2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412495 بازدید | 78657 پست
به قول شوهر یهاجونی شوهر تو رو هم از سیل گرفتن 😂😂😂 بی خیال بابا 

وای خدا 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄از سیل 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 

من ب شوهرم میگم صد در صد بچه پرورشگاهی بودی 😄😄😄😄😄😄😄 وگرنه این حجم از سنگ دل بودن خانواده غیر قابل باوره 😄😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از سیل 🤣🤣🤣🤣🤣 شنیده بودم میگن سرراهی بودم یا از کوچه آوردن آیت جدید بود🤣🤣🤣

😂😂😂اره حرفاش نابه😉 گاها یه چیزایی میگه منم تااون لحظه نشنیدم😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خدا حفظشون کنه. عاااالی. عالی.  من همینو میگم. مال ما قبل از اینکه زندگی یکم شکل بگیره پدرم فو ...

سلام جیران سلام حیران خوبی بانو💐🌹

هیچی بدتر از این نیست که مادرت ساده باشه و سیاست بلد نباشه

چون ما بچه هم که زیر دستش تربیت میشیم خیلی ساده بار میایم و از همه بدتر اینکه آدم های ساده نمیتونن دوست و رفیق برای درد دل هات باشن. چون حرفات نمیفهمن.... درک نمیتونن کنن بدی ها رو..... و باز تشویقت میکنن که بل دیگران  خوب باش ساده باش محبت کن احترام بزار....دعوت کن، براشون خرج کن 😐😐😐😐😐😐

اینهایی که میگممم با اشک مینویسم😭به خداوندی خدا اگه ذره ای دروغ بگم: 

مادری دارم ساده بقدری ساده که رو دست نداره.... مهربون... خداپرست... خدا دوست....دل پاک. 

آزارش به مورچه نمیرسه.... تمام همسایه عاشق اخلاق و رفتارش هستن......هر چه داخل خونه اش باشه کسی بره در خونه اش دستش رد میکنه.....دو تا زن (اقوام 😒) که خدا رو شکر رسوا عالم شدن به دروغ گفتن که اومدن خونه مون پذیرایی خوبی نکرده 😐😐😐بنظرم باید ده تا گوسفند میزدیم جلوشون زمین تا پذیرایی خوب به حساب میومد براشون...بهش گفتم حق نداری مادر من اینها رو تو خونه ات راه بدی (بابام همیشه حرف منو قبول داره و پشتمه😍) گفت نازی درست میگه.... مامانم هم گفت باشه راه نمیدم.... باورت نمیشه چند ماه بعد مثل ۶ماه بعدش پرووو برداشتن اومدن خونه مون باز مامانم با احترام مثل قبل باهاشون رفتار کرد و میکنه😐😐😐😐😐

میگه مامان جان باید خوب باشی فقط خوبی که میمونه.... هر کاری هم کردن و هر چیری هم که گفتن خدا خودش میدونه و جواب دهنده هست. 😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نوه عزیزم بستی میخای چیکار😂😂😂😂 من ولی مادرشوهرم رو دوس دارم زن خوبیه باحال هم هست همش به سفر و ...

این خانم هم ی جا بند نیس

الآن قم از دیروز قم مونده

ب شوهر زنگ زده برگشتنی میام اونجا

مررررررررررررض دررررد 😄😄😄

میدونی فرق میزاره

واسه نوه های دختریش اصلا دست خالی نمیره

یخچالشو پر بستنی و تنقلات میکنه ک اونا میان بهشون بد نگذره...

اینجا میاد دستش فقط کیفش نکبت 😄

یا خونش ی شکلات میده بیا دخترم بیا بخور

ورشکست نشی 😁😁

این خانم هم ی جا بند نیس الآن قم از دیروز قم مونده ب شوهر زنگ زده برگشتنی میام اونجا مرررررررر ...

عاطی چطور میتونی اینقد کسی هر روز گاهی هر هفته تحمل کنی تو خونه ات. 

