاالله بتونم با ویپاد همسر طلا بخرم 💃🏻💃🏻💃🏻 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به قول کاربر عاطفه منم الان میگم رسما پاره شدم از مریضی بچه ام😵خداروهزاااااااارمرتبه شکر بهتر شدامروز🤗همت بسیاااار میخاد که باز گرم که سهله سوت سوت اضافه کنم به وزنش..خدایا توان  بده🤲😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🌹🌹🌹دوستای عزیززززززززم🌹🌹🌹

خیلی مهمه لطفا کمکککککککک

میشهبگین به بچه هاتون چه غذا یا معجون یاهرچیزی که دادین تپلللل شدن ؟؟؟؟دخترم دوونیم سالشه یازدهونیم کیلو😢

چکاب داده مشکل نداشته..دکترمیگه گیرررر نده..سانستول دادم نئوزینک دادم اهن دادم مولتی دادم ..بدغذاس یعنی هرکاربگین میکنم تایه قاشق بخوره..ولی تاثیر نداره قدش عالیه وزنش کمه..

ولی ماشالله زبونش سیزده کیلومتره🤦😅😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منظورم از جو گیری اینه که لباس دارم بازم ببینم قشنگع بودجه یاری کنه میخرم 😁 وگرنه من خدای گشتنم 😎 ...

آره این قسمت نیگه داشتن نفس سخته😁 انشالله میخری😍😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم... با بدبختی کاربریتو پیدا کردم 😄 شهریار دندون پزشک خوب میشناسی؟؟؟ قبلا جای میرفتم عا ...

سلام عشقم ،😍

من شهریار بودم دوستم یع دونه معرفی کرد فردوسیه بود،،،دکتر طاولی خدایی کارش عالی بود،،،یه تیم دندون پزشکی قوی بودن من که خیلی راضی بودم ،،پارسالم اومدم پیشش دوتا درست کردم

🌹🌹🌹دوستای عزیززززززززم🌹🌹🌹 خیلی مهمه لطفا کمکککککککک میشهبگین به بچه هاتون چه غذا یا معجون ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن ، همین که سالم باشن کافی هست 

چیزهای مفید بهش بده بخوره و اینکه هله هوله نخوره و وقتی کامل گرسنه شد بهش غذا بده .

ببین عزیزم دختر من چشمش نکنم از بچگی خوش غذا بود و استخوان بندیش هم ماشا الله درشت هست .

ولی پسرهام از بچگی هم توی غذا خوردن اذیت میکردن و اسکلت بدنشون هم لاغر هست ولی میوه و مغزیجات رو خوب میخورن ، غذا هم چیزهایی که دوست دارن رو میخورن ولی باید کامل گرسنه بشن .

شما هم باید ببینید چه غذاهایی رو بیشتر دوست داره همون ها رو بهش بدید بخوره .

والله بچه های امروز کلا هر چی هم میخورن فکر کنم وارد مغز و زبونشون میشه . 😀😀😀😀😀

🌹🌹🌹دوستای عزیززززززززم🌹🌹🌹 خیلی مهمه لطفا کمکککککککک میشهبگین به بچه هاتون چه غذا یا معجون ...

دختر کوچیک من پنج سالشع۱۶کیلو،،،،جز مرغ و گوشت و تخم مرغ ابپز و شیر دیگه هیچی نمیخوره،🤕دارو هم میدم اصلا تاثیر ندارع مخصوص غذای ادویع دار و ربی که اصلا لب نمیزنه،،،سیب زمینی تو غذا اصلا نمیخوره ،،،من موندم چطوری انرژیم داره

سلام سلاممم  بیاین گزارش یک روزه سفره مو بگم  تنقلات و اجیل و فلاسک اینا اماده کرده ب ...

عالی بود واقعا

ماهم یه روزه سفر کردیم،،،میوه و آجیل و شکلات و چایی وقهوه اماده بردم از خونه،یع دونه مرغ جوجه ای کردم بردم با گوجه ونون،،،اونجا هم باز غروب گشنه شدیم ۱۲۰دادیم سیب زمینی ،🤐

۳۳۰اسباب بازی،😏

۲۰پارکینگ

۲۸۰هم کلوچه و لواشک و  شیر موز

۹۰نوشابه و چیپس و پفک

۶۰ذغال

مثلاً همه چیز از خونه برده بودیم نمیدونم چرا اصلا نمیتونم مدیریت کنم بیرون رفتنی فقط خوراکی میخام ،😭😭

تازه هم فردا سالگرد عقدمونه،،،پنج اردیبهشت هم سالگرد ازدواجمونه،،،فردا رو اصلا به رو خودم نمیارم اما دوتومن دارم سالگرد ازدواج هدیه بخرم باز نمیدونم شایدم واسه خودم لباس خریدم،😎

بعد اینکه دخترام دوتومن عیدی جمع کردن(امسال شهرستان نرفتیم و در نتیجه خیلی کم عیدی جمع کردن)هدف گذاشتن النگو بخرن قرار جمع کنن تا عید باباشونم کمکشون کنه النگو بخرن،،،،حالا به نظرتون بدن پارسیان یا جمع کنن بع یه النگو رسید برن خرید ؟؟؟