2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403671 بازدید | 77998 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم همسرم خوبه خداروشکر مادرم مریضه برای خواهرم هم یه مشکل مالی و آبرویی پیش اومده ....

زندگی واسه آدم امتحانات زیادی داره

از خدامیخوام خودت وخانواده ات جوری مشکلاتتون حل بشه که حتی به خاطره این اتفاقات  هم فکر نکنین🤲

خدایا بی نهایت شکرت
بچه ها در مورد آنژیو قلب چیا میدونین؟بستری لازم هست؟چند درصد گرفتگی باشه عمل میکنن؟

سلام 

آنژیو یه عمل تشخیصی برا بررسی گرفتگی عروقه ، بیهوشی نداره ، بستری طولانی نداره ، همون صبح روز عمل یا شب قبلش بستری میکنن . نهایتش نیم ساعت زمان می بره ، اگه گرفتگی رگ بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد باشه براشون فنر میذارن همون موقع که فرایند فنر گذاشتن هم خیلی کوتاهه یعنی کمتر ازنیم ساعته . اگه فقط آنژیو خالی باشه که چند ساعت بعد مرخصی میشه ولی اگه فنر بذارن یه شب بیمارستان میمونه و فردا صبح ترخیص میشه . 

سلام آنژیو یه عمل تشخیصی برا بررسی گرفتگی عروقه ، بیهوشی نداره ، بستری طولانی نداره ، همون صبح روز ع ...

عمل باز خیلی کم پیش میاد انجام بشه مگه همزمان چند تا رگ اصلی قلب با هم گرفتگی خیلی بالا داشته باشن که عمل کنن ، در اکثر موارد فنر میذارن که اونم خطرش خیلی خیلی کمه ، من چند سال بخش قلب کار کردم ، نگران نباشید . 

سلام آنژیو یه عمل تشخیصی برا بررسی گرفتگی عروقه ، بیهوشی نداره ، بستری طولانی نداره ، همون صبح روز ع ...

مرسی دوست عزیز 

لطف کردی برام کامل گفتی 😘🌷

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه ها پسرم چند روز دیگه اسمش کامل میشه(جشن اسم کلاس اول) چی بخرم بچه ها خوششون بیاد؟ بچه ها ذوق روز ...

پاییز جان سعی کن یه چیز کاربردی بخری

من به تعداد بچه ها و یدونه خانم معلم تراش جنس خوب خریدم

چقدرم همه ی مادرا استقبال کردن و خوششون اومد

بچه ها پسرم چند روز دیگه اسمش کامل میشه(جشن اسم کلاس اول) چی بخرم بچه ها خوششون بیاد؟ بچه ها ذوق روز ...

پاییزجان پسر من کلاس اول که بود انقد جشن داشتن مثل جشن قران .جشن اب و جشن اسم و جشن الفبا و...روز معلم دهه فجر شب یلدا ...دیگه کلافه شدیم ازبس هی وسایل فرستادیم اما خب برا بچه لذت بخشه 

برای اموزش هر حرف یه خوراکی میبردن مثال آش البالو ک کشک وکیک ...ح حلوا ...اینجوری 

بعد وقتی خروف اسم یکی کامل میشد و یاد میگرفت بنویسه ژله یا پفیلا یا بادکنک ..میبردیم 

برای جشن الفبا هم لوح و دفتر الفبا و تاج سر و ....روز معلم پول گذاشتیم دیگه از پتو و سرویس پذیرایی بگیر تا سکه یک گرمی .    

الانم اگر نوبت شماس ژله درست کن یا دفترچه یادداشت کوچیک فانتزی یا مداد تراش ارزون مثلا طرح ماشین و کلبه 15هزار تومنه ...

یا هم پیکسل ببر براشون 

پیکسل دونه ای پنج تومنه فوقش هفت هشت تومن 

ببین چقد هزینه میشه کرد به فروشنده بگو خودش راهنماییت میکنه .خودکارای عطری میوه ای هم جالبن دونه ای ده تومن میفته بسته ای هستن 

سه بسته بخری میشه سیصد چهارصد 

سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر لطفا خواهش میکنم کمک کنید

مادرم فیبروم یا همون میو رحمی گرفته سونوگرافی داخلی انجام داد خداروشکر خوش خیم هست اما لکه بینی دارع خیلی میترسم همینجور گریه کردم کسی جز مادرمو ندارم

میدونید باید چیکارکنه؟چی میشه؟

خیلی نگرانم دارم 😭😔

اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

ممنونم عزیزم همسرم خوبه خداروشکر مادرم مریضه برای خواهرم هم یه مشکل مالی و آبرویی پیش اومده ....

مهسا جون  سلام

من بیشتر مواقع اینجوری میگم همه چیز رو سپردم ب خدا خودش

🤲🤲🤲

💖💖 خدایی ک ب شدت کافیست 💖💖

سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر لطفا خواهش میکنم کمک کنید مادرم فیبروم یا همون میو رحمی گرفته سونوگراف ...

سلام عزیزم

نگران نباش، زندایی منم داشت عمل کرد چون خوش خیم نبود رحمش رو درآوردن، الان دوسال میگذره خداروشکر هیچ مشکلی نداره

نگران نباش عزیزم🌹

مهسا جون سلاممن بیشتر مواقع اینجوری میگم همه چیز رو سپردم ب خدا خودش🤲🤲🤲💖💖 خدایی ک ب شدت کافیست ...

درسته عزیزم 

همیشه توکل بر خودش