2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312896 بازدید | 71242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گرفتن وام که قطعا درست هست ، اگر ماشینتون قدیمی هست و میتونید مدلش رو بالا ببرید این کار رو انج ...

ممنون که جواب دادین ماشینمون رو میخاستم اس دی کنم 

اما با توجه به سختی شغل  همسرم میخام پول خرید زمین برای یک معازه رو جور کنم که کنم کم  کم بسازیم  

ینی نگفتن که احتمال زایمان زودرس داری؟ تعطیلات که دکترم نبود رفتم ماما گفت احتمال زایمان زود رس دا ...

خب حتما برای همین احتمال هست که استراحت تجویز میکنن عزیزم 

دارویی چیزی هم نداد فکرنمیکنم چیز عجیبی باشه فقط استراحت کن انشالله که چیزی نیس

چندماهته عزیزدلم؟؟

فدات شم خیلی از مردا اینطورین همسر خود من هم تو اون دسته از عزیزان هست 😀 یه طوری رفتار میکنن که ...

سلام مهربونم عزیزم     

وای راست می گی بخدا چقد من سخت ش کردم  

باید ی کم بی خیالش شم  

اوووفففف آی حرص خوردم الکی  

وای خوب شد چند سال قبل ی کلیپ صوتی گوش کردم درباره ی  اقتدار مرد  

وگرنه ندانستع و نخواسته ی حرکتی می زدم

ک اقتدار  مرد و له می کردم  

بابا زمین ک ب آسمون نمی رسه

بهترین امکانات و خورد و خوراک

لباس

رو برای من دخترام میاره

حالا منم ی کم بی خیال زور گویی ش بشم  

چقد خوب و عالی مسئله رو برام

حلش کردی    

قربونت   

الهی زندگی ت سرشار از نور الهی دوست خوبم   

فدات شم خیلی از مردا اینطورین همسر خود من هم تو اون دسته از عزیزان هست 😀 یه طوری رفتار میکنن که ...

واقعااا 

حالا این آب میوه من فقط ی طعم شو گرفتمممم

ولی خدای حالا اگ خودش بود کمتر از ۳ یا ۴ نمی گرفت

اصلن 

ولش کن ب قول شما اون دوس داره 

مدیر باشه 

خوب چ اشکالی داره الهی صدها سال زنده باشه و اون مدیر منم خانم آقای مدیر  

ممنون که جواب دادین ماشینمون رو میخاستم اس دی کنم  اما با توجه به سختی شغل  همسرم میخام پ ...

خوب پس به هر حال چون دیدتون بلند مدت هست تا پول زمین جور بشه اگر ماشینتون سرحال هست و مشکلی نداره همون طلا رو بخرید ان شا الله زودتر به خواسته تون میرسید .

خانمای بچه دار هلپ می 😁😁 واسه عید ی دست آستین بلند خریدم واسه فسقلی.. لباس خونگی دو دست... ...

عاطفه جون من سه دس براش گرفتم عید 

نازکن ولی 

تا آخر فروردین همونارو میپوشه البته تو خونه تیشرت تنش میکنم 

از تولدش ک آخر تابستون بود ی دو س دس کادویی براش آوردن تن نزده لباساس پارسالشم هست نو موندن 

اونم تنش میکنم اول اردیبهشت 

ولی قصد دارم سه دس لباس برا تابستون بگیرم دوتا بیرونی یدونه ام خونگی 

مالای پارسالم بزارم برا خونگی 

بعد من چنس خوب میگیرم برا بچه ام اصلا خراب نمیشن 

چون لباس بچه خیلی زود ب زود کثیف میشه باید شسته بشن 

میخوام براش کلاه و صندلم و کوله 

قمقمه آبم بگیرم برا پارک رفتنی 

عاشق تاب بازی 

خواستم یدونه برا خونونه بگیرم

ولی در اتاقم با دیوار حمومون ی مترم فاصله نیست دیگه کنسل کردم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

عاطفه جون من سه دس براش گرفتم عید  نازکن ولی  تا آخر فروردین همونارو میپوشه البته تو خون ...

ما جایی ک میشینیم هوا خنکه..

یعنی کلا ب این آب و هوا معروفه ک خنکه تا مدت ها..

من تو خونه ی رکابی ی تی شرت ی آستین بلند تنش میکنم 😮

بیرونم از پنجره میبینم درختای پارکینگ تکون بخورن ی لباس گرم تر + ی سرهمی مخملی 😁 +کلاه گرم..

اصن ی وضعی 😄

تازه مامانم میگه زود لباسای خونشو کم کردی 😐😄 قبلش دوتا استین بلند و استین کوتاه تنش بود ...

والا من بیشتر لباساشو نتی میخرم نتونستم نزدیک خودمون لباس خوب و زیبا پیدا کنم...

دختر منم عاشق ددر شده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دیروز بردمش الله اکبر پر افغان 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کثیف کاری میکردن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اینم ذوق نی نی 🤭 با اینکه خونه تاپ داره بیرون هیجان زده بود از تاپ نمبومد پایین 🤭

مرسی از راهنماییت 😍😍🤗

نه چش قشنگ جان کلا که تهرانیم با خانواده خودم و سایر بستگان پدری و مادری😁 قوم الظالمین ۹۰ درصدشون ...

خب پس تعطیلات ندیدی شون و انقدر دل تنگی؟

الهیییی🥺🥺

فککمیکردم مثل جیران کلا دوری

همون خوبه که قوم شوهر دورن، 

هروچه دیدنشون کمتر، بهتر

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
خدارو شکر عزیزم ❤️ خدا بهت فرج خیر بده عزیزم ❤️ آره گلم بخیر گذشت شکر خدا و به لطف خدا اینا ...

خدا رو هزاران بار شکر واقعا بخیر گذشته

بقول خودت همون دعای بچه ها و اثر کار خیر خودت بوده که بیشتر ازین آسیب ندیدین

خدا نگهون داره عزیزم❤️😘

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

👌👌👌

پیدا کردی ب منم بگو 😄😄

حتما🤭🤭

موضوع مهمه  خیلی مهم خیلی خیلی مهم وگرنه من اصلا کینه به دل نمیگیرم متاسفانه یا خوشبختانه

خب پس برو دهنشونو صاف کن🤭🤭

یکبار برای همیشه

بهتر از اینه هی ناراحت بشی از یاداوریش