@دختر_شمالی۷۵  
سلام عزیزم اگه اشتباه نکنم شما گفته بودی در مورد تور کیش برات بگم
من دیروز رفتم و تور رزرو کردم
نکته هایی که به ذهنم میرسه میگم بعضی هاش بدیهه ولی شاید یک نفر دیگه براش مفید باشه 🥰
✳️تور کیش پکیجی هست شامل پرواز رفت و برگشت و هتل پ ترانسفر رفت و صبحانه هتل
هر چقدر لول هتل بره بالاتر تر خدمات بیشتر میشه
✳️نکته دیگه اینکه ۹۹ درصد تورها رو میشه قسطی خرید که حالا یک سوم یا یک دوم و اول میدین و بقیه رو هم چک که کارمزد ها متفاوته
✳️ برا زیر دو سال کامل رایگانه برای زیر ۵ سال فقط هزینه بلیط پرواز حساب میشع و بالای ۵ بزرگسال حساب میشه
✳️ فصل کیش هم از نیمه مهر شروع میشه و رفته رفته به پیک فصل که دی و بهمن میرسه اوج قیمت هاست و کم کم از بعد تعطیلات عید قیمت ها افت میکنه
✳️ من خیلی کیش رفتم ولی همیشه تو پاییز و زمستون بوده نیمه اول سال نرفتم ولی خوب اونایی که رفتن میگن کمتر شدن قیمت هاش اصلا جبران آب و هوای گرم و شرجی اش و نمبکنه
خوب ❤️
ما ۴ نفر بودیم که ۳ بزرگسال و یک کودک بود
تور ما نفری ۱۲/۴۰۰ بود برای ۳ بزرگسال دخترمم ۶ تومن
حدودا ۱۴۴۰۰ دیروز پرداخت کردم مابقی رو سه تا چک ۱۰ و خورده ای
تور و از بیست روز قبلش میشه گرفت ،این جوری خیلی خوبه چون کامل برنامه ریزی هاتو میتونی بکنی
پرواز های رفت و قبل ظهر سعی کنید بگیرید چون از هر نقطه ایران که باشی تا برسی کیش و چمدان ها رو بگیری و بری هتل میشه نزدیک تحویل دادن اتاق ،ساعت ۲ به بعد اتاق تحویل میدن
مگر اینکه اتاق خالی و تمیز موجود باشه
خیلی زود رفتن هم سرگردانی هست بخصوص با بچه
دیر رفتن هم روزت و از دست میدی
تفاوت قیمت ها هم اینقدر بود که همین هتلی که ما گرفتیم تو آبان نفری ۱۰۳۰۰ بود الان تو آذر شده ۱۲۳۰۰ برای دی هم ۱۵/۲۰۰ بود
و انتخاب هتل
ما هتل آرامیس و به پیشنهاد خود آژانس گرفتیم ۴ ستاره اس
انتخاب هتل سلیقه ای هست
من خودم چون تایم بیشتر و بیرون هتل هستیم صرفا برام تمیزی هتل مهم بود البته منکر این نبستم که اگه شرایط کامل مهیا بود یه هتل پنج ستاره تاپ هم عالی بود 🙈🙈 ولی فعلا این هزینه مازاد برای هتل و ترجیح میدم تو سفر هایی هزینه کنم که همه اش هتل هستیم
این قسمت اول که خرید تور بود و تا جایی که یادمه نوشتم و چون خیلی حافظه بدی تو عدد و ارقام دارم
فعلا اینو داشته باش تا بعد برگشت هم برات مبلغ هزینه های اونجا رو هم بنویسم ❤️