2777
2789
عنوان

بهم گفت تو هوا هم بخوری چاق میشی هفت کیلو پنج کیلو اضافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 50 پست
😂😂من خودم هم چاقیو تجربه داشتم همم لاغر کردم وقتی چاق بودم ملت یمدل حرف داشتن واسه گفتن وقتیم لاغر ...

آفرین این خوبه .

منم تاپیک زدم که کلا صلاح مشورت کنم که باهاش زیاد حرف نزنم درسته ؟ ده بار زنگ بزنی یه بار هم زنگ نمیزنه و جواب پیام هم نمی‌ده بااینکه کلا بقول خودش بیکاره و جلو تلویزیون صبح تا شب هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب روزی چندکیلو شیرینی وغذا خوردن که هنر نیس تهش دراینده همش میشه مریضی وبیماری  خدایی نکرده. ...

من چند روزه رژیمم به قدری حالم خوبه الان اسم غذا میاد حالم بهم میخوره کاش میشد هیچوقت روغن مصرف نکنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

خیلی جدی نگیر 

به منم میگن چاق شدی یا حتی خودم میگم خیلی چاق شدم میگم نه بهت نمیاد میگم چرا شما متوجه نمیشید 

چاقم لاغرم هر چی هستم به خودم مربوطه 

توی آمریکا و یسری کشورهای پیشرفته حتی می تونه طرف شکایت کنه از کسی بابت اظهار نظر در مورد ظاهرش مثلا بگه به کسی چاقه لاغره زشته دماغش بزرگه و غیره 

ما هنوز خیلی از لحاظ فرهنگی جا داریم 

دخترامون یجوری افتادن به خودشون که فک می کنن بازیگر سینمان باید هیچ مشکلی و خط خشی خدای نکرده رو بدنشون نباشه که بعد یک مرد به شیش متر شکم و قیافه چک برگشتیش به خودش اجازه بده از یه دختر بخاطر یه ایراد کوچیک انتقاد کنه یا حتی تمسخر

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
آفرین این خوبه . منم تاپیک زدم که کلا صلاح مشورت کنم که باهاش زیاد حرف نزنم درسته ؟ ده بار زنگ بزنی ...

اینجور ادما کلا زندگیشونو ول کردن چسبیدن ب چاقی لاغریو زیبایی بقیه مطمعن باش خودشون ی مشکلی دارن که دقدقشون چاقی لاغری بقیش وگرنه ب من چه فلانی چاقه یا لاغر ب هرحال خدا ب هرکس یجور بدن داده من خودم چاقی پا دارم ۲ سال خودمو کشتم تا لاغرشونم کنم یزره فقط تعقیر کرده دیگه چیکار کنم 😕 بعضی چیزا ژنتیکیه نمیشه عوضشون کرد دست خود ادم نیست

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
اینجور ادما کلا زندگیشونو ول کردن چسبیدن ب چاقی لاغریو زیبایی بقیه مطمعن باش خودشون ی مشکلی دارن که ...

آره درست میگی ولی خوشگل نیست اصلا و من خیلی بهتر بودم ولی هیچوقت نمیگه البته منم نمیگم کلا از تحقیر و انرژی منفی دادن متنفرم .

بقول دوستمون مشکل معده هم دارن یعنی بخورن دل درد میشن و اصلا اشتها ندارن .

ولی خب من همیشه بدنبال خنده و انرژی مثبت رابطه ام عجیبه برام اینجوری میکنع

من چند روزه رژیمم به قدری حالم خوبه الان اسم غذا میاد حالم بهم میخوره کاش میشد هیچوقت روغن مصرف نکنم

من حدود یکسال هست رژیم سالم خوری دارم و سبزی کاهو و چیزای. سالم و ورزش . واقعا حس خوبیه بدنت سالم بمونه

خیلی جدی نگیر  به منم میگن چاق شدی یا حتی خودم میگم خیلی چاق شدم میگم نه بهت نمیاد میگم چرا شم ...

چه جالب نمیدونستم اما متاسفانه تو ایران که از بچگی همه اظهار نظر میکنن

آره درست میگی ولی خوشگل نیست اصلا و من خیلی بهتر بودم ولی هیچوقت نمیگه البته منم نمیگم کلا از تحقیر ...

اشتباه ماها اینکه ب حرف دیگران خیلی بها میدیم من خودمو میگم با کوچیک ترین حرف اعتماد بنفسم صفر میشه  ولی جدیدا یاد گرفتم اصلا برام مهم نیست هرکس ی عیبو ایرادی داره هیچکس کامل نیست  البته اینا جدیدا تو کشور ما انقد شده دقدقه چند روز پیش عروسی یکی از شاهزاده های اردن بود با اون همه عظمت و دارایی عروسه ی رژ ساده ام نداشت شیک و با کلاس تو ایران عروسو کلا میکوبن از اول میسازن  طرف دارو ندارشو ی ماه قبل عروسی سر ناخنو مژه و کلی چرتو پرت دیگه میده میره 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
چه جالب نمیدونستم اما متاسفانه تو ایران که از بچگی همه اظهار نظر میکنن

نیاز به فرهنگ سازی داره 

می دونی علتشم چیه که اونا این قانون و دارن بخاطر اینکه هر کسی حق داره هر طور خودش دوست داره زندگی کنه به شرطیکه آسیب و مزاحمتی برای کسی نداشته باشه  و باید یاد بگیریم خودمون رو هر جوری هستیم دوست داشته باشیم ما کالا نیستیم که انواع جراحی رو روی خودمون انجام بدیم که به مزاق مردا خوش بیاد ( الان چهار نفر میان میگن نه ما برا دل خودمون می کنیم بیا با هم صادق باشیم تو اینکار و می کنی که هر دیدت بگه چه خوشگله ) 

یاد نگرفتیم مغزهامون رو پر کنیم شرایط برای رشدمون فراهم نیست من اگر درست آموزش ببینم شرایط برا مسیر شغلی مورد علاقم فراهم باشه تو شغلم درگیر حاشیه نباشم و ازش لذت ببرم مطمئن باش هدف های خیلی قشنگ تری بجای زیبایی سازی جایگزین زندگیم میشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من حدود یکسال هست رژیم سالم خوری دارم و سبزی کاهو و چیزای. سالم و ورزش . واقعا حس خوبیه بدنت سالم بم ...

من هفتاد شدم خدا بخواد میخوام 60بشم کلی وسوسه میشم ولی واقعا سلامتی و تناسب اندام مهمتره

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بگو الان من لاغربشم چه تاثیری تو زندگی تو داره؟

بگو فکر کن الان من ۵۰کیلوام

خب به تو چیشد؟کیفیت زندگیت تغییر کرد!؟

بعدشم خوش هیکلی به سایزه به وزن نیست

سایز ۳۶ ۳۸ یعنی خوش هیکل

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...