2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313523 بازدید | 71254 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام رها جان ، به سلامتی ان شا الله همیشه به سفر باشی .

سلام عزیزم 🤗❤️

دیجی پی نصب کردم واسه وام ...میزنه ک کارمزد اپل باید پرداخت کنی ۳م خورده ای درسته؟؟ واسه ۳۰م

و اینکه  امتیاز وام رسالت ک جایی می‌شناسی میفروشن بهم بگی 🤗😘

سلام عزیزم اگه راضی بودین میشه اطلاع بدین. من پارسال کراتین کردم ولی بعد کراتین اونجوری که بعضیارو ...

سلام عزیزم بله خییلی راضی هستم بااینکه کراتین نبود و احیا بود بازم خیلی صاف و نرم شد

مهم همون خشک کردنه دیگه باید موها کامل کامل خشک بشه هیچ نمی نمونه که مو صاف بشه 

سلام عزیزم 🤗❤️  پی نصب کردم واسه وام ...میزنه ک کارمزد اپل باید پرداخت کنی ۳م خورده ای درست ...

سلام عزیزم ، بله برای وام د ی ج ی پی باید هزینه زیرساخت رو اول پرداخت کنید درست هست .

رسالت اونجا که گفتم نمیدونم کرج رو میشناسی یا خیر ولی سمت میدان شهدا کرج هست یعنی دقیقا توی خود میدان شهدا .

باز خواستی خصوصی پیام بده شماره تلفنش رو هم بهت بگم .

اره اون ۳ م و خورده درسته باید پرداخت کنی تا وام رو بهت بدن

سلام مستقل جون چطوری 

قرعه ات ماهی چقده ؟

من خواستم سر قرعه بشم 

هرکاری کردم جمع نشد همه خودشون داشتن چنتا چنتا 

خواستم باهاش طلا بگیرم 

انگار قسمت نیست طلا بخرم ☹

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیزم ، بله برای وام د ی ج ی پی باید هزینه زیرساخت رو اول پرداخت کنید درست هست . رسالت اونجا ک ...

من بچه کرجم بابا 😎😎😄 اونجا ب دنیا اومدم

همه فک و فامیلا اونجا جمعن

ما غریب اینجاییم 😁

الآن بهت پیام میدم دوست خوب من 🥰😘

من نظرات خوندم یکی نوشته بود ک پولو ریختم وام‌ ندادن 😐😐

سلام مستقل جون چطوری  قرعه ات ماهی چقده ؟ من خواستم سر قرعه بشم  هرکاری کردم جمع نشد هم ...

سلام محیاجون

در حال حاضر ۶ تومن قسط قرعه میدیم

۶ تا سهم یه تومنی نوشتم

البته همه ش به اسم مون در اومده

باز تلاش کن بذار از اردیبهشت خرداد دوباره بگو

یه کم مردم سبک بشن😁

عید سنگینه واقعا