2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409837 بازدید | 78484 پست
حالا چرا فلفلی؟؟؟؟؟؟خاردار باید توت فرنگی باشه حس تضاد بده به ادم تا شکوفا بشه بعد ارضا بشه به قول ج ...

ماشاالله تجربه 👏🏻👏🏻👏🏻

بیشتر بگووو استاد پیشت یاد بگیریم😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من نوتیفش اومدمخصوصا اونجا که دعا کردی مثل اون کلیپ معروف خدایا همه مریضارو فشار بده😆من یه فشا ...

جدی؟ واست ویجه دعا کردم، ویجه

گفتم دلشو یجوری از خوشحالی پر کن، خالی شدنه دردش کمتر بشه😍 

دقیقا با همین کلمات 

نوتیف ساعت چند اومد؟ 

ببینم خدا با چند ساعت تاخیر کارمو راه میندازه🤣🤣🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقا میخواستم فردا برنامه بچینم برای صبح که دخترا تو مدرسه و دانشگاه هستند تا امتحان کنم ...

معصومه خیلی پایه ای دختر برا این چیزها نه نمیگی🤣🤣🤣

من ممکنه هر آن میوه بدم😂هعییی حیف شدامشب اینقدر دلم گرفته... از این دنیای نامهربونگفتم شاید دلبر بگ ...

عع😁 

پس خدا فعلا همه تلاششو برای بابای بهار گذاشته 

تو هم توی لیستیا 

یکم زمان میبره

تولدت مبارک خانوم مهندس با آرزوی بهترینها به گفته خودت سایه ات بالا سر همسرت باشه ،این جمله همیشه ی ...

ممنونم درناجون❤️🙏💋

الهی آمین🤲🏻

والا شوهرامون بدون سایه ما نمیتونن زندگی کنن که🥺😁

عع😁 پس خدا فعلا همه تلاششو برای بابای بهار گذاشته تو هم توی لیستیا یکم زمان میبره

سلاممممون العلیکم حاجیه جیران

صبح الخیر صبح النور 

اشلونک حبیبی 

منو هم دعا کردی 🤔🤔🤔

QUOTE=367729687]عه  کاش اینو زودتر میدیدم  من وسواس دارم  پست قبلی رو ده بار خوندم بعد هی میگفتم ا ...[/QUOTE]

خودمم خوندم شبیه باباشاه تو قهوه ی تلخ شده بودم میگفت کیه کیییییه؟ 🤣🤣👻🤣هنوزم نمیدونم چی بود تو ذهنم که نوشتم حس میکنم😐😐😐

سلاممممون العلیکم حاجیه جیرانصبح الخیر صبح النور اشلونک حبیبی منو هم دعا کردی 🤔🤔🤔

سلام سلام 

بله بله بله 

یه دوستی داشتیم، می‌گفت ماکارونی خیلی دوست دارم بعد از علی (شوهرش) 

یه عالمه دعا برات کردم بعد از دعاهایی که برای نارینم کردم🤣🤣🤣🤣🤣