2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1920224 بازدید | 115499 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم از همه دوستای گلم که تولدم و تبریک گفتن انشاالله که همیشه تنتون سالم دلتون خوش و جیباتون پراز ...

هانا جان تازه تو مدیریت دیدم تولدته😍تولدت مبارک😍😍😍 الهی بهترینا برات اتفاق بیفته دختربهاری😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خوبی خوشگل جونخرید کردی عزیزمممن دستم رفت لای در انگشتم گوشتتش له شد بیمارستان و بستری اتاق عمل ...

وای رعدی😥😥😥😥😥 دلم ریش شد الان خوبی؟

بچه ها سلام،نتم دچارمشکل شده هیچی نمیتونم سرچ کنم فقط گردو به زور به سایت وصل میشم بالای گوشیم زده اتصال اینترنتی ندارید...تجربه ای دارین؟

گوشیمو خاموش روشن کردم صدبار نشد که نشد😥چند روزه اینطوریه

نه ایشون معذب نیست فقط مهم اینه بره گردش و خوشگذرونی خودم دوست ندارم دو تا خانواده با هم باشناوایل چ ...

من بمیرم برا دلت که چقد درکت میکنم🫂😔

هانا جان تازه تو مدیریت دیدم تولدته😍تولدت مبارک😍😍😍 الهی بهترینا برات اتفاق بیفته دختربهاری😍

فدات بشم پاییز جان☺️

ممنونم از محبتتت پیامت انقد انرژی مثبت داشت با یه ذوقی خوندم که نگووو🤤

ازهمتون ممنونم عزیزای دلم😘😘💐

الهی که همیشه دلتون شاد باشه🤲

تا بوده همین بوده رعدی جان پس مقصر ردیف اول همسر گرامی هستن 😂بیخیال بزار سلامتی حاصل شه خونه زندگی ...

دلم برات تنگ شده♥️

واااای بچه ها قسمت جدید سریال جان سخت رو دیدم قلبم داره میترکه چقد غصه خوردم واقعا قلبم دردمیکنه مید ...

تو دنیای واقعی کم غم و غصه داری نیلا جان حیف قلب مهربونت نیست☺️حواست بهش باشه♥️

فدات بشم پاییز جان☺️ممنونم از محبتتت پیامت انقد انرژی مثبت داشت با یه ذوقی خوندم که نگووو🤤ازهمتون م ...

قربونت برم🫂😍😍😍الهی پسر و همسرت هم خوب شن کارو کاسبیت بگیره کیف کنین همتون😍♥️

بچه ها سلام،نتم دچارمشکل شده هیچی نمیتونم سرچ کنم فقط گردو به زور به سایت وصل میشم بالای گوشیم زده ا ...

گوشی منم یه بار اینطوری شد پاییز جان با اینکه نت داشتم ،ولی دوباره نت خریدم درست شد،چند بار هم روی حالت هواپیما گذاشتم برداشتم

واااای بچه ها قسمت جدید سریال جان سخت رو دیدم قلبم داره میترکه چقد غصه خوردم واقعا قلبم دردمیکنه مید ...

سلام نیلاجونی خوبی؟ من گذاشتم بعد تعطیلات بیینم این ایام رو سعی کردم طنز بیینم قهوه پدری....جوکر....زودپز....الانم که پایتخت میبینم صفاباشه عشق باشه داشی😍😁😁 

بچه ها سلام،نتم دچارمشکل شده هیچی نمیتونم سرچ کنم فقط گردو به زور به سایت وصل میشم بالای گوشیم زده ا ...

سلام عزیزم

فکر کنم باید بری قسمت تنظیمات نت گوشیت

از گوشی همسرت سرچ کن تنظیمات نت گوشی مدل گوشیتو بزن 

واسه منم اینطور شد سرچ کردم همون کارو کردم درست شد

گوشی منم یه بار اینطوری شد پاییز جان با اینکه نت داشتم ،ولی دوباره نت خریدم درست شد،چند بار هم روی ح ...

هواپیما رو که ترکوندم از بس گذاشتم یه بار دیگه شارژکنم نت رو ببینم اکی میشه یا نه بد زو مخمه ها هیییچچچچچی نمیتونم سرچ کنم