2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1824784 بازدید | 109062 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشی عزیزم❤️ماهم خونه بودیمبعدافطاراومدیم خونه مادرشوهر،باهاش رفتیم ی دور زدیم اومدیمآتیشم روش ...

سلامت باشی عزیزم

یه دونه فنجون لب پر داشتیم تو سبد مسافرتی میخواستم برا چارشنبه سوری اونو بزنم بشکونم. دیدم سبدو همسر با خودش برده. وقتی هم اومد سبدو از تو ماشین نیاورده بود هردومون هم خسته بودیم حال نداشتیم بریم پایین بیاریم

به همسر میگم سه ساله باهات ازدواج کردم یه چارشنبه سوریمون نشده

خوب شد حالا امسال اش رشته رو پختم 😁

سلام❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍بلخره خریدمششاید یادتون نباشه چیو میگملپتاپ عزیزمواقعا باورم ن ...

به به مبارکه عزیزم

نو خریدی؟

من که هنوز نخریدم اینقدر دست دست کردم. پول وام ویپادم برداشتم گذاشتم تو کارت،  کاش حداقل باهاش طلا خریده بودم ۳ تومن سود کرده بودم تاحالا 

یکی از وسیله های مغازه همسر بالاخره فروش رفت هوررراااا

پولش فردا میاد تو کارتم

چندروز پیش بهش گفتم با پول وسیله ها که فروش میرن طلا بخریم. همسر در کمال تعجب قبول کرد

حالا امروز میگه یه مقداریش رو بردار برا خودت لباس بخر.

من حیفم میاد پول رو خورد کنم.

آخرشم تاکید کرد که نگی فعلا طلا میخرم، بعدا از پول خودم لباس میخرم ها، یا نگی دادم به جای پول قسطام! حتما برو لباس بخر! خوب منو شناخته 😂

گفتم باشه میرم تهران لباس میخرم

الان تو فکرم چطوری بپیچونمش با پوله طلا بخرم 😂🫣

به به مبارکه عزیزمنو خریدی؟من که هنوز نخریدم اینقدر دست دست کردم. پول وام ویپادم برداشتم گذاشتم تو ک ...

ممنونم

نه ولی در حد نو

۶۰ تومن

مدلش اینه بببن سر در میاری Legion 5 15ACH6H

Ryzen 7 5800H

16g Ram

2tb SSD

RTX 3060 6g geraphic

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
یکی از وسیله های مغازه همسر بالاخره فروش رفت هورررااااپولش فردا میاد تو کارتمچندروز پیش بهش گفتم با ...

به به 🤗

،اگه زیاده که خرد نکن همون بده طلا،لباسو میخری خرد خرد😁

اگه لباسی داری که ندیده نشون بده بگو اینو خریدم بفهمه حرفشو زمین ننداختی

حتی شده دوتاشال و...

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ممنونمنه ولی در حد نو۶۰ تومنمدلش اینه بببن سر در میاری Legion 5 15ACH6HRyzen 7 5800H16g Ram2tb SSDRT ...

مبارکتون باشه 

روزبه روز در کارتون و درستون پیشرفت کنید 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد