سلام عزیزم ممنونم ازت
تیتان جان هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم و فعلا داریم شرایط رو میسنجیم و سبک سنگین میکنیم ببینیم کجا برامون بهتره و شرایطمون باهاش جور میشه و پیشنهادی که همسرم داد اینه که تا اخر موعد قراردادمون که آذر ماهه اینجا بمونیم و یه مقدار پول جمع کنیم و تا اون موقع اقساطمون هم یه مقدار کمتر شده، تا برای رفتن به شهرای بزرگتر به دردسر نیفتیم چون مطمئنا اجاره خونه و خرج زندگی اونجاها بیشتره. من میگم تا اون موقع رهن و اجاره ها هم چندبرابر شدن. فعلا تردید داریم!
من دوس دارم برم شهر خودم که شهر خیلی بزرگی نیست، حس میکنم اونجا خوشحال ترم همسرم میگه اونجا کار نیست و...
همسرم نگران درامده ولی راستش من خیلی به درامد بیشتر داشتن هم فکر نمیکنم، بیشتر دوست دارم برم جایی که ازاد باشم چون گفتم اینجا مثل روستاس حس میکنم دست و پام بسته س و جایی نمیتونم برم و کاری نمیتونم بکنم.
از طرفی هم نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم چون بخوایم نخوایم درامد خیلی توی کیفیت زندگیمون تاثیر میذاره و دوس ندارم برم جایی که هشتم گرو نهم باشه
فعلا یکی از گزینه ها دزفوله و یکی شهر خودم . دزفول کار دوم همسرم مشتری بیشتری داره و به جاش اجاره مغازه ها و خونه ها سرسام اوره
شهر خودم نمیدونم درامد چطوریه ولی خرج زندگی کلا پایین تره و اجاره خونه ها خیلی کمتر
مثلا تو دزفول رفتیم خونه دیدیم با ۱۵۰ تومن رهن و ۴ تومن اجاره زیر زمین نمور با ۱۲ تا پله بهمون نشون میدن با کابینت های داغون و ... ولی شهر خودم با این پول میتونیم یه خونه ویلایی ترتمیز بگیریم. و مغازه ها هم به همون نسبت گرون و ارزون ولی همسرم میگه اونجا که خونه ها ارزونه به همون نسبت هم مردم کمتر درامد دارن و پول دست مردم نیست و مشتری کمه و...