2777
2789

متاهلم باردارم دومی رو .

ولی خودش 12 کیلو کمبود وزن داره .

دخترعمه ام میگه ما ژن برتریم 😑

هیچی نمیخوره کلا . من خودم روزی چند کیلو شیرینی و خیلیییی غذا و...

ولی جدیدا نمی‌خورم و حذف قند و شیرینی رو تقریبا یکساله دارم و باشگاه میرم .

حرفش ذهنم رو مشغول کرده 🥴

در صورتیکه خیلی لاغره خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا بگو شوهرم اینطوری دوست داره😂

نمی‌دونم چرا باید پز بده دوسش دارم ولی همیشه یه تعریفی از خودش داره بااینکه زندگی خیلی سختی از بچگی داشته و همیشه خیلی تفاوت مالی داشتیم باهم و  خوشگلتر بودم ولی یه بار نمیگه قشنگی همیشه دنبال نقصه

بعضیا کلا همینجورین من خودم بعد ازدواجم یهو ۲۵ کیلو چاق شدم در حالی تغذیه ام همون قبلی بود فامیلای مادرشوهرم همشون از دم استخون با روکشن ب من میگفتن کمردرد نمیگیری چاقی اذیت نیستی فلان لباس بهت نمیومد نمیدونم ما هممون باربیم و فلان بعدا فهمیدم همشون ارثی مشکل معده دارن حتی ی میوه بخورن معدشون هنگ میکنه منم میگفتم خداروشکر سالمم میخورم و البته بعدا کم کردم میگفتن لاغری بهت نمیادو فلان 😕 کلا زندگیشونو ول کرده بودن چسبیده بودن ب چاقی لاغری من

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
نمی‌دونم چرا باید پز بده دوسش دارم ولی همیشه یه تعریفی از خودش داره بااینکه زندگی خیلی سختی از بچگی ...

خب اینطوری میخواد کمبوداشو جبران کنه 

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
بعضیا کلا همینجورین من خودم بعد ازدواجم یهو ۲۵ کیلو چاق شدم در حالی تغذیه ام همون قبلی بود فامیلای م ...

ببین دقیقا اینا هم اصلا نمیتونن چیزی بخورن یکسره دل دردن و اشتها ندارن حالشون بد میشه یه بارم گفت بعدا باردار شی کمرت خم میشه کوتاهی م چاقی .

ولی من مجردیم 50کیلو بودم نزدیک 160