2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307774 بازدید | 71022 پست
ممنونم عاطی جونم.بچه ها من دیروز وسایلمو جمع کردم اومدم خونه مادرم😌همسرم گفت میخواد یه زن ص ی غ ه ک ...

بی شک هوسبازه ولی خیری از این کارش نمی‌بینه طرفش بوقتش سرکیسه اش می‌کنه ،یع زن تپل سفید با دستهای طلا آویزون 

ممنونم عاطی جونم.بچه ها من دیروز وسایلمو جمع کردم اومدم خونه مادرم😌همسرم گفت میخواد یه زن ص ی غ ه ک ...

😮😮😮😮😮😮😮

واااااااااااااااااااای چ شوکه شدم

الکی میگی؟

سرکاریه؟؟

بگو الکیه 💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@maritan    

عزیزم آنقدر برام عزیزی ک با خوندن پیامت واقعاً بغض کردم...

ان شاالله هیچ وقت ن ب طلاق فکر کنی ن به خودکشی...

امیدوارم همسرت مثل خودت ریسک پذیریش بالا باشه

چون خانمی مثل تو براش ی نعمته حاصل کارای خوبش ک نصیبش شدی ♥️♥️♥️😊

😮😮😮😮😮😮😮واااااااااااااااااااای چ شوکه شدمالکی میگی؟سرکاریه؟؟بگو الکیه 💔💔

فدات بشم عزیزم.

نه شوخی نکردم.

چندین بار اینجا گفتم همسرم بیماری روانی دو قطبی داره و قرص های قوی میخوره دو سه ماه می‌ره سرکار و ول می‌کنه.

الان بعد از 8 ماه بیکاری دو هفته است جایی استخدام شده و حقوقش بد نیست.

حالا جای اینکه من با روزای نداریش ساختم بهم محبت کنه و وسیله بخره دو سه روز گیر داد که میخوام زن ص ی غ ه کنم به خودت نمی رسی باید تحصیلاتش اندازه خودم باشه توی اجتماع باشه و...

روی هر دو گوشی هم قفل گذاشت و وقتی گفتم باز کن گفت دارم دنبال کیس میگردم نمی‌خوام ببینی...

منم که تعریف کرده بودم رفته بودم یه شهر کوچیک و خونمو تهران دادم رهن که 3 ماهه اون کار رو ول کرد و مجبوری موندم تا اوضاع درست بشه.

دیروز ظهر عاشورا ساعت 1 توی گرمای 40 درجه ماشین گرفتم اومدم خونه مادرم...

😔😔

در مورد به خود رسیدن آره زیاد به خودم نمی‌رسم.

و اینکه منم یه جورایی کنار یه مرد روانی افسرده شدم.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
بی شک هوسبازه ولی خیری از این کارش نمی‌بینه طرفش بوقتش سرکیسه اش می‌کنه ،یع زن تپل سفید با دستهای طل ...

دلبر جون برا منم یه حس میتونی بیایی الان 

یهودلم خواست حستو بدونم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
فدات بشم عزیزم.نه شوخی نکردم.چندین بار اینجا گفتم همسرم بیماری روانی دو قطبی داره و قرص های قوی میخو ...

خب این مشکل که راه حل داره 

دلیلی برا جایگزین کردن نمیشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

عزیزم برو پیش روانپزشک برای افسردگیت دارو بگیر . اول باید خودت خوب باشی بعد زندگیتو نجات بدی 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام عزیزم انشالله که به راحتی زایمان کنی وفرزند سالم وصالحی نصیبت بشه،منم التماس دعا دارم قشنگم

مرسی عزیزم چشم محتاجم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم میشه موقع زایمانت دعام کنی بین دوراهیم

چشم عزیزم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خوبین هنوز راهی بیمارستان نشدین؟

سلام عزیزم 

نه بابا ماماهه گفت بچه خیلی بالاست هنوز اینا انقباضات هم ماه درده