روم به دیوار
روم به دیوار
روم به دیوار
از همه جمع عذرخواهم
من باشم، میگیرم 🙈
هی این مدت گفتم سکوت پیشه کنم🤣 الان دیدم رستن هم مخالفت کرد گفتم دیگه وقتشه من موافقت کنم😁
من سال ۷۸ تردمیل گرفتم، یار خوبی برای من بوده. با خودم هم آوردمش خونه خودم. بینهایت راضیم.همه این سالها روش دوییدم و مشکل زانو ندارم🙈 الان تردمیل بیچاره مشکل زانو پیدا کرده و کهنه شده دیگه🤣🤣🤣
یه زمانی با واکمن سونی، نوار سخنرانی روش گوش میکردم، الان متجددتر شده پادکست گوش میدم. واقعا راضیم. یعنی دو منظوره میتونی استفاده کنی.
هر بار رژیم گرفتم کمک حالم بوده تو لاغری.
من ماهواره ندارم، برنامه هاشو نمیشناسم که مقایسه کنم. اهل ورزش با یوتیوب هم نیستم.
برای من خیلی کار کرده. نگاه نکن الان اضافه وزن دارم😁😁😁 یه زمان با قد ۱۷۰ وزنم ۵۸ بود با استخون بندی درشت.
همه روفرم موندنم با راه رفتن های طولانی رو تردمیل بود.
با بچه امکان ورزش بیرون یه مدت نیست، اگه با تردمیل رفیق شی، به نظر من رفیق خوبی میشه. فقط تو اسباب کشی یه کوچولو سخته. که من خودم بلدم. سیم هاشو باز میکنم و دوباره سرهم میکنم، نیاز به کارگر خاصی نداره. بلد نباشی باید پول جداگونه بدی.
من مربی بدنسازی هم سالها داشتم. به نظرم کارکرد متفاوت دارن. تو فرهنگ ما، کمتر پیش میاد بچه دو سه ماهه رو برات نگه دارن تو بری باشگاه. اما میتونی بچه رو کنارت بذاری و نیم ساعت بدویی. بچه هم مادرش رو ورزشکار میبینه و براش ورزش یه موضوع مهم میشه.
امیدوارم هر تصمیمی که میگیری، برات خوب باشه و کار کنه.