2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314594 بازدید | 71273 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا عزیزم @red92    

بهارتون شکوفه باران دوستان💜

معصومه جان اول از همه طلاهات مبارکه و خیلی برازنده شماست امضای خالق جان پای آرزوهات🙏

ببخش عزیزم یه سئوال داشتم ازت ولی اگه دوست داشتی جواب بده شما هدفتون اینه که  باغ بخری یا همون زمینی که گفتی دارید به باغ تبدیلش کنی میخوام ببینم از نظر شما کدوم بهتره🤔

در ضمن دوستان جو اون تاپیک یه جوری شده یکی میاد میگه چرا صبحانه میخوری مگه روزه نمیگیری یکی میگه ناخن کاشتن ال و بل هست و هزار چیز دیگه که واقعا حال من یکی رو بد میکنه

من که تصمیم گرفتم تو همین تاپیک پست بزارم فقط😏😐 بعضی حرفا اونجا میزنن خونم به جوش میاد نمیدونم مردم ما کی میخوان یاد بگیرن سرشونو تو زندگی بقیه نکنن بچه ها یه دوستی صمیمی داشتم همسرش اعتیاد داشت جدا شد الان رفته مالزی زندگی میکنه میگفت بس که هر کس میرسید میگفت چرا جدا شدی نمیخوای دوباره عروسی کنی😵‍💫🥲 بابا چیکار دارید خوب🙄 کی سایه عروسیشو استفاده میکنه یا انداخته دور🤔🤐

رویا جان خیلی جلوی خودمو گرفتم بعد خوندن اون پست که تاپیک نره رو هوا کلی فشارم رفت بالا😜😎

در ضمن دوستانی که سفر رفتید یا قراره برید هواستون به طبیعت زیبای بهاری هم باشه خوش بگذره تعطیلات عزیزانم🙏💙

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها امسالی ی شومیز خیلی خوش دوخت تو آف گرفتم ۲۰۰ اومدم با ی شال ۳۶۰ از قبل خریده بودم  و شلوار کرم ک از  سال قبل  داشتم تو کمد 

ی ست جذاب درست کردم    

چقد بعضی وقتا پارچه و لباس زیادی خریدم حیف پولم ولی از الن دختر خوبی میشم

البته اون مدتم خیاطی می کردم چون من 

بهترین تفریحم خیاطی  مطالعه و رقص برا ورزشم    

خواهرم می گفت پارچه فروشا و پوشاک یا رو خشنود کردی