2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1915555 بازدید | 115198 پست
آره کاش اصلا این جشنا به وجود نمیومد حالا که برگزار میشه دیگه آدم از اول سال تحصیلی خبر داره دیگه هز ...

پاییز اگه میتونی با نماینده صحبت کن این مجری از شبکه پویا ..خب مشخصه هزینه داره 

یکم خودمونی تر بگیره 

یه کیک و کادو و دفتر الفبا ..با عکاس 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

وای مهسا پسر منم 7 ماهش بود تازه یاد گرفته بود بشینه، یه دفعه اشغال گذاشتم بیرون درو باز گذاشتم یه ذ ...

خداروشکر رادمان نترسیده 

آخه تا مدتها تو ذهن بچه میمونه و خواب میبینه

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاییز اگه میتونی با نماینده صحبت کن این مجری از شبکه پویا ..خب مشخصه هزینه داره یکم خودمونی تر بگیره ...

من اصلا مخالف نبودم راستش، معمولا اصلا نظر نمیدم مبلغش هم برام مهم نبود اولین نفر پرداخت کردم مادرا یعنی۹۰درصد ناراضی بودن معلم گفت دست ما نیست و اون یکی کلاس همکاری کردن هیچ کی ناراضی نبود و اگه میخوان عکس و مجری و تن پوش عروسکیا حذف شن میشه نفری۳۵۰....اگه کسی کلا مخالفه که خب بچه رو نیاره اگه کلا جمع نشن که کنسل میشه جشن...جشن دوتا کلاس تو یه روز هست نمیشه که اونا داشته باشن بچه های ما نداشته باشن. یکی از مادرا گفت شما پرداخت کردی گفتم بله گفت خب اومدیم و برگزار نشد گفتم خب برمیگردونه گفت یعنی برمیگردونه(موندم چطو روش شد به زبون بیاره!) 

مهسان من خودم چقد ذوق شبکه پویا داشتم😂😂😂😂 انقد دوس دارم ذوق کیان رو بیینم اه چی میشد پورنگ رو میاوردن😂😂😂 بچم انقد برنامه بالش های پورنگ‌رو دوس داره. 

الان فردا میخواد بره اردو من بیشتر ذوق دارم😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مستقل چرا نظر میدی فکر می‌کنی بچه ها دلخور میشن؟من که خیلی خوشم میاد دید متفاوتی داری حالا یا طرف قب ...

بالخره آدم احساس داره

بعد پشت نوشته ها، آدم راحت نمیتونه حس رو منتقل کنه

دیدم پاییز عاشق معلم پسرشه

گفتم آخ مستقل زدی تو ذوقش

گفتم یه دلجویی بکنم

جیران اره🤣

اون انگشتر ۶۰۰ تومنی رو من ندیدم

یعنی فقط عکس انگشترا رو دیدم، به قیمتشون توجه نکردم

نه اینکه ۶۰۰ میلیون واسم پولی نیییییست🤪😂

آخری رو دیدم ۹۲،۵۰۰ بود

گفتم خب جواهره دیگه 

آره مسافرت خیلی خوبه ولی همش می گم این بشه اون بشهکاش می تونستم یهو بکنم برمآره اینکه می گی سخت می گ ...

منم سهل نمیگیرما

سهل😂

ولی خب من تجربه زندگی مشترکم کمه

به خودم حق میدم

تا آبدیده بشم حالا حالاها مونده

خداروشکر رادمان نترسیده آخه تا مدتها تو ذهن بچه میمونه و خواب میبینه

نه بابا عاشق جک و جونوره. تا سرمو بچرخونم میره سمتشون. چند وقت پیش سگ دیده میگه مهسا بیارش ماساژ بدم😂😂میخواست ناز کنه. به سگ و گربه و ببعی دست میزنه. دستشو میذاره دهن ببعی لیس بزنه😆😆کلا نترسه. 

خداروشکر رادمان نترسیده آخه تا مدتها تو ذهن بچه میمونه و خواب میبینه

نه بابا عاشق جک و جونوره. تا سرمو بچرخونم میره سمتشون. چند وقت پیش سگ دیده میگه مهسا بیارش ماساژ بدم😂😂میخواست ناز کنه. به سگ و گربه و ببعی دست میزنه. دستشو میذاره دهن ببعی لیس بزنه😆😆کلا نترسه. 

بالخره آدم احساس دارهبعد پشت نوشته ها، آدم راحت نمیتونه حس رو منتقل کنهدیدم پاییز عاشق معلم پسرشهگفت ...

فدات شم🫂 با دیدن قیمت انگشترا این جوکه اومد تو ذهنم: شماها دارین با بیت و دلار کارمیکنین من هنوزم یه انگشتم‌رو میذارم رو صفر ریال رو به تومن تبدیل کنم😂😂😂😂😂😂 آخه۶۰۰بدیم کی میتونه بفههمه قیمتشو چجوری بکنیم تو چشمشوننننننن😂😂😂😂😂

آقا من چرا امروز بیکارم😂😂😂😂از بس سرپام, پام گرفته عین روزای اول باشگاه رفتن به قول رعدی دلم میخواد لش کنم ولی تو لش کردن هم دنبال کارم😂😂😂

نه بابا عاشق جک و جونوره. تا سرمو بچرخونم میره سمتشون. چند وقت پیش سگ دیده میگه مهسا بیارش ماساژ بدم ...

ماساژ بدم😂😂😂😂😂یل یل میدون رادمان پهلوون😍

منم سهل نمیگیرماسهل😂ولی خب من تجربه زندگی مشترکم کمهبه خودم حق میدمتا آبدیده بشم حالا حالاها مونده

سهل😂😂😂😂 سهل نگیر رو ما میگیم😂😂😂😂به زود باش و عجله کن:سعی کِن😂😂😂یکی به من به سعی کن ازش بدم میاد😂😂😂😂😂

۶۰۰ تومن انگشتر بخرم میندازم گردنم همه ببینن🤣🤣🤣

من میذارم بین دوتا ابروم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مستقل شوهرم یه دختر عمو داره فیس فیسیه ولی نمیدونم چرا ازش خوشم میاد😂😂😂😂تو مراسم پدرشوهرم داشت بهم دست میداد دستبند خریده بود بخدا مدل دست دادنش جالب بود😂😂😂😂انگار دستو‌میاری جلو که طرف ببوسه اونجوری دست میداد😂😂😂😂بعدا یکی لوش داد که بدل بود😂😂😂😂😂 لامصب وضعشون توپه ولی نمیدونم چرا اون حرکت رو زد😂😂😂 این سری گنج هم پیدا کردن ببینمش ببینم بازم همونجوریه یا نه😂😂😂😂