2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1401071 بازدید | 77757 پست
خب خداروشکر این دو سه روزه تحمل با تخفیف قائل شین برام عقلم کار نمیکنه باز 😞لعنت بر دشتان پر درذ

عزیزم🫂🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ممنون از راهنماییت. 😘😘اره خیلی بهترم. خس میمردم سرم اندازه ی یه ماشینه که دارم حملش نیکنم. انقدر ح ...

خداروشکر بهتری الان 

حالا تا تولد خوب میشین دوتاتونم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره باید امتحان کنم این هاشمیمون بود

چون برای شما ارسال دارن مارکش هم روی کیسه نوشته.اما ما اینجا چون هم محله هامون وروستاهای اطراف برنج میکارن،در دسترسمون هست و وقتی برنج میگیریم،فله ای هست نه مثل شما بسته بندی ده کیلویی بااسمش.

برای همین دقیقا نمیدونم چه مارکی خوبه.من ظاهر برنج رو می بینم و بعد هم برای امتحان می پزم.برنج طارم ،حتی خامش هم بوی خوبی داره.حالا بپز ان شاا...خوشت وامد وبهتر از هاشمی بود.اگرم راضی نبودی،خوب گفته بهش بگین.....برنج رو واقعا باید از آشنا خرید.پس اول امتحان کن،اگرراضی نبودی پس بده،اما این بنکدار که سالها ازش خرید میکنین وبهش اعتماد دارین از دست نده

خدایا بی نهایت شکرت

دخترا عکسارو گذاشتم،فک کنین خودمم که نشستم رومبل😂

هرکدوموپسندیدین قابلی نداره آدرس بدین پست کنم واسه تون♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دخترا عکسارو گذاشتم،فک کنین خودمم که نشستم رومبل😂هرکدوموپسندیدین قابلی نداره آدرس بدین پست کنم واسه ...

برازنده صاحبش هستن 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