2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314925 بازدید | 71308 پست
ماکه فعلا محرومیم، مجروح ماهیانه شدم مرخص شم میرم خط مقدم انشالله با فتوحات بزرگ برمیگردم   &nb ...

این حرفا چجوری یهو به زبونت میاد اخه🤣🤣🤣🤣🤣

عاشقتم 

شیواااا اخلاقت و چهرت خیلی خیلی شبیه خواهر زادمه اونم یهو فی البداهه یه مزه هایی می پرونه تاریخی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=332765012]این حرفا چجوری یهو به زبونت میاد اخه🤣🤣🤣🤣🤣 عاشقتم  شیواااا اخلاقت و چهرت خیلی خیلی شبیه خ ...[/QUOTE

خودمم نمیدونم  نخبگی واستعدادم همینه قربونش برم خدا نونی توش نیست، الا برم صدا و سیما استنداپی،مستند وحشی چیزی  

خداحفظش کنه ،چه خوب عکسشو بذار حتما  

اینی که من میبینم پشت جبهه هم استراحت نداره 😅

لعنتی از کجا فهمیدی  

اتفاقا بیشترین حمله های شبیخونی ومزش تو ایام محرومیت هست عجیبا غریبا،همیشه یه راهی پیدا میکنم .

وای اگر همسرم حکم جهادم دهد  

لعنتی از کجا فهمیدی     اتفاقا بیشترین حمله های شبیخونی ومزش تو ایام محرومیت هست عجیبا غر ...

اخه منم مثل خودتم 😅

البته من نه این مردهای عرب گرم مزاج تو ایام استراحت هم ما را به حال خودمان رهاااا نمیکننند😁

اخه منم مثل خودتم 😅 البته من نه این مردهای عرب گرم مزاج تو ایام استراحت هم ما را به حال خودمان رها ...

شیوا من زیاد گرم نیستم اتفاقاااا دوس دارم یکم نمک و فلفلم رو زیاد کنم 😁

لعنتی از کجا فهمیدی     اتفاقا بیشترین حمله های شبیخونی ومزش تو ایام محرومیت هست عجیبا غر ...

میگم یه سوال

برای اطرافیانت و فامیل هم حس میای ؟؟یا فقط اینجا برای ما

منظورم اینکه میدونن حس قوی ای داری؟؟

شیوا من زیاد گرم نیستم اتفاقاااا دوس دارم یکم نمک و فلفلم رو زیاد کنم 😁

خواهر جونم برات بگه ، یکم زنجبیل وفلفل داغ آتشین وکمی دارچین اضافه کن میشی بمب هیروشیما ،تو عشقتو میپوکونی ، ماه رمضونه خواهر ،بریم تا بیشتر گناه نکردیم

خواهر جونم برات بگه ، یکم زنجبیل وفلفل داغ آتشین وکمی دارچین اضافه کن میشی بمب هیروشیما ،تو عشقتو می ...

اتفاقا عاشق فلفلم

یعنی هرچی میخام غذاهام فلفلی نشن نمیشه آخرش بچه هام شاکی میشن از تندی غذا 

میگم یه سوال برای اطرافیانت و فامیل هم حس میای ؟؟یا فقط اینجا برای ما منظورم اینکه میدونن حس قوی ا ...

نه فقط شما واینجا .

البته خانوادم که نزدیک من متوجه میشم اما زیاد نمی‌گم در حد معمولی خبر دارن ازم البته خواهرامم حسشون خوبه .

نه فقط شما واینجا . البته خانوادم که نزدیک من متوجه میشم اما زیاد نمی‌گم در حد معمولی خبر دارن ازم ...

این موضوع حس برای من خیلی جالبه واقعااا🙃اولین بار هم اینحا  خوندم