2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784731 بازدید | 106908 پست
منم ی مدت خیلی زود عصبی میشدم ولرزش صدا رو داشتم بعد هی خودخوری میکردم ک چرا اینو نگفتم چرااینکارو ن ...

دقیقااا عین من این خودخوری که نگووو،اوفف اصلا ولم نمیکرد آفرین دختر توانمند،شما خیلی قوی هستی نیلا جان♥️انشاالله که همیشه در حال پیشرفت باشید🤲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقااا عین من این خودخوری که نگووو،اوفف اصلا ولم نمیکرد آفرین دختر توانمند،شما خیلی قوی هستی نیلا ج ...

ممنون عزیزم ایشالا تو هم خیلی زود بیای از پیشرفتت و موفقیتات بگی و ما کلی ذوق کنیم

بچه ها آخرهفته تولد آقای همسرجان هستش همیشه کیک تولدا رو خودم درست میکردم ولی الان بااین جوجه ی وعده غذا درست کنم شاهکارکردم از طرفی هم منو شوهرجان رژیمیم وشیرینی نمیخوریم نمیدونم چیکارکنم کادو هم هیچی نگرفتم بچه م اصلا پیش کسی نمیمونه بتونم برم خرید

حتی خرید عیدمم آنلاین انجام دادم ب خودشم.میگم چی میخوای واست بگیرم میگه هیچی همون روزم شیفته و تا شب سرکاره 

من هنوز نرفتم ب مامانم سر بزنم میگه تو اون روز صبح تا بعدازظهر برو خونه مامانت ک بعدش ک مرخصیم شروع میشه بریم سفر کلا همه چی قاطی شده راهنماییم کنید لطفا

بچه ها آخرهفته تولد آقای همسرجان هستش همیشه کیک تولدا رو خودم درست میکردم ولی الان بااین جوجه ی وعده ...

بهترین گزینه سفر😍بعدش خونه مامانت که بودی غافلگیرش کن یه کیک کوچولو بگیر همونجا بزار ،اومد بزار سورپرایز بشه😁کادو هم عطر خوبه

بهترین گزینه سفر😍بعدش خونه مامانت که بودی غافلگیرش کن یه کیک کوچولو بگیر همونجا بزار ،اومد بزار سور ...

عطر مردونه سیلور سنت بوش خوبه، یه قیمت مناسبش و بگیر،اینترنتی هم میشه خرید،

بچه ها آخرهفته تولد آقای همسرجان هستش همیشه کیک تولدا رو خودم درست میکردم ولی الان بااین جوجه ی وعده ...

سلام عینی سخت نگیر همین پیشنهاد دوستمون عالیه کیک خونه مامی و سورپرایز ،عطر وعود عربی هم عالیه یا دشداشه واسه عید البته ساعت وانگشتر هم خوبه سن کیف و کمربند هم خوبه کفش و صندل مطراش هم عالیه .

و سفر حتما برو ،عکس هم یادت نره 

هرکجا رفتی یادمن هم باش سوغاتی هم یادت نره     

به افتخار همسرت که فروردینیه ،پرچممون بالاس تبریک میگم خوشبخت باشین 

سلام دخترا  

روزتون خوش،یه چیزی ته ذهنم هست که دلبر شیوا حدوده یه ماه پیش میگفت ۲۵ رمضان می‌نویسیم میزاریم لای قرآن  با صدقه کنارش

امروز ۲۵ رمضان هست یکی رویا یا دلبرو تگ کنه ببینیم درسته

یا من اشتباه یادم مونده