2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1136939 بازدید | 56785 پست
شماره خواستی بگو من بدم بدون کاربری نشی 🤗😍💞پشم زنون مبارک 😍😄منم هفته پیش رفتم..صاحب اصلی نبود گ ...

قربونت.. انشالله تو بیشتر بخری... همش 200 سوت بود. 🥺🥺اینجا ابرو و اصلاح 100 دادم تازه قیمت مناسب دادم. 

خود به خود از کاربری میره بیرون باید درخواست رمز دوباره بدم. با کلی دنگ و فنگ میام. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ما تو عروسی خودکشی میکنیم فکر کن از۵تا یک شب فقط کردی میرقصیم اخر مجلسم یه فارسی و یه ترکی واسم ...

تبی جون  😉بووووسسسس

اون ایده ت بود رقص برا لاغری برام من عالی بودش

دختر 😉

همیشه ب یادتممم

بچه ها سلام تجربه ی خواستگاری رفتن دارین؟ داداشم گفته به مادر دختره زنگ بزنم برای خواستگاری.... چی ب ...

مادرتون باید زنگ بزنه 

خودش و معرفی کنه بعد بگه اگه موقعیت تون مناسب اجازه خواستگاری میدین و ..

2804
مادرتون باید زنگ بزنه خودش و معرفی کنه بعد بگه اگه موقعیت تون مناسب اجازه خواستگاری میدین و ..

بنابه دلایلی نمیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قربونت.. انشالله تو بیشتر بخری... همش 200 سوت بود. 🥺🥺اینجا ابرو و اصلاح 100 دادم تازه قیمت مناسب د ...

برا منم اینطوری شده....مهسا ونه لباس هایرم خواستگاری سه😍 

بچه ها بازاااااااررررررر کولباااااااااششششش🤭🤭🤭🤭😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همچنین شما به همراه دختر گلیت♥️😍😍

قربونت دیفن آبشاری و هیدارمین خودمی😍😍

انشالله نصیب خودت کنه ما هم عین این جمله رو بهت بگیم😍😍😍🥰🥰🥰🥰💐🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
آهان خب پس کارت اونقدارم سخت نیستمن جسارت می کنم من باب تجربه هست وگرنه که شما خودتون خانم و با کمال ...

عالی نوشتی. منم نمیتونم بنویسم هی باید بازیابی رمز بزنم سخته بود برام الان درست شد.. اینکه بگن دو روز دیگه خودشون زنگ میزنن عالیه.. چون واسه من اول خواهر و مادر همسرم اومدن گفتن با همسرتون حرف بزنین که ما خانوادگی بیاییم خبر از شما. مامانم روش نمیشد ز بزنه. من به همسرم گفتم دوباره مادرش زنگ زد😆😆😆

آهان خب پس کارت اونقدارم سخت نیستمن جسارت می کنم من باب تجربه هست وگرنه که شما خودتون خانم و با کمال ...

بعنوان یه مامان که پسر داره پیامتون رو در یادداشت های گوشیم ذخیره کردم 

ما پسر نداشتیم که خواستگاری رفته باشیم البته نمیدونم آینده چه شکلی میشه خواستگاری میریم یا بچه ها خودشون همه ی مراحل رو میرن و ما رو فقط محضر میبرن اما پیامتون بسیار برای بنده حس خوب داشت ذخیره میکنم چندین بار بخونمش و لذتش رو ببرم

ققنوس
نتیجه ژن خوب و مراقبت از خودته😍حالا اگه شوهر من بود، می گفت مرد خوب خیلی تاثیر داره😂

مردای شمالیه خود شیفته🤪🤪شوهر منم میگه ببین من چقدر خوبم تو روز به روز جوونتر میشی😆😆

دو روز دیگه ببر حالا مگه چیکار کرده کثیف شده ؟؟تهش از این سرامیک به اون سرامیک رفته

وااای تبی.. منم به دکتر پسرم گفتم ببرمش حموم میگفت حالا چه اصراریه مگه سرکار بوده مکانیک که کثیف بشه تنش🤣🤣🤣

2809