2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407345 بازدید | 78277 پست
آخ عزیزززم من پر بشم کل شهر میفهمند جدیدا هم کل ایران 😅😅فقط مگه خدا معجزه کنه قد موهای سرم دکتر رف ...

ان شاالله عزیزم حداقل کمتر اذبت بشی..

منم چند روزه همش گور میگیرم

پنجره باز میزارم شوهرم میاد خونه میگه سرده 😐😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه های من همیشع ۵تومنی میخرن ولی چند نوعش بعد باهم قاطی میکنن کرانچی و چندنوع پفیلا و پفک و چیپس عا ...

مخترع طعمن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا مو به مو رو موافقم👌👌👌👌👌اون کمد خوراکی پسرمنم داره از همه نظر که بهش نگاه کنی عالیه....باو ...

افرین دقیقااا👏🏻👏🏻

با شناختی که از تو دارم غیر این انتظار نمیرفت👏🏻👏🏻👏🏻

احسنت به خودت و بچه ات🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
ان شاالله عزیزم حداقل کمتر اذبت بشی..منم چند روزه همش گور میگیرمپنجره باز میزارم شوهرم میاد خونه میگ ...

دخترتو سرما ندی عاطفه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

افرین دقیقااا👏🏻👏🏻با شناختی که از تو دارم غیر این انتظار نمیرفت👏🏻👏🏻👏🏻احسنت به خودت و بچه ات ...

لطف داری به من نازی جون🫂🫂🫂🫂😘😘😘😍😍 خیلی دوس دارم ببینم ورووجک دومی چه جوری میشه😁😁

دخترم تا ده میشمردحالا چند روز میگه یک دو سه دوباره دو میگم چهار میگه پنج 😡😡😡😡😡😡

خودت بشمربراخودت،اون یادمیگیره دختر من ترانه حفظ کرده،اونم آذری🤣🤣🤣

دوتام شعربلده،مورچه،خروس

کوثرهم بلده🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یه دفتر خودشکوفایی جدید باید بردارم لباسشویی🤕🤕🤕 پله های خونه مهسا 😩😩😩😩لعنت بهت نی نی سایت

🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بعد تاپیک مدیریت میگن بچمون هیچی نمیخوادنمیدونه شاید مدرسه بره هی ب دوستاش میگه ب منم میدیخوشحال و خ ...

بعضیا واقعا خساست رو با مدیریت اشتباه میگیرن بعضیا هم واقعا بنابه شرایط مجبورن که یکم یه مدت سخت بگذرونن... من گاهی کیک واینام خودم درست میکنم ولی این مدت واقعا انقد مریض شدم نتونستم درست کنم اینطوری هم نیست بگم همیشه از مارکت براش چیزی میخرم نه واقعا حواسم به سلامتیشم هست ما رستوران وغذای بیرون کم میخوریم مخصوصا که پسر دومم به دنیا اومد ولی گاهی یه چیز کوچیکم شده براش شفارش میدم که تست کنه دیشب براش پیتزا سفارش داد همسرم وبهش نگفت آیفون زدن گفتیم برو پایین وقتی برگشت انقد خوشحال بود😁 

حتی تواین۷سال سوسیس نخورده بود یه بار گفتیم سوسیس گفت چیه؟خریدیم انقد خوردانقدخورد گفت بهترین غذاییه که خوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی عاطی گلاب به روت  بچه مریض شد انقد بالا اورد😭😭😭😭😭تا یه ماه من درگیر بیمارستان بودم درحدی که دیگه سونوگرافی کامل شکم گرفتیم ازش.

وااای چرا گفنی زن شکیب🤣🤣🤣من تو بارداری اینقد بد تیپ شده بودم خواهر زاده هام بهم میگفتن زن شکیب شک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نارین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امروز روز سوم دردهای شدید هس الآنم بعد ناهارم دوتا مسکن و یه دونه مترونیدازول خوردم فعلا خوبم هی سه ...

اخی الان وقت امتحانشونم هست که... راستی اون اون خنده واسه نطق قرا بودا ناراحت نشی یه وقت. روز اخره دیگه از فردا سرحال میشی میری سراغ اشپزخونت. ☺️☺️

بعضیا واقعا خساست رو با مدیریت اشتباه میگیرن بعضیا هم واقعا بنابه شرایط مجبورن که یکم یه مدت سخت بگذ ...

ضرر این خوراکی ها چیزی نیس که بشه چشم پوشی کرد 

ببین چقد بده که اینجوری شد 

لعنتی چقدر هم خوشمزن 

چون نخورده بوده اینجوری شد 

بعد از اون دیگه ندادی بهشش؟البته سوسیس رو میگمااا😂

ببخشید ساندویج سوسیس😅

از خود سوسیس هم خیلی چیزا میشه دراورد🤪

و اینکه واقعاا بچه گناه داره دست بقیه میبینه خوراکی سوپر مارکتی

دقیقا🥺🥺🥺🥺یه همسایه داشتیم سوپرمارکت دارن دخترش از مغازه خوراکی میبرد دیگه....یه روز مادرش میگفت آیدا میگه مامان امروز یکی از بچه ها یه غذایی خورد من دلم انقدخواست مادرش گفت چی بود گفت نون و گوجه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مدرسه اصلا جوش اشتهابرانگیزه😁