2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180938 بازدید | 60540 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل که نگو  دل من هر شب خواب خارجه میبینه 🤣  دیشب تو خواب رفته بودم آلمان  میگفتم م ...

تو که اینهمه راه رفته بودی، می موندی خب😁🤣

ما هم تو کشورای اروپایی سیر می کنیم، فقط آلمان رو همسر نمیاد، میگه زبانشون سخته😆

آره خسته شدیم واقعا...ایشالله خدا از دهنتون بشنوه♥️

2805
سلام عشق  خوبی؟  والا ظهر اومدم که بیام کار پیش اومد رفتم  الانم دمم لای دره  ...

سلام جیران خوبی خوشی کجایی نیستی خبری ازت نیس. 

دیگه پست های بالا بلند برامون نمیذاری. 

میبینم که فیلت یاد هندوستان کرده عجیب و غریب. 

میخوای خارجکی بشی و دیه ما رو ول کنی😥😥

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم بهترم شکرخدا، گرما کلافه ام کرده ، کاش زودتر تموم شده.ماها هیچ استفاده ای ازتابستون نمی‌ک ...

چ بگم والا منم هر روز ی فیلمی دارم بعضی وقتا دیگه مغزم هنگ میکنه حس میکنم اصلا تو این دنیا نیستم ی خوابه

[QUOTE=306125039]سایت هم کلافه کرده بابا الان رفتم تو پیامام می بینم اصلا هیچی نیست😐[/QUOTE.

منم همین مشکل رو دارم شانسکی بازمیشن.

انشالله درست میشه، یه آشنایی ، مدیربخشی ، ازطریق یکی دیگه با همسرت مشغله وکارمشترک دارن که باعث جورشدن میشه به امید خدا،یه 

آقایی میبینم.قدبلند کت شلواری، اموربانکی، انگشتر عقیق درشت به دست.یه امضا می‌کنه.

چ بگم والا منم هر روز ی فیلمی دارم بعضی وقتا دیگه مغزم هنگ میکنه حس میکنم اصلا تو این دنیا نیستم ی خ ...

اشکال ندارد یمدت بزن بیخیالی، قلق داره اما یجور دیگه.

اونم اوکی میشه انشالله ولی قبلش یمدت آشنایی هست ولی خوب هست، باتحقیق وحساب شده برن جلو ،انشالله خیرهست

2810