من که نمیتونم باید تنها باشم که راحت به کارهام و برنامه هام و خونه زندگی و بچه برسم😅😅😅😅

این خانم هم ی جا بند نیس الآن قم از دیروز قم مونده ب شوهر زنگ زده برگشتنی میام اونجا مرررررررر ...

عاطی برا دحتر ب هوای داماد میبره

میگه نکنه دامادش ب دخترش بگه مادرت دست خالی میاد 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام جیران سلام حیران خوبی بانو💐🌹 هیچی بدتر از این نیست که مادرت ساده باشه و سیاست بلد نباشه چون ...

سلام نازی خانوم

واقعا هر چی حد و اندازه داره

منم با مهربونی بیش از حد مخالفم

که چی بشه آخه؟

مامان منم در حق خیلیا لطف کرد و میکنه ولی واقعا قدردان به اون معنا نبودن

دیگه قرار نیست منِ دختر ادامه دهنده این راه باشم

لطف و محبت در حد خودش 

حداقل ماها این سبک رو ترویج ندیم

مگه ما واسه زندگی مون زحمت نمیکشیم؟

بقیه م بکشن 

البته که هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه

سلام قشنگ جان  دمش گرم  چه مهربون ❤️خدا حفظش کنه  میدونی من گاهی جسته گریخته از زن ...

ای جان عزیزم واقعا بغض کردم با خوندن متنت❤️

واقعا پس چرا اطرافیان مااینطور نیستن؟

حتی ازدواجم بکنن زبونی میگن اولویت همسرمونه اما تو واقعیت برابرن🙄

والا نقش خونواده همسر توزندگی من یکی که خیلی مهم بود😐کوچکترینش اینه که من یادمه تازه نامزد بودم توهفته سه چهاربار باهمسر میرفتیم بیرون دوبارش مادر شوهر وخواهرشوهرم ودخترشم باهامون میومدن🤨

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

@عروسکی۲

@خانم_مستقل    

@ای_داد_بیداد    

از خانواده شوهر و کمک هاش گفتید بگم

ما نیز صفر و زیر صفریم و توقع ها دارن ولی مثل مستقل نمیزارم ذره ای پولمون حیف میل اونها بشه. 

موقع ازدواج ما یه ریال کمک نکردن.... پولدار نیستن ولی خووو ندار هم نیستن.... چند ماه بعد ازدواج ما که ما با هزار بدبختی خونه رهن کردیم(پول خونه منظورمه)..... رفتن کلی پول دادن خریدن و یه ریال کمک نکردن..... و بعد دادنش به یکی از برادرشوهرها و اونجا فک کنم داره خونه میسازه شاید هم فروخته خبرش ندارم😎

کل کادو و چیزهایی که خانواده شوهر دادن:

کادو عروسی.... ۲۵٠ تومن

شوهرم یه بار میوه و اینها برده بود برلشون( در جریان صفر تا صد خرج ها هستم😎😜)..... کلی برنج یکی کسی براشون سوغات اورده بودن در رودروایستی یه دونه دادن به شوهر اورد.... برنج هندی البته 🤣... دست بالا چند سال قبل ۳٠٠تومن 

کادو بچه که دنیا اومد.... ۴٠٠

تولد بچه ام همیشه کیک میبردم براشون.... فقط یه بار یه لباس مطمعنم اف خورده زیر صد ولی من دست بالا میگیرم ۱۵٠.

جمع کل.... ۱۱٠٠.از خانواده شوهر بزن دست قشنگه روووو💃🏻

ولی واقعا هیچ توقعی ازشون ندارم و نخواهم داشت. 

و اینکه فک میکنن ما میلیاردر هستیم و شاهانه زندگی میکنیم 😎😎😎

چون پیششون اه و ناله نمیکنیم..... داشتیم خرج میکنیم نداشته باشیم هم مدیریت میکنیم👌🏻