2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400388 بازدید | 77669 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا حالا تو عمرم نشده برا خرید چیزی از چندجا قیمت بگیرم نه من نه شوهرم همیشه میگم اینکار بکنم ولی ...

تازه جالبتر اینکه قیمت کیف و کفش و لباس هم اکثرا یادم میره 

حافظم هم ضعیف نیستا مثلا من حتی شماره تلفن مشتری هام رو حفظ بودم 

ولی قیمت و تاریخ یادم میره 

مثلا تعجب میکنم میگن زمستون ۹۳ زمین خریدیم اینقد بعد سال ۹۵... 

اونموقه من یکساعت میرم تو فکر که ما زمینمون رو چه سالی بود خریدیم 🤔🤔🤔

ماشین رو کی؟😛

من خودم مخصوص جدیدا خیلی ریز نمیشم تو مخارج اما بعضی جاها حواسم هست پول و سفت میگیرم در عوض جاهای دی ...

منم بخوام چیزی بخرم خیلی دنبال جنس میگردم تا خوبشو با قیمت مناسب بگیرم.. ولی تو خورد و خوراک چیزی که نیازه میگیرم. اسرافم نمیکنم. الان میتونم صرفه جویی کنم ولی پسرم بزرگ شه نمیشه. الان من میتونم میوه نوبرونه که اینجا 300 400 تومنه رو نگیرم چون قبلا تجربه ی خوردنشو داشتم ولی بچه حتما دلش میخواد باید خرید دیگه. 

زندگی متاهلی ب دو‌قسمت تقسیم میشهبدون بچهبا بچهبدون بچه زیاد وقت بیکاری دارهبا بچه گاهی وقتا از خستگ ...

عاطفه جان سلام

دختر منم تقریبا همسن دختر شماست

میشه بگی چه بازیهایی باهاش میکنی سرگرم بشه

من فقط کتاب ورق میزنیم ونقاشی🥲

این یها چه زرنگه😂واسه هر خدمتی پول میگیرهدوست داشتم یه چیزی بپرسمخودت میدونی دیگهجواب بده😂

نه پول برا اون حس بدی میده بهم🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

😄😄یعنی میگی آقا حسابتو بده بعد کارت انجام میشه 😎😄چ بامزه 😁

نه تموم ک میشه کارت به کارت میکنه،

ماساژ۵۰

رنگ مو۳۰که باید بیشتر کنم

گاهیم مثلاً ی کاری حوصله نداشته باشه میگه ۱۰۰میدمیا۵۰میدم اینکارو انجام بده😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نه تموم ک میشه کارت به کارت میکنه،ماساژ۵۰رنگ مو۳۰که باید بیشتر کنمگاهیم مثلاً ی کاری حوصله نداشته با ...

کلا نرختو بالا ببر

دلار بالا رفته نمیصرفه 😄

ماساژ 100

رنگ 80

بگو چون آشنایی باهات اینجور حساب کردم 😄 وگرنه کمتر 200 نمیصرفه 😁

سلامبجه ها شما باشین یه لپ تاپ دست دوم صنعتی ولی باتری خراب با قیمت ۸ تومن میخرینیا از همون مدل حدود ...

بدون باتری باشه بهتر از اینه که براش باتری بخری

باتری فقط باتری که روی خود لپتاپ هست

منم لپتاپم باتری نداره، تحقیق کردم نخرم بهتره

ولی خب خدا نکنه وسط کار برق بره 🫠

۶۰ تومنم زیاده

لنوو قیمت مناسب تره فکر کنم

مال من ایسوسه